Repülőtér Bemutatás

Discussion in 'Magyar szekció' started by NFS_C, Mar 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. NFS_C

  NFS_C User

  Sziasztok aki szeretné az be mutathatja a repülőterét

  [​IMG]
   
  mate36, Airpetya, serinata and 4 others like this.
 2. Zooz67

  Zooz67 User

 3. Nekem a hangáron kivül minden cucc eladva és raktárban van azok a tárgyak amiket nem lehet eladni.
   
 4. Sziasztok!
  Lett egy új reptér-barátom, és úgy köszöntött, hogy "mi újság Csádban?". Segítene valaki? Megnézne engem, hogy milyen nemzetiségűnek lát a játékban? Magyarként regisztráltam száz éve, és eddig abban a hiszemben voltam, hogy annak is látszom. :)
   
 5. Leemonade

  Leemonade User

  @ adrenalin15

  Oké, jelöltelek, frissítsd a böngészőt , majd mos kiderül milyen nemzet fia vagy :)
   
  BpLisztFerencAirport likes this.
 6. Okés. Frissítettem, azt írja, hogy a firefox naprakész. Visszaigazoltam a bejelölésedet.
   
 7. Na ??? erre én is kíváncsi vagyok ez nekem is új. Hova valósi a játék szerint?
   
 8. Na, megnézte az angol partner is, azt írja: kék-sárga-vörös a zászlóm, csádi vagyok... Ezt írod Te is Lemonade, megjött az üzenet repülőn. Hmmmm.... nem értem. Hogyan tudok ezen vajon változtatni?
   
 9. szerintem ez kimondottan jó, hisz más anyagot szállítasz, ráadásul egész inaktív országot kaptál aminek szerintem minden ismerősöd örül.
  Én is kicsit elfogult vagyok a Magyarországgal ezért a legtöbb ismerőst onnan gyűjtöttem, mert oda küldtem a fölös gépeket barát szerzés céljából, de épp ezért azokból az ajándékokból van aránytalanul a legtöbb. A cargo gépekről nem is beszélve.
   
 10. Akkor hagyjam a csudába?
   
 11. Szerintem igen . Nekem amúgy ez az info sokat jelentett , mert sokat számolgattam az óra tolódás miatt , hogy hova érdemes küldeni repülőt, hogy melyik kontinensen van épp nappal, de ezek szerint ez teljesen felesleges volt :D
   
 12. Dávid0618

  Dávid0618 User

  Nekem rengeteg ellátóm van de hidroplán parkolóból csak 2 nincs rengeteg repülőm de jófajták. Kérem jelöljenek és küldjenek:)