Probléma a játékkal

Discussion in 'Magyar szekció' started by MySky55, Aug 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Műszaki hiba

Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot! 16:38

2. Műszaki hiba

Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot!
    16:39

3. Műszaki hiba

Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot!
    16:40

raskym likes this.
  4. Műszaki hiba

Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot! 17:41

raskym likes this.
  5. Mamóka42

Mamóka42 User

Ugyan ezt csinálja nekem is.

BpLisztFerencAirport and raskym like this.
  6. raskym

raskym User

Bízom benne, hogy a héten javítják a problémát. Manuálisan és nagyon lassan 3 nap alatt haza tudtam hozni az összes gépemet. Ez a játék a szórakozást kellene, hogy szolgálja, ezzel szemben folyamatos a bosszankodás a sok technikai hiba miatt. Üdv magyar játékostársaimnak!

Last edited: Feb 20, 2023
  7. kole222

kole222 User

nalam is ugyanez a helyzet talan megtudják csinalni

raskym likes this.
  8. Mamóka42

Mamóka42 User

Üdv. Most működik a játék. De azért vannak még benne hibák.

9. Kedves mindenki!A németeknek fogalmuk sincs,hogy egy szerverről futó játéknak hol kell törölni a gyorsítótárát.Ha én futtatnám a játékot az egész világnak,akkor én mindig karbantartanám,de a németeknek,főleg két mandula szemű igazgató főleg nem tudja,mivel kancsa mind kettő,egyik szemük jobbra másik balra néz,a németeknek meg fogalmuk sincs.Ha ez így folytatódik a végén az lesz feladják és vége a játéknak végleg.De annyi eszük nincs,hogy fel ajánlják valakinek a szerverről futtató linket,hogy tudja e működtetni.A végén tényleg az lesz feladják a javítási problémákat és bezárják a kaput.

10. Bízol te még bennük,hogy minden a régi működésbe lép a játék?Én nem látok esélyt erre,hogy olyan lesz a működése mint régen.Mivel sok gépet gyűjtöttem össze ezért éreztem hogy súlyos hibába esik a játék,ezért elkezdtem selejtezni minden gépemet és végleg abba hagyom.Nincs és nem lesz esély a játék további működésre.Lásd be te is,hogy nem lesz minden probléma kijavítva,hiába működik most,de mi lesz holnap és hetek hónapok után minden jó lesz?Lehet optimista vagyok és tévedek legyen így,de nem tudom igazán mire megy ez a játék pontosan.Ha lenne benne valami fantázia ami nincs vagy valami amitől nagyon örülnék de nincs.Igazi gépekből lemásolva skyrama játékba rakni Airbus és
    Boeing gépeket
    220,300,310,320,321,350,757,380, 737,747,767,777 vagy 787,797 Dreamliner gépeknek nagyon örülnénk.Turkish,wizz,lufthansa,air baltic, stb nemzetiségek matricák a gépeinkre.Semmi fantázia nincs így a játékba.

Last edited: Mar 1, 2023
  11. Malév1986

Malév1986 User

Nálam 2 napja nem tölt be a játék!! Kezdek baromi pipa lenni!!! Már töröltem a gyorsítótárat, már az előzményeket, már mindentcsináltam, és nem tudok belépni!!!!

BpFerencLisztAirport likes this.
  12. Basszátok szájba az anyátok picsáját búzi adminok.A újra hasznosítóba nem tudom a ledarált gépnek a alkatrészeit begyüjteni és ami a legszarabb amit már leszálítottam gépeket azon mind vissza kerültek az érkező leszállás menűbe.Már töröltem a gyorsítótárat, már az előzményeket,és semmi.Meg fog szünni a játék.Én garantálom.Terror támadást indítok a Bigpoint székháza ellen.Alkaidát rá uszítom és 60 rakétával lövöm szét az épületet.Megbasszátok a kurva anyátokat a szar náci német fejlesztőkkel.

13. kole222

kole222 User

ha esetleg beragad a repülö a kifuton probáljátok meg azt hogy meglátogattok egy szomszédot utána hazatérsz és eltünik nekem igy tünt el most 6 db a kifuto vegeröl

Share This Page