Czech Republic, Česká republika, jsme tady!

Discussion in 'Česká sekce' started by ~NightHawk~, Apr 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kleckulka

kleckulka User

Hm, já ořechy nemám

***SIMIR*** likes this.
  2. No mají tu pěknej bordel, letadla se mi nevrací seřazená, jak jsem je vyslal .......... doost to zdržuje .........

3. kleckulka

kleckulka User

já zas neměla ke svým letadlům 3h přístup

4. -domca25-

-domca25- User

Ahoj, jsem tu nový ale mám hned jeden dotaz. Nevíte jak je možné že mojí mamce která hraje hned vedle mě na PC z 20-ti letadel padne 6 košťat a mě ani jedno? Stejné sem to měl i s minulou akcí kdy se sbíraly filmy.. Přijde mi to trošku nespravedlivé. :/

Last edited: Oct 27, 2017
  5. kleckulka

kleckulka User

Ahoj, možná je to tím, že to víc padá z dlouhých letů, ikdyž teď ty košťata padají hodně i z krátkých letů

6. Ahoj, je fakt, a už jsem to tu zmiňoval, je lepší mít flotilu letadel od osmi hodin letu a výše, protože opravdu více nosí bonusovou měnu z akce. I když nyní sem tam přinese i letadlo s kratší dobou letu. Mě osobně tedy vyhovují letadla na dlouhou dobu letu, jinak bych klikal jak magor a nic z toho, a to nemluvím o tom, že když někomu pošlete letadlo na delší dobu letu, je daleko reálnější šance, že to letadlo stihne i odbavit :) :)

LetuškaIveta, kleckulka and babi like this.
  7. kleckulka

kleckulka User

Ahoj, jojo pravda, nejlépe je mít dlouhé lety ;)

***SIMIR*** likes this.
  8. -domca25-

-domca25- User

tak tohle mi taky extra moc nefunguje :/ třeba z GB mi nepadlo ještě ani jendo.. z 8 rama explore nepřilétne 3x po sobě ani jedno ale mamce třeba 10.. včera mi nalítala flotila 45 letadel a přineslo mi to jen 3 košťata.. to je trochu blbý :D naštěstí chci dosáhnout pouze 50.ti košťat na odbavení pro helikoptéry.. tyto letadla se mi moc nelíbí ale minulou akci mě to dost naštvalo :/

9. No tak to fakt nevím, možná je to v počtu letadel a v levelu, já mám asi tak 300 letadel na dlouho, to se to jinak hraje. Jenže už hraji léta ........... jinak to je to co jsem už taky tady zmiňoval, hráči s nižšími levely si prostě neškrtnou ........... jak se říká, někde je tam v tom zakopaný pes .............. Pamatuji ještě časy, kdy i Donald77 byl ještě hráč ........ a měli jsme malé levely a padalo to o sto šet ......... no to jsou ty jejich údajná vylepšení hry.

LetuškaIveta likes this.
  10. martin118

martin118 User

ma to teda víc padá z malejch mám jich 7 s dobou letu 5 minut a za půl hoďky sem schopnej nasbírat tak 6 košťat když mám štěstí

LetuškaIveta and ***SIMIR*** like this.
  11. No vidíš, a kolikrát při tom klikneš? Já mám za půl hodky přistání 12 ti a více až 24 ti hodinovek tak 40 košťat, a můžu zase hru vypnout a ne tam sedět hooodně půlhodin - každému vyhovuje něco jiného :)

LetuškaIveta likes this.
  12. topgun123

topgun123 User

UbgradeCZ and Lady.Syriana like this.
  13. martin118

martin118 User

už dlouho mi vrtá hlavou proč hráči většinou s vysokym levlem maj třeba 15 ranwají a pár servisních ploch diť to musí bejt k ničemu jestli to tu někdo tak má vysvětlete mi to pls

14. ahoj,protože létají na QS-na rychlé odbavení:)

15. martin118

martin118 User

já to tak ňák tušil díky

UbgradeCZ likes this.
  16. UbgradeCZ

UbgradeCZ User

martin118 já jich mám aji 30 ale hlavně to je dobré k rychlému odbavení a nebo 4 přistávácí plochy a celý pozemek středních servisních ploch nebo velkých s p :) a to je u všeho u vodní.... helikopterských..... atd. :) jinak už ti odpověděl vládíček2008 takže tohle je jen tak aby jsi věděl že to de u všeho :)

17. UbgradeCZ

UbgradeCZ User

[​IMG] k čemu to je ? a pls kde najdu stránku kde sou všechny letadla s [​IMG]

18. Ahoh lidi, pročpak nemáme vyhlášený černý pátek pro tuto hru? Všude to na mě vyskakuje, jen tady ne. Klidně nějaké menší ze starých akcí, nebo dekorace, nebo xxl.... Mně by se to líbilo. Kdo má podobný názor? Přidejte se ....:rolleyes:

Blue-Man and babi like this.
  19. babi

babi User

Ahojky všichni.Je tu ještě někdo, kdo včera také zaznamenal, že místo avizovaných 200% BZ, bylo 400% BZ? Nebo jsem měla "vlčí mlhu"?

20. .soptík.

.soptík. User

Ahoj.
    Určitě mohli na černý pátek udělat slevy na letadla,která jsou za aéra,když v akcích žádná nová nejsou.