Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by biry1226, Dec 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. glacika56

glacika56 User

Először is jó reggelt mindenkinek.
    Igen én is sokat játszom. Egyesek szerint már ez függőség. Ha tehetem minden időmet a gép mellett töltöm. Igaz az eredményeimen csak azért nem látszik meg, mert én soha nem játszom gyorssal. Én vagyok a tipikus "ingyen" játékos.
    Azonban amikor a gépet beindítom általában takarítani szoktam a gyorsítóban, és megnézem a programok frissítését. Ebbe beletartozik a böngészőm is. Én Chromo-t használok, ami a Flash Player-t is naprakészen tartja, mert Métisz szerint is ez a játék alapfeltétele. Ha jól tudom a játék leírása a Mozilla Firefox írja, de én még soha nem használtam.
    A játékról meg csak annyit, hogy aki emlékszik a kezdetekre, ahhoz képes csúcs. Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de ilyen összetett online játékot nem nagyon ismerek. Főleg ami még ingyen is játszható.
    Reméltem is, hogy nem hagyod abba a játékot, mert te nem tudnál mit kezdeni nélküle, mi meg szegényebbek lennénk egy baráttal, amit nem szeretnénk.
    Szép napot és eseménymentes játékot kívánok Mindenkinek.

suni53, szarvasferi, **M** and 4 others like this.
  2. flashman18

flashman18 User

Úgy látom csak az idegeskedésről maradtam le tegnap.

Természetesen a szombat miatt, tudjátok amikor megállt minden és elveszett több órányi gyors ellátásunk illetve több ezer baráti gépünk, elnézéseteket kell kérnem, hogy nem láttam el a gépeket. Én itt voltam.

Remélem valamivel támogatja majd a kedves BP ezen hibáját.. Azért mostanában volt nem is kevés hiba..
    Szerintem megérdemelnénk egy értelmes bónuszkódot, de ami ad is cuccokat bőven!!

Biztos van aki szerint nem így van, de én csak a véleményem írtam le..

3. Álmodozzál csak;):):D

4. suni53

suni53 User

Ne nagyon reménykedj kárpótlásban.
    Gyorsellátást utóbbi időben sokan buktuk 'müszaki hiba' miatt.
    Most új jelenség: 'műszaki hiba' lenullázott 150 aircasht.
    Support reakciója eddig '00'.
    Ez van sajnos.

5. Métisz

Métisz User

Ez azért nem egészen így van.;)
    Kaptál reakciót a Supporttól, csak sajnos rossz helyre írtál. A pénzügyi Support sokkal lassabban reagál mint a technikai Support.
    Kérném még a türelmed, de próbálok jelezni feléjük, hogy nézzenek rá a leveledre.:)

biry1226 and Anyakata like this.
  6. Mindjárt felrobbanok! Nyilvánosan is elnézést kérek - személyesen Mamóka42-től, és másoktól is, akik jelezték, hogy nem látom el a gépeiket, de én ellátom őket. "kétszer is"... :mad::mad::mad: De külföldi kollegák is, hogy úgy ért vissza a gépük, "nem láttam el". Sok hibával találkoztam már itt, de ez már megint új... :mad::mad::mad:

Anyakata, Airpetya and szarvasferi like this.
  7. Szia!
    Ne idegeskedj, ez sokunknál előfordul. Sajnos:(

8. Én ha bekapcsolom a játékot kb 20 percig nem csinálok semmit. Többször frissítem, és lekezelem a pénzes gépet. Ennyi amit csinálok a 20 perc alatt. Csak ez után kezdem meg a saját gépeimet leszedni.
    Ha észreveszem hogy nincs szívecske, ismét lekezelem a pénzes gépet. Ez legtöbbször segít. De vannak kivételes esetek is, amikor semmi nem segít:( Ez van sajnos.

Attila201409 and Hajnaliszellő like this.
  9. BP_KP_04

BP_KP_04 User

üdv
    sajnos nálam is ugyan ez helyzet, még kiegészítve azzal, hogy az ellátási idő nagyon megnő, és még ingadozik is.
    arról nem is beszélve, hogy egy gépre 2, 3 -szor is rá kell kattintani az ellátás elkezdéséhez, vagy elindításához

újra telepítettem a w10-et, hátha jobb lesz, de semmi változás

van francia zászló alatti kolléga, aki azt mondja nála semmi probléma, minden rendben működik
    (nem szántam bosszantásnak)

de van angol kolléga aki sokkal nagyobb problémáról beszél mint nálunk van
    -------
    jó lesz még karácsonyig?

audi80td likes this.
  10. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok,

a fent említett "kolléga" nem én vagyok!

de úgy látszik a francia zászlónak kedvez a program, mert nekem sincs különösebb gondom a játékkal jelenleg :)

biry1226, Anyakata and Attila201409 like this.
  11. Sziasztok :)

Jelenleg nekem sincs semmi probléma a játékkal (mondjuk nem is játszom) :D

Mi lesz jó karácsonyig?

Petya ne dicsekedj, mert lehet elrepülök Párizs felett :D :D

Anyakata, BP_KP_04, Airpetya and 2 others like this.
  12. glacika56

glacika56 User

Én sem akarok dicsekedni, de nálam is minden rendben.:):):)

Attila201409 and szarvasferi like this.
  13. BP_KP_04

BP_KP_04 User

hát a játék

14. Nálam is minden rendben.

Attila201409 likes this.
  15. Anyakata

Anyakata User

Ki ne maradjak!:D
    Nálam sincs gond, igaz nem játszom teljes gőzzel.:)

Attila201409 likes this.
  16. Airpetya

Airpetya User

csak maradj a fenekeden...

vagyis a seprűdön és ide ne gyere!!!! :D

Anyakata, Attila201409 and biry1226 like this.
  17. biry1226

biry1226 User

Nekem is minden ok.
    Igaz, nem vagyok gyorson, nem kerget a tatár.:)

18. A játék simán jó lesz karácsonyig :D

Ferikének köszönhetően kitúrtak az első osztályról :p marad a seprűm :p

szarvasferi and Anyakata like this.
  19. Magadnak köszönheted:p JÉGKORSZAK:D

Attila201409 likes this.
  20. Ami jár az jár ;) :p Könnyelmű voltam :) Úgy kell nekem :D
    Viszont lehetnél úriember és visszapasszolhatnád a jó kis helyemet Boszikám mellett :D

szarvasferi likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.