Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by biry1226, Dec 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leemonade

Leemonade User

Ugyanerre a megoldásra jutottam én is :D

biry1226 and Anyakata like this.
  2. Katica84

Katica84 User

Sziasztok szeretném megkérdezni,hogy azok a gépek amelyek most szállitják a fagyásgátlókat az Event bevégzése után megmaradnak e hangárba vagy elveszik őket.Köszönöm

Anyakata likes this.
  3. Anyakata

Anyakata User

Szia! Megmaradnak, igazából ugyan olyan eventes gépek, mint a többi. Megvetted, most már a tied :)

biry1226 likes this.
  4. biry1226

biry1226 User

Szia!
    Természetesen megmaradnak, hacsak le nem selejtezed őket, hogy hangárhelyhez juss.

Anyakata likes this.
  5. Katica84

Katica84 User

Köszönöm:)

Anyakata and biry1226 like this.
  6. Katica84

Katica84 User

Köszönöm :)

Anyakata and biry1226 like this.
  7. Ja hogy az ember posztját csak simán törlöd KÖSZI

szarvasferi and apa55 like this.
  8. biry1226

biry1226 User

Elképesztő a játék minősége!
    Úgy döntöttem, hogy holnaptól, amíg nem normalizálódik a helyzet csak passzív játékos leszek.
    Nem küldök és nem fogadok gépeket 3-4x kell lekezelni, de még akkor sem biztos,
    hogy ellátva mennek vissza.
    Az utasokat és az üzemanyagot azért begyűjtöm és látogatom a fórumot, hogy képben
    legyek.
    Mindenkinek további szép estét és jó játékot kívánok.

Üdv. biry1226

9. Métisz

Métisz User

Ha nem a fórum szabályoknak megfelelő akkor erre lehetőségem van.

A csúnya szó mert nem írod ki, még kijön a mondatban, ezt kérlek mellőzd a jövőben. Eddig sem lehetett így írni, ezután se tedd kérlek.

További hozzászólásod is töröltem, mert ismét egy burkol üzenetet takar.
    Ne haragudj de a harmadik esetnél szankcionálnom kell már. Figyelj erre kérlek, köszönöm.

Last edited: Dec 10, 2017
  10. glacika56

glacika56 User

Sziasztok!
    Csak ámulok ezeken a hozzászólásokon. Az emberi elme ragyogóssága szépen kidomborodik. Szerintem az égvilágon senki sem mondta, hogy a játék az elkövetkező időben meg fog szűnni. Valaki bedobta a "gumicsontot" és most mindenki azon rágódik.
    A másik dolog, hogy a játék nem működik rendesen, szerintem ez elsősorban mindenkinek a technikai lehetőségei miatt van. Elmondhatom, hogy nálam nagyon-nagyon ritkán van, hogy kidob a játékból, az meg, hogy nem hajtja végre az általam adott utasításokat egyáltalán nem tapasztaltam.
    Lehet, hogy most sok mindenkinek a tapasztalata ellen beszélek, de először meg kellene nézni azt, hogy a technikai lehetőségek, az internet kapcsolat, a különböző "takarítások" és a rendszer frissítések megfelelnek a játék követelményeinek.
    A játéknak elég nagy a technikai követelménye, tehát pl valaki még XP használ az ne csodálkozzon, hogy nem megfelelően működik a játék.
    Szóval ennyit akartam mondani.
    Üdv glacika56

Attila201409 and Métisz like this.
  11. Hát akkor ilyen tekintéllyel én is ide írhatok más játékoknak a fejlesztését információját

12. Akkor ezek szerint most hirtelen sok mindenkinek elavult a technikai háttere? Én nem hinném hogy ez a gondok forrása.
    Nekem fél éves a gépem, kimondottan játékra lett összerakva. Takarítom rendesen játék előtt azt amit kell. Az internet ok.
    Szerintem a hiba forrását nem a játékos oldalon kell keresni;)

Az is érdekes, hogy hajnalban a játék szinte tökéletesen működik. Viszont délután és este, hétvégén,valamint tp bónusz napokon történik valami ami sokszor játszhatatlanná teszi a játékot. Itt a bibi;)

Last edited: Dec 10, 2017
    audi80td, mickie25, biry1226 and 3 others like this.
  13. Ildi akkor mond meg miért ír ide olyat ami ehez a játékhoz semmi köze.Én is akkor ilyen fejjel más játéknak az infóját belőkhetem a chatbe nem?Jó elismerem félre értettem,de akkor is ez Skyrama nem pedig konkurens játék,akkor beszéljen ott ahová ez tartozik.

Attila201409 likes this.
  14. A szolgáltatónál kell keresni a híbát nem személynél.Nem a személy adja az internetet a szolgáltatónak,hanem fordítva.

15. glacika56

glacika56 User

Oké Ferike. Nem azt mondom, hogy elavult technikával játszik is bárki, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak magában a játékban kell keresni a hibát. Itt pl. az is belejátszhat, hogy mennyire van az adott környéken az internet, vagy az router illesztőjét kellene frissíteni. Tehát még egyszer sok összetevője van a játéknak, kezdve a játékot biztosítótól a játékosokig. Ezért is, nem csak a játékot kell szidni.

biry1226 likes this.
  16. Métisz

Métisz User

Én azt gondolom ez 50%-50% játékos pro játék problémák.

A játék is hibás és sokan csak felhasználó szinten ismerik a számítógépeket.
    DNS gyorsítótárat 100-ból max 2 ember takarít (mert nem is tudják mire való), és még sorolhatnám, hiszen a hibák forrásáról már kész gyűjteményem van.:)
    Erőltetnek játékosok böngészőket, amikor szemmel látható, hogy annál már a Flash Player problémákkal üzemel. Ennek a játéknak pedig alap feltétele.
    De hangsúlyoznám, önmaga a játék is nem kevés borsot tör a játékosok orra alá.

17. biry1226

biry1226 User

Szia!

Nem tudom Te mennyi időt töltesz a játékkal, hogy minden rendben van.
    Én minden nap 5.00-21.00 óráig fent vagyok. Van úgy hogy napok telnek el fennakadás nélkül.
    Aztán van olyan, hogy néhányszor kidob a játékból, nem probléma, az sem ha többször kell ellátni
    a gépeket, de ha már hatodszor kell kiszolgálnom ugyanazokat, az már bosszantó.
    Az én gépemnek semmi baja, pár hónapja cseréltem le és minden ok.
    Nem hagyom abba a játékot, csak néhány nap pihenő kell.
    Nem is tudnék meglenni nélküle.:):):)
    Aki naponta csak néhány órát játszik nem biztos hogy szembesül a problémákkal.

Üdv.: biry1226

18. Nem vitatom hogy csak a játék a ludas minden hibáért. De, mikor az ország ezer pontjából ugyan azokkal a hibákkal játszanak a játékosok, akkor valszeg nem a játékos oldalon van a hiba.

19. Nem kötelező fórumozni sem

Főleg, hogy a szalonképes véleménynyilvánítás sem engedélyezett

20. SkyChristine ne problémázz ezen,hagyd a csúdába inkább holnap játszunk egy jót ok?Én megértelek tégedet.A játék legyen a főszerep,mindenki tudja a játék nem lesz már olyan fantasztikusan jó mint régen a forum meg szoruljon sarokba.

Thread Status:
Not open for further replies.