Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Anyakata, Oct 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eddig nálam is minden jó volt, nem panaszkodom. Csak bosszant, hogy nem tudok visszajelentkezni.
    Közben sikerült, itt vagyok:)

Last edited: Nov 17, 2017
    Anyakata likes this.
  2. biry1226

biry1226 User

Nálam sincs semmi gond.
    Mi lehet az oka?
    A Support nem tudná megmondani?

3. na de jó, hogy mindenkinek minden működik, csak velem kidobósozik a "rendszer" :D

Anyakata, Fannuska and szarvasferi like this.
  4. Nem vagy egyedül, hol kint vagyok, hol bent. Olyan mint a mesében, hol voltam, hol nem:D

Mamóka42, Anyakata, **M** and 3 others like this.
  5. Közben rájöttem ... hát TP nap van !!! :D :D :D

Anyakata and szarvasferi like this.
  6. Hát persze..., Te egy géniusz vagy;) Hogy ez eddig nem jutott eszembe:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

7. Veletek érzek, gyors nélkül csendben szedegetem a gépeket és 5 perc alatt 3x dobott ki műszaki hibával :mad::mad::mad::mad:

szarvasferi, audi80td and Anyakata like this.
  8. flashman18

flashman18 User

Nézzétek a jó oldalát. Én már kb 5ször szedtem le a gépeket amik várnak rám. Remélem minden alkalommal hozzáírja a tp-t is a számlálóhoz :D Na megyek leszedem 6. alkalommal is :D

9. Én léptem egyenlőre, megint nem enged vissza hosszú percek óta:(

10. Én meg 5 percenként frissítek, de így is előfordul hogy kicsit visszadob ...

Anyakata likes this.
  11. Bezzeg, ha nincs TP nap, akkor alig játszik valaki és simán működik minden :mad:

Anyakata and szarvasferi like this.
  12. Be kell vallanom, annyira, de annyira imádom a "műszaki hiba" jelenséget, hogy..hogy.., nincsenek rá szavak! Elsírtam magam a boldogságtól, mikor ma este megjelent!!! Ráadásul nem is egyszer, rögtön legalább 5x látatta magát! FANTASZTIKUS!!!!!!! Ráadásul semmit sem kell csinálnom, elég ha visszajelentkezem a játékba, és rögtön ott van! Hihetetlen!!!

Last edited: Nov 18, 2017
    Attila201409, biry1226 and Anyakata like this.
  13. Anyakata

Anyakata User

Az semmi!:p Én tényleg nem csináltam semmit, meredten bámultam a monitort és vártam, hogy végre leszedhessem a szúnyogokat...,és már ott is volt!!:p

14. Szerintem elcseszted, legyél laza és úgy bámuld:p, hidd el minden oké lesz:D:D:D

15. Igazatok van, nincs is felemelőbb pillanat, mint amikor szedegeted le a gépeket és váratlanul jön egy műszaki hiba.
    Annál már csak az okoz nagyobb extázist, amikor visszaenged végre és szedheted le ugyanazokat a gépeket újra.
    Ám a legnagyobb öröm- már-már orgazmikus - amikor mindez 5x történik egymás után :D :D

audi80td, biry1226, Anyakata and 2 others like this.
  16. Loli71

Loli71 User

Hihetetlen hogy mennyi türelmetek van még a ehhez a játékhoz....:)Csak olvasom a kommenteket és csóválom a fejemet.o_O Kitartás!!!;)

17. Anyakata

Anyakata User

Igazából egyre kevesebbet játszom, mert nem enged :) De itt hihetetlenül jól szórakozom!:D

18. Kitartunk :p
    Igazából, a sárkányok miatt már megéri :)
    Jól elbeszélgetek a játékostársaimmal :D

Loli71, Anyakata and szarvasferi like this.
  19. Szia Loli!

Én még szerintem ebben az évben játszani fogok:) Az én tempómban az aircash ami van nekem, addig kitart. Igazából csak a gyorsra költök, sajnos hangárt bővíteni már nem kell, mivel, mint Te is látod nincs semmi új:(:(:( Nálam a játék napközben szinte hiba nélkül működik, inkább estére szokott lenni zűr. Már szinte fel sem tűnik egy-két műszaki hiba.
    Én alapból optimista ember vagyok, meglátjuk mi lesz. A többit nem is írom ide mert már többször beszéltünk róla;) Sok, igen régen intenzíven játszó játékos hiányzik, vannak akik még mindig napi szinten játszanak, viszont rengeteg új játékos van(kicsi szintű), akik állandóan küldözgetik a 6 perces gépeket. Teljesen a régebbi időben érzem magam:). Remélem még mi is találkozunk a légtérben;):)
    Üdv. szarvasferi

audi80td, Loli71, Anyakata and 2 others like this.
  20. Ferike
    Várd ki a karácsonyi eventet, akkorát fognak dobbantani, hogy eldobod az agyad :D :D :p
    Tele lesz jobbnál jobb új géppel :D
    Akkor majd veheted a hangárhelyeket :D

Thread Status:
Not open for further replies.