Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by flashman18, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. apa55

apa55 User

Ezt találtam neked: https://board-en.skyrama.com//threads/maximum-aircoins.10879/

Attila201409 and szarvasferi like this.
  2. Loli71

Loli71 User

Nálam fillérre ugyanennyi peták van mint nálad.;)

3. flashman18

flashman18 User

Hogy tudtok összeszedni ennyi lóvét??? Én örülök ha van egy nagy gép építésére...
    ugyanitt 450 üveg eladó :p :D

4. Loli71

Loli71 User

A rutin és az évek....;):D

5. flashman18

flashman18 User

Az nem segít a drága gépek ellen :D
    Szép kis összegbe kerül egy Boxing-Shuttle építés és tuning már :D
    Mi lesz az utolsó géppel? Huh mennyit kell még építenem hozzá :D

Attila201409 likes this.
  6. Sziasztok :)

Szeretném megkérdezni, hogy nektek is gondotok van a fórumra való belépéssel?

szarvasferi, flashman18 and **M** like this.
  7. **M**

**M** User

Helló.....hát ma elég sűrűn kidobál...vagy épp be sem enged!!!:(

8. flashman18

flashman18 User

Nalám is ez a helyzet, kidobál, nem enged be mindig.

9. biry1226

biry1226 User

Jó reggelt Mindenkinek!

Már arra gondoltam, írok a Supportnak, ráadásul rendszeresen kidobott a játékból karbantartásra és műszaki hibára hivatkozva.
    Nem emlékszem, hogy régebben lett volna olyan, hogy nem töltötte be a fórumot, majd közölte, lejárt a műveleti idő.

szarvasferi and Anyakata like this.
  10. Sziasztok!

Én is végigkínlódtam a tegnapi napot!!! Pár gép kezelése után, akár baráti vagy saját gépek mindig kidobott (műszaki hiba) és hosszú percekig nem engedett vissza. A fórum nálam is hol volt, hol nem. Mikor itt nem volt elérhető a fórum, más BP játékokban sem. Direkt megnéztem. Nálam pár napja vannak ezek a hibák, de a tegnapi volt a legrosszabb.
    Igyekeztem minden gépet kezelni, de a technika ördöge tegnap erősebbnek bizonyult.

11. glacika56

glacika56 User

Sziasztok! 4x-es TP ide vagy oda, kb. 2 óra után én feladtam a technikával való harcot tegnap.

szarvasferi, **M** and biry1226 like this.
  12. Sziasztok

Akkor nem csak nálam volt gond :( a játékban is csak szenvedtem :( Folyamatosan kidobált, amúgy sem voltam toppon, de ezek a műszaki hibák teljesen elvették a kedvem a játéktól.
    Pár órám volt csak játszani, jöttek a gépek rendesen csak éppen leszedni nem tudtam :confused::cool::mad:
    Érdekes módon éjfél után nem volt ilyen probléma .... Azért csak sikerült 8 millió alá tornásznom a hiányzó TP-t :D

biry1226, Anyakata and szarvasferi like this.
  13. Hát ez az !!!
    Tudva, hogy nem kevés (de egyre kevesebb) bevétele van az "új" tulajoknak egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem tartják karban az aranytojást tojó tyúkot.
    Igazán nem kellene sokat befektetni a bevételből, hogy normálisan lehessen használni a "gépeket" és "személyzetet", sőt még többszörösen meg is térülne. :( :( :(

Last edited: Oct 15, 2017
  14. Szia!
    Nem lehet ebből a vagyonból részesedést vásárolni?:D:D:D Beszállni a bizniszbe és végre rendet rakni!!!;)

15. biry1226

biry1226 User

Drukkolok, hogy sikerüljön.:)

16. Loli71

Loli71 User

Szia! Szivesen beszállnék.Volnának ötleteim bőven hogyan lehetne kihúzni ezt a süllyedő "hajót" repülőt!:D

17. S mint tudjuk, magyar ember nagyon találékony ...
    Lehet, be kéne ültetni a fejlesztő csapatba egy-két magyart.

18. glacika56

glacika56 User

Hát, szerintem a tudásunk meg van hozzá.

19. Észre sem vettem, hogy vége lett az eventnek :D
    Ideje volt már :cool:
    Gondolkodtam (igen azt is szoktam :p ) ha marad a sorminta, és miért ne maradna, akkor most egy múltidéző event jön, a megismételt után.
    Alig várom, mivel lepnek meg ....

20. biry1226

biry1226 User

Nagy esély van rá, hogy harmadszorra is megismétlik.

audi80td, Attila201409 and Anyakata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.