Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by flashman18, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anyakata

Anyakata User

Aggodalomra semmi ok, meg vagyunk!:) Csak kicsit sok a dolog így Halloween közeledtével:p
    Amúgy én is szoktam takarítani csillagos M és Flashman elvei szerint. Törlöm aki hónapokig a 10-20-as szinten áll, meg azt is aki gépet kér és nem látja el.
    Nem tudom, hogy aki párizsi repülőjegyet ígér és nem küld, az melyik kategóriába tartozik.Nem merem törölni, hátha egyszer mégis csak beváltja az ígéretét:p:D

2. Airpetya

Airpetya User

Biztos hallottad már, hogy a fizetős utasokat mindig előnybe részesítik a légitársaságok:)
    sajnos tele vannak a járataim :p:D

glacika56, Attila201409 and Anyakata like this.
  3. Szia Lacika :)

Az én takarítási módszerem a következő: Mindenkit törlök a sor végéről akik hónapok óta 1-2 szívecskések illetve ugyanazon a szinten van mert valószínűleg nem játszanak. A sor elejéről nem törlök senkit, akkor sem ha már nem játszik. Sajnos a játék néha takarít helyettem, önállósítja magát és törölgeti a barátaimat :( Van akit visszajelölök, mert tudom sosem törölne, van akit nem, mert nem tudom esetlegesen nem Ő törölt-e a listájáról. Nagyjából ennyi.
    Amúgy minden jelölést elfogadok, aztán ha kiderül, hogy kár volt egyszerűen törlöm.
    Azokat is akik rendszeresen kérnek gépet, mindenféle infót begyűjtök (miből mennyi ellátója van, esetlegesen van-e gyorsa, illetve meddig online ) és rendszeresen nem látja el. Kivételt képez, ha kapok egy sárkányt hogy közbejött valami. Ezt megértem, mert bárkinek közbejöhet bármi, ez csak egy játék az élet meg az élet. Sajnos velem is előfordult már párszor, hogy nem tudtam addig online lenni mint szerettem volna. Viszont aki nem fárad egy sárkány megírásával, azt törlöm.

Üdv:A gonosz keleti boszi

4. Airpetya

Airpetya User

kezd a pumpa felmenni...
    nem enged vissza a játék 10 perce....

Anyakata likes this.
  5. **M**

**M** User

:(
    Nálam minden rendben....

Anyakata likes this.
  6. Airpetya

Airpetya User

na most megint kivágott....

biztos mert vettem egy gyorsot és szeretnék végre játszani...

azért nem enged...

Attila201409 and Anyakata like this.
  7. **M**

**M** User

Biztos,hogy nem attól van...:(

Anyakata likes this.
  8. Szia!

Nálam is megjöttek a "MŰSZAKI HIBA" , menj a ...csába kidobálások!!! Biztos azért mert dolgozom:D:D

Most már nem is enged vissza:(, marad a munka!!!

Last edited: Oct 12, 2017
    audi80td, Anyakata and **M** like this.
  9. Airpetya

Airpetya User

pereg a maciszámláló ;)
    köszi a szír és izlandi szalagokat!!!! :):):)

Attila201409 likes this.
  10. az üzlet az üzlet ;) már ha még érvényben van ....

Airpetya and Anyakata like this.
  11. MEGVAN!!!

Hiába "lopta el" a játék ismét megvan a 100 ezer :)
    Köszönöm Boszikám, hogy nem engedted el a kezem :rolleyes:
    3x tűntek el el a szívecskéink, de negyedszer is újrakezdtük, ha nem történek meg a bakik akkor most az 500 ezret értük volna el.
    Remélem még sokáig repkedünk együtt.

a gonosz keleti Boszi

12. Anyakata

Anyakata User

Csak azért is megmutattuk, hogy mi vagyunk a legjobbak!:)
    Azóta igazi öröm a játék, mióta itt vagy a barátlistámon :) Tied az örökös első hely!!!:)

a jóságos nyugati Boszi

13. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok!
    köszönöm mindenkinek, aki tegnap küldött gépeket kb. 500 felröppenő jött össze és eladtam 143.624 db macit :)
    külön köszönet azoknak akik támogattak a macialkatrészek importjában ;)
    az alábbi pillanatkép remélem hűen kifejezi a repterem nemzetközi jellegét :D
    bár az is látható, hogy van még honnan barátokat gyűjteni...
    Üdv,
    Petya

14. Igazán ügyi vagy! Üdvözlöm a medvéidet! Biztosan a legjobb kezekbe kerültek, minden utasod megelégedésére! :) :) :)

15. Jó estét mindenkinek!

Elindult a játék kidobása érkezéskor 4 szer is tudom nem a játékban van a hiba hanem a kiszólgálóval.Úgy hogy fel hivtam őket és melegebb éghajlatra küldtem őket. :D :D

16. Ide is irok, ha nem bánjátok, de ma négyszeres tp-t kellene kapni, nem? Ehelyett csak duplát lehet. Most akkor mi a helyzet? Ezért váltottam gyorsra. :oops::oops::oops::oops: Vagy valamit félrenéztem?

suni53 and Attila201409 like this.
  17. biry1226

biry1226 User

Nem lehet, hogy nem látták el a gépeidet?
    Ha túl gyorsan kattintgatsz, akkor nem minden esetben látni, mi röppen fel.

Nálam minden rendben, hozzák a 400%-ot.

Last edited: Oct 14, 2017
    Attila201409 and audi80td like this.
  18. Sziasztok!
    Másnál is tapasztalható, hogy az aircoin-t ma nem számolja a játék??? Nálam nem adja hozzá, vagyis először hozzáadja és rögtön vissza is veszi. Hajnal kettő óta nem kerestem egy figyinget sem. Nem mintha annyira szükségem lenne rá, de ha másnál is tapasztalható akkor gáz van.

Bocsika, úgy látom elértem a max aircoin-t 2.147.483.647:eek:, innen már nem adja a többit???? Tud erről valaki valamit???

Last edited: Oct 14, 2017
  19. **M**

**M** User

Szia...nálam minden a legnagyobb rendben van,ami a számlálót illeti...csak,rettenetesen idegesítő hogy lassú a játék!!!:(
    Csak ez a baj!!
    ....amúgy,jönnek-mennek a gépek és köszönöm mindenkinek aki,elhalmoz gépekkel!!!;)
    Üdv.!;)

Attila201409 and Anyakata like this.
  20. biry1226

biry1226 User

Az angol fórumon olvastam pár héttel ezelőtt, hogy tartalékba helyezik, amit majd vissza lehet kérni, ha a max. alá csökken.
    "Maximum Aircoins" címmel.

Thread Status:
Not open for further replies.