Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by flashman18, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. serinata

serinata User

....minden nézőpont kérdése... :rolleyes::p:)

Attila201409, flashman18 and **M** like this.
  2. **M**

**M** User

Igen...és sajnos,nem mindenki lehet az első helyen...mert,első helyből csak 1 van!!!!:D:D:D

Attila201409 likes this.
  3. flashman18

flashman18 User

Nálam nézőpont az volt ma, hogy akiket at elmúlt fél évben nem láttam, nem is küld, nem is lát el.. Nos hát nem lett könnyes a búcsú :D
    Inaktív emberkéket senki nem szívesen kerülget :D

4. Engem személy szerint nem zavarnak, bárki lehet bármilyen okból kifolyólag inaktív! Annyira nem nehéz navigálni a barátlistán hogy útban legyenek. Én is az vagyok mostanában, a munkám az oka és a játék unalmassága is sokat tesz hozzá. Aki úgy érzi törölhet nyugodtan, én sem fogok könnyeket ejteni azokért akik törölnek!!!

Last edited: Oct 10, 2017
  5. Airpetya

Airpetya User

Én azt szeretem, ha mindenki a barátom!:)
    engem légyszi ne töröljön senki!:(

Anyakata, Cyrene and Attila201409 like this.
  6. **M**

**M** User

Ó,te szegény...ne sajnáltasd magad!!!!:D:D:D:D

Attila201409 and Airpetya like this.
  7. Az elsővel is történhet bármi, pl. egy betegségből adódóan már nem lehet velünk:(. És ha nem tudjuk mi áll az inaktivitás hátterében, akkor akár törölni is lehet. Én már jártam így, de Őt sem töröltem a mai napig. Ha találkozok a nevével mindig eszembe jut a sok közös játék, és gondolok rá!!!

Loli71, Anyakata, flashman18 and 2 others like this.
  8. Gyikoc

Gyikoc User

Skacok, megszűnt a magyar fórum, vagy csak béna vagyok és nem találom?

Anyakata likes this.
  9. biry1226

biry1226 User

Szia Gyikoc!

Nem vagy béna, megszűnt, csak ez kis szekció a magyar játékosoké.:(:oops:

Anyakata likes this.
  10. biry1226

biry1226 User

Az én első játékostársam is betegség miatt hagyta abba, de rajta kívül még jó néhányan vannak akik már nem aktívak. Néha jól esik szót váltani velük és nem töröltem őket. Igenis jó visszaemlékezni a közös időkre.

Anyakata and szarvasferi like this.
  11. **M**

**M** User

Türelemmel olvastam idáig a kommenteket,de látom egy páran nem értik,hogy miért is írtam ki azt,....amit írtam!!!És azt is látom,hogy elég jól felkevertem a port ezzel a témával...de,nem baj....akinek nem inge,ne vegye magára!!!:)
    Nem a betegség és a munka miatt hiányzó játékosoknak szólt ez!Hanem azoknak,akik felkérnek játékosnak és egyetlen egy gépemet nem hajlandók ellátni,holott küldik a kis sárkányrepülőjüket,hogy gépet kérnek és közben még zöldelnek is!!!Nahát ezért döntöttem úgy,hogy törlésre kerül a sor...azt hiszem,hogy gépeimet szívesebben fogadják azok akik már tényleg igaz barátok!!!Nekik is és nekem is jól esik,ha ellátva térnek vissza a gépek..és nem pedig szivecske és TP nélkül!!;)
    Köszönöm a megértéseteket!!!
    Üdv.!

mickie25, kisnewl, Mamóka42 and 4 others like this.
  12. glacika56

glacika56 User

Hű, M-ecske! Te aztán kemény csaj vagy. De azért teljesen nem értek veled egyet. Eleinte én is törölgettem az inaktív barátokat, de azért jól esik az is ha egyáltalán felfigyel valaki rád. És nem biztos hogy azért nem küld gépeket, mert nem akar hanem, mert nem nagy a gépparkja, mint pl. nekem. Én csak össze-vissza 140 db géppel játszom. A másik része, hogy nem látja el a gépeket abból is következhet, hogy nincs ideje, mert kicsi a befogadó képessége és nem gyors ellátással játszik. Nekem is van egy hidroplán ellátó helyem és ha jön 50 db hidroplán tuti , hogy a felét nem tudom ellátni.
    Hát erről a témáról csak ennyit szerettem volna mondani.

13. **M**

**M** User

Lacika...mondok én neked valamit!!:D
    Én 150 géppel játszom,5 helikopter leszállóval..amiket egyik Event során vásároltam felröppenőkből..és egyetlen egy hidroplánleszállóval..valamint...MINDIG gyorsellátás nélkül!!!De,feleslegesen nem zöldel a lámpám...és nem kérek gépeket..ha tudom,hogy nincs időm ellátni....Én meg csak ennyit szerettem volna mondani...:D
    Úgyhogy...csitu legyen:D:D,mert te és én egy cipőben járunk!!!Puszi!!!:p

Attila201409 and biry1226 like this.
  14. flashman18

flashman18 User

Szia.

Természetesen vannak kivételek, én sem törlök mindenkit, ha aktív ha nem.
    De amikor fél éve regisztrált egy játékos, önerőből eljut 5. szintig, valahogy megtalált, nem töröltem, próbáltam segíteni ahogy tudtam. Megbeszéltük a repcsirandit, adott időben, kért pár gépet, nem látta el, vagy nem tudta az most mindegy. Tegnap ránéztem és még mindig 5. szinten van fél év után, akkor valószínűleg abbahagyta a játékot.
    Na ezeket szelektáltam meg egy kicsit.

Attila201409, Anyakata and **M** like this.
  15. glacika56

glacika56 User

Köszi! Vettem a lapot és ezután csendben leszek. És előtte Fly By-on értekezek veled.:D:D:D:D:D

Attila201409, Anyakata and **M** like this.
  16. **M**

**M** User

OK:D...És,nem vagyok kemény csaj...:D:D:D:D

Anyakata and glacika56 like this.
  17. glacika56

glacika56 User

Nana, a múltkori és a mostani adok-kapok után nem vagyok teljesen meggyőződve az ellenkezőjéről.;););););)

Anyakata and **M** like this.
  18. **M**

**M** User

Viselkedjél máááár!!!!!!:D:D:D:D

glacika56 likes this.
  19. glacika56

glacika56 User

Értettem!!!!!:(:(:(:(:(

**M** likes this.
  20. glacika56

glacika56 User

Ki tudja? Talán valahol Boszi találkozó van, mert a kedvenc boszorkányaink nagyon el vannak tűnve. Hiányolom a véleményüket.

Attila201409 and Anyakata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.