Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by flashman18, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Szia :)

Nagyon örülök komolyan és gratulálok :)

Üdv:Attila201409

Anyakata, szarvasferi and audi80td like this.
  2. Métisz

Métisz User

Felkértek, én meg nem tudtam miattatok nemet mondani.:rolleyes:;):)
    Köszönöm:)

Anyakata and Attila201409 like this.
  3. Lenne egy kicsit személyeskedő kérdésem :)
    Hangocskád hogy van?

4. Métisz

Métisz User

Túl vagyok a második műtéten is 3 hete kb, és azt kell mondjam csillag született.:D
    Mindenki megnézi a telót mikor hívom, hogy tuti velem beszél-e mikor először hallja a hangom.:rolleyes::)
    Nekem nagyon tetszik.;)

5. Nekem a régi is nagyon tetszett :rolleyes:

Métisz likes this.
  6. Airpetya

Airpetya User

Na Helló!

Végre!

újra itt vannak a rég nem látott bokák!

nem is tudtam, hogy manapság már nemcsak új melleket és fenekeket lehet készíteni, hanem a hangunkat is képesek megváltoztatni...
    hogy hol tart már az orvostudomány?

Férfias lett, azért nem ismernek meg?:D:D:D

Métisz and Anyakata like this.
  7. Szia Petya :)

Látom neked nagyon beégtek azok a bokák a retinádba, és az agyadba :D
    Nem hiszem, hogy a hang megváltoztatása volt a cél a műtéten, vagyis nem célzottan azért volt ;) az csak mellékhatás.

Anyakata likes this.
  8. Na, a fórum karbantartás odavert a játéknak is :D

9. Airpetya

Airpetya User

gondoltam! :)

gondolom a hangszálakat kellett kicsit erősíteni, Métisznek biztos sokat kellett az érdekünkben megszólalnia és ez már megterhelte azokat :)

kívánok neki teljes felépülést és remélem látjuk őt a Tv-ben valamelyik tehetségkutató versenyben, vagy az Euróvízós dalfesztiválon!! :)

Métisz and Attila201409 like this.
  10. Szia biry1226!

Nem baj ha unalmas az event de legalább van event és olyan gépek amit aktuális esemény tárgyként megveheted és nem kell rá költened.Nekem épp tetszik az event mert van olyan gép benne ami 16 órás az a Air force one.Tudod mi lenne a jó ha már nincs jó fejlesztés ebbe a játékba, jó repcsi és jó tárgyak amik talán felpörgetné a játékot az hogy állitsák vissza azt ,ne csak a hosszú időtartalmú 10,12, vagy 16 órás gépek hozzanak aktuális eseményt,hanem a 3,4 vagy 6 órások is.Szerintem bendulna akkor a játék annyira hogy a szerver is túl terhelt lesz.Szerintem ez vissza vonzaná azokat a játékosokat akik unalmasnak találják az épp müködő képes de unalmas eventeket. Véleményed?Szerinted?

11. biry1226

biry1226 User

Szia BpLisztFerencAirport!

Rengeteg felröppenőm gyűlt össze, de hangárhelyre nem költök. Van 24 db az említett 16 órás gépből, az elég nekem.
    Nálam a hosszú menetidejű és sok tp-t hozó gépek a nyerők, de ebben az eventben nem nagy a választék.
    Szeretnék már új gépeket látni, lehet eventes, vagy üzleti.

12. **M**

**M** User

:confused:
    Megkérném azokat,akiket töröltem és törölni fogok a barátlistámról NE küldjenek újabb felkérést!!
    Köszönöm!!:)

13. Igazat adok neked.Én is szeretnék már új gépeket látni és jó eventet ami még soha nem volt.

gábor, serinata and biry1226 like this.
  14. Szia **M**!

Remélem engem nem törölsz ki.E hét hétfőtöl péntekig Körmenden és Szentgotthárdon dolgozok és pénteken este jövők haza.Szombaton pihi és ha gondolod vasárnap játszhatunk egy jót.

Attila201409 and **M** like this.
  15. flashman18

flashman18 User

Az én listámra is ráférne egy takarítás :D
    következő eventen írni fogom ki az aki kér de nem látja el, ki az aki ígér, nem küld :D
    De sok emberke van kevés ponttal a listán, őket hamarabb meg kell szelektálni :D

16. **M**

**M** User

Na,ezért van nálam is "őszi nagytakarítás"...:D:D:D

17. serinata

serinata User

Huuuu de nagy a szigor :(:p:)

Attila201409 and Anyakata like this.
  18. **M**

**M** User

Nagy bizony!!!!:D

Attila201409, Anyakata and serinata like this.
  19. ballagabi

ballagabi User

...de az első védettséget élvez...

gábor, Attila201409 and Anyakata like this.
  20. **M**

**M** User

:p

Attila201409 and serinata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.