Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by flashman18, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. flashman18

flashman18 User

Szia!

Tessék kint a leszálló pálya amin a 23 szám látható mint a te pálydon is 13 db nak és az ellátó is 3db mégsem tudom a Hurri-ken gépet kiszolgálni.Most küldtek rákattintottam a gépre és azt írja közepes gépekhez,közepes leszálló szükséges.

Szerintem itt folytassuk

Igen a leszállópályád jó. Látom raktál ki 3 db Nagy ellátót is.

Viszont:
    A Hurri-Ken az Áruszállító gép. Abból nem vettél, nincs kirakva azért nem megy még most sem. Csak közepes gépeknek megfelelő ellátóhelyet látok még most is.
    Nagy raktáros parkolóhely a neve, 75ezer péntbe fáj/db.

2. Ez a köcsög szerver nem jó.Már le szállítottam azokat a gépeket amik amerikából jöttek kiszolgáltam azt most csinálhatom újra.Ezt a szar fos vissza jelzést.rohadjon meg köcsög németek de utálom őket.

3. Kedves János

Szeretnélek megkérni, hogy moderáld magad. Nem hiszem el, hogy csak ilyen alpári módon tudod kifejezni magad.
    Valamint szerintem a fórumozók sem kíváncsiak, az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaidra.

Üdv:Attila201409

4. Kedves BpLisztFerencAirport

Nem akartam az online topicban írni, de a portugál hurri-ken a foci Eb-s event ideje alatt volt megvásárolható ( sőt még most is meg lehet venni, de ez mellékes) amit te elég sokszor emlegetsz. Sőt ha jól emlékszem még javadoltad is a megismétlését (amit én nem nagyon értek, mert 2 féle gépet lehet megvenni csak más nemzet színeiben ). Na de ne térjünk el a tárgytól, szóval mindegy milyen mintájú a hurri-ken az teherszállító gép, ergo teher ellátó szükséges hozzá. Mint minden teherszállítóhoz, mindegy hogy eventes vagy sem.
    Sokszor beszólsz azoknak akik választ írnak neked, és kiderül te vagy az aki valamit nem tud, és aki válaszolt az tudta jól. Ez azért elég ciki szerintem.... De ez csak az én véleményem ....

Üdv:Attila201409

mickie25, biry1226 and Anyakata like this.
  5. Anyakata

Anyakata User

Meg az enyém!

Sky-Court, biry1226 and Attila201409 like this.
  6. -Teca04-

-Teca04- User

Szép napot kívánok mindenkinek. Egy buta kérdésem lenne. Lehet játékpénz küldeni valamilyen módon egy kisebb szintű játékosnak? Én már Dunát rekesztek vele, neki pedig jól jönne.Köszi a válaszokat.

7. biry1226

biry1226 User

Szia -Teca04-!

Sajnos nem lehet, én is szívesen adnék a milliárdon felüli Coinomból.

-Teca04- likes this.
  8. flashman18

flashman18 User

Sziasztok

Elnézést kérek az internetszolgáltatóm nevében, 00:15-kor megszakadt az internetkapcsolatom, egészen 01:00-ig itt voltam, reseteltem stb, de semmi.

Biztosan megszökött pár gép, de amit tudtam megmentettem reggel 5kor még.

Sajnálom ha a tp napra nem lesz ellátva pár gép.

flashman18

9. gábor

gábor User

ma online vagyok

10. glacika56

glacika56 User

Gábor! Ezekre a közlésekre van egy külön topic. Ott többen olvassák az ilyen bejegyzéseket. Üdv

Attila201409 and Anyakata like this.
  11. gábor

gábor User

remélem sok olyan barátom lesz ki világ járatokat indit és nem közvetlen Magyarországon van neki reptere!!

Név: DHLAIR, UserID: 12825143

glacika56 and Anyakata like this.
  12. biry1226

biry1226 User

Sziasztok/

Miért kellett meghosszabbítani ezt az amúgy is unalmas eventet?
    Már vártam, hogy vége legyen.
    Legalább bővítenék a választékot és akciós Aircash-ért lehetne hangárhelyet venni.

13. **M**

**M** User

Valóban unalmas az event.....és az sem lenne rossz,ha az AIRCOIN-t belehetne váltani AIRCASH-re...gondolom,sokan megörülnének ennek és jobban menne a játék is!!!!!Vagy sokat akarunk már??????o_O:eek:

biry1226 and Anyakata like this.
  14. Azért kell meghosszabbítani mert valószínű nincs ember, aki a következő új eventet fejlesztené, még ennyi pénzért se :(.

Sokat bizony :D Olyan, hogy AirCoin-t AirCash-re lehet váltani soha nem lesz mert a BP az általunk vett AirCash-ből tartja fenn az oldalt (hogy milyen szinten az más kérdés)
    A hangárhelyet most is akciós AirCash-ért veszed mert ritka (bár mostanában egyre gyakoribb), hogy +50%-ot adjanak

Ahhoz, hogy fejlődni tudj sajnos költeni kell rá, mert aki nem teszi akár anyagi, vagy elvi okokból hiába várja a szájába repülő galambot

Attila201409, Loli71 and **M** like this.
  15. **M**

**M** User

Köszi az infót!!!!:D
    Na,de én biztos nem költök...inkább várom a galambot!!!!!!:D:D:D:D:D

Attila201409 and Anyakata like this.
  16. biry1226

biry1226 User

Nem lehet milliomos mindenki. Úgy veszem észre, hogy a játék készítők igencsak visszamaradtak a fejlődésben.
    Így is elég sokat költök gyors ellátásra.
    Úgy tűnik Te nagyon meg vagy elégedve mindennel.
    2012-ben - mikor elkezdtem ezt a játékot - sokkal pörgőbb, élet telibb volt a játék. Most a halálán van, mert egyre csökken az aktív játékosok száma és nem lesz aki eltartsa őket.

17. Sziasztok!

Először kicsit, majd utána NAGYON megdöbbentem mikor elkezdtem olvasni az általatok írtakat:(
    Az esemény meghosszabbítása kész katasztrófa. Számomra egyre világosabban kirajzolódik a játék sorsa,
    nem tudom hogy új dolgok megvalósítása nélkül meddig tud működni ez az egész:( Megmondom az igazat, én már eléggé unom!!! Legalább a kereskedésben lehetne valami új gépet vásárolni, az is adna egy kis löketet a már szinte nullával egyenlő játék iránti szenvedélyemnek. Ezelőtt szinte minden este játszottam munka után, de manapság már egyre ritkábban fordul ez elő. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül!!!

18. biry1226

biry1226 User

Úgy láttam az angol fórumon is nagy az elégedetlenség.

19. Anyakata

Anyakata User

Ha jobban belegondolunk, olyan nagyon nincs is mire költeni. Minek hangárhely, ha nincsenek új gépek? Talán a gyorsellátásra még áldozunk, de valljuk be, egy idő után már nem sok jelentősége van,hogy milyen szinten áll a számláló. Lassan már csak a társaság miatt jövök.

-.Bella.-, Loli71, audi80td and 3 others like this.
  20. Én is majdnem a kezdetek óta játszom, és ugyanezt látom (egyáltalán nem vagyok elégedett én sem), viszont azért is írtam, hogy "még ennyi pénzért se" mert szerintem fejlesztő hiányban szenvednek a nem minimálbéres foglalkoztatás mellett.
    Olyan mintha csak 1, max. 2 ember foglalkozna az oldallal és nincs rá kapacitásuk, hogy megfelelően kezeljék, az új fejlesztésről nem is beszélve.

A régi eventek ismétlése és hosszabbítása meg inkább a kis szintű játékosoknak kedvez, mert nekik "még" kihívás a fejlődés.

Bár csak lenne a németen is, mert a BP-nek olyan mintha csak az számítana :D

Thread Status:
Not open for further replies.