Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Rahzyel

Rahzyel User

Ezen merenghetek, de mely felelet lenne mely megfelelne neked, s el nem hessegeted? Eleve "e"-vel keretbe verve, benne "e"-vel eltelve..."é" még lehet, beleférne? :)

szarvasferi, Fannuska, DÉDI and 2 others like this.
  2. Barney Stinson aka Neil Patrick Harris :D

aki mindig öltönyben

Attila201409 likes this.
  3. Na lássa, pontosan erre gondoltam, íly válasz két dolgot is hoz magával:
    A posztok számának növekedését, amely fenntartja közösségünket, és annak humorral való szórakoztatását is, amely kis közösségünk növekedését is serkenté :D

4. DÉDI

DÉDI User

sziasztok én is egyet értek veletek csak igy tovább

serinata, Anyakata and Attila201409 like this.
  5. Eme helyen fetrengek nevetve kedves Rahyzel :D
    Nevedet nem lehet e-vel emlegetnem :D

DÉDI, serinata, Fannuska and 2 others like this.
  6. Rahzyel

Rahzyel User

Ez elevel kellemetlen lehet: nevemet emlegetve egy helyen nevetve fetrengve "e"-s elemeket keresve, melyek egyben terjedelmes egyet eresztenek e helyre...eeeehhhhh... o_O:D

DÉDI, serinata, szarvasferi and 3 others like this.
  7. Melyik képfeltöltőt használjátok?
    Csak mert amelyiket én próbáltam nem engedi a fórum.

DÉDI, serinata and Anyakata like this.
  8. Rahzyel

Rahzyel User

Melyik volt az, amelyiket nem engedi a fórum?

9. glacika56

glacika56 User

Látom nem semmi eszmefuttatásól maradtam le. Igaz egy kicsit nehezen értettem meg, de ez az én bajom. Amúgy meglátásom szerint ez a tipikus esete annak, hogy ami kerek azt visszük , ami pedig kocka azt meg gurítjuk. Jó éjszakát Mindenkinek.

DÉDI, serinata, Anyakata and 2 others like this.
  10. Az ingyenest :rolleyes: 3-4-et is próbáltam :confused::mad:

DÉDI likes this.
  11. Sky-Court

Sky-Court User

Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék aircasht rendelni, de USA dollárban számol. Hol tudom átállítani, hogy becsületes magyar forintban fizethessem?
    Köszönöm
    Jó repülést

DÉDI likes this.
  12. serinata

serinata User

13. Sziasztok!

Milyen jó hírnek vettem tudomásul,hogy angol részlegbe kerültem.Nagyon jó érzés.

14. Én azt tudom javasolni nem tudom melyik banknál vagy csináltass intenetes web számlát és arra web számlára rá tudsz utalni annyi összeget,amennyit szeretnél.Én OTp nél vagyok és már vagy 3 éve csináltattam web számlát és a normál bankkártyáról szoktam át utalni valamennyi összeget.Ha ez meg van utána tudsz venni játék pénzt.

15. Métisz

Métisz User

Szia

Írjál a Supportnak, ők tudnak neked segíteni, hogy vissza áljon nálad minden a magyar fizetőeszköz szerint. :)
    Szia

Ekkor hülyeséget se hallottam még:D
    Mi köze a játékban futó hibás fizetőeszköznek megjelenítésének, a web kártyához? -Jó nagy semmi! Ezt vissza kell kézzel állítani ennyi.

A web kártya lényege pusztán annyi, hogy ne fizessél ki éves szinten hatalmas pénzt a dombornyomott kártyára, amivel a neten tudnál vásárolni. Mivel a webkártya csak virtuálisan az, nincs kézzel fogható kártya ezért, olcsobb. De köze semmi a játékbéli hibához, és nem oldja meg, mert a játékos 1 órát sorban áll, hogy a te tanácsodra ilyet kiváltson. Utána ugyan úgy írna ide, hahooooo még mindig nem forintot látok.
    Jó, hogy jöttél, úgy örüölünk neked, hogy el sem lehet mondani.:D Osztogatni a jó nagy hülyeségeket, dejóóóóóóó:D

DÉDI, biry1226, Attila201409 and 2 others like this.
  16. Sky-Court

Sky-Court User

Sziasztok
    Köszi a jó tanácsot. Csak ahogy Métisz is írja, semmi köze a megoldáshoz. Míg forintban a szokót cashért fizetek 795Ft, addig most 4,99 USA dollárt kér. Ami jelen árfolyam szerint 1283 Ft.
    Métisz, hol tudom átállítani?
    Üdv

DÉDI likes this.
  17. Ekkora hülyeséget se hallottam még, aztán aztán vigyorog mint a gyagyások. Jó hogy jöttél,úgy örülünk neked, hogy el sem lehet mondani. osztogatni a jó nagy hülyeségeket.
    Nem hogy kisegítenél valamilyen normális formátum szavakkal, hogy pl ez nem megoldás vagy valami,jó pofisan beszólni durva módon.Látszik hogy nem tanultál illemet, normális szavad nincs hozzám,de tudod mit ne is legyen.Apád, anyád erre tanított.Diliházban a helyed,vagy onnét jöttél és ott kezeltek kis korodban.Ja és tanulj meg írni elég helyesírási hibával írsz.1 évre ülj be az iskolába, hogy a nyelvtan órán megtanulj helyesírási hiba nélkül írni.

Last edited: Aug 1, 2017
  18. Szia :)
    Szerintem írj a supportnak ;) Ők biztosan tudnak segíteni .
    Üdv:Attila201409

DÉDI and Szerelemsziget like this.
  19. Szia :)
    Látom semmit sem változtál :rolleyes:
    A te modorodon is van csiszolnivaló.
    Javaslom tarts önkontrollt ;)

Üdv:Attila201409

20. Szia
    Légyszíves, moderáld magad
    1 Ez a szöveg nem való ide(sehova)
    2 Egy hölggyel beszélsz, eleve több tisztelet!
    3 Métisz eddig is sokat tett értünk, Neki köszönhetjük, hogy itt lehetünk.
    Legközelebbi hozzászólásodnál ezeket vedd figyelembe.
    Sziasztok

DÉDI, biry1226, Attila201409 and 2 others like this.