Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Raetihi

Raetihi User

Kellemes hétvégét, jó játékot, sok felröppenőt!
    32-es szintű játékos vagyok.

Üdv:Raetihi

szarvasferi and Anyakata like this.
  2. Whanganui

Whanganui User

Üdvözletet hoztam Whanganuiból, kellemes játékot.

Zooz67, szarvasferi, Anyakata and 2 others like this.
  3. Sziasztok :)

Minden kedves barátomtól elnézést kérek aki küldött gépet, de folyamatosan dobál ki a játék és amikor visszamegyek, mintha fent sem lettem volna. Most is 40 perces "késésben" vagyok :( amiket egyszer már leszedtem megint a repteremen vannak :(
    Először is bocsi ha ellátás nélkül megy vissza a gép, másodszor ha le akarom szedni a baráti gépeket akkor nem tudom kiküldeni a sajátokat :cool: Fejben megvan kitől kaptam gépet, a jövő hónapban pótolom, ugyanis ma el kell majd mennem itthonról és majd csak augusztusban játszom legközelebb. Köszönöm a megértéseteket.

Üdv:Attila201409

DÉDI, -agnes40-, glacika56 and 4 others like this.
  4. glacika56

glacika56 User

Én ezelőtt 3 nappal jártam ugyan így, csak engem 2,5 órával vetett vissza és kezdhettem mindent elölről.

DÉDI and Attila201409 like this.
  5. flashman18

flashman18 User

Talán ma jobb a helyzet, mint tegnap. Nem adja rosszul a felröppenőket, de lehetne még jobb is :) De idő van, lassan, de kész lesz a bővítésem ahogy számolgatom :D

Más téma:

Valamit rosszul csinálok a játékban. Építéskor jobban fogy a lóvé, mint az üveg. Az üveget folyamatosan 300 környékén tudom tartani, napi 1 építéssel, de a pénz az csak megy....
    :p

6. serinata

serinata User

szarvasferi and Attila201409 like this.
  7. Rahzyel

Rahzyel User

A pénz az má' csak ilyen, kérem tisztelettel... :)

DÉDI, audi80td, Anyakata and 2 others like this.
  8. flashman18

flashman18 User

Ahhoz képest, hogy nem rég nyitott meg itt a magyar részleg, szépen lassan haladunk előre, nem nálunk van a legkevesebb hozzászólás :D

9. Rahzyel

Rahzyel User

Nem is ez a legérdekesebb, hanem hogy mi kezdtük el a legtematikusabban felépíteni piciny szekciónkat... :cool:

Zooz67, DÉDI, Fannuska and 6 others like this.
  10. Nekem is feltűnt :) Még jó, hogy lehet külön topicokat csinálni,de azért megnéztem volna a te áttekinthető verziódat is :p:rolleyes:

Anyakata and DÉDI like this.
  11. Rahzyel

Rahzyel User

Ez roppant egyszerű. Már az első napon rendszerbe foglaltuk volna a mikrotársadalmi kereteinken belüli együttlét pontjait - úgymond egyfajta csapásvonalként mindenki számára, természetesen mindenki meglátásával és beleegyezésével, szükség esetén egyes pontok megvitatásával -, mely segítségével egy harmonikus mederbe tereltünk volna a számunkra megadatott szűk mozgásterületen belüli hozzászólási magatartáskultúrát. Ez persze magában foglalta volna az egyéni játékosok egyenlő kötelezettségvállalását is a saját kommentjeikt illetően (stílus, saját hozzászólások megadott időközönként történő törlése, stb.), valamint egyfajta közösségi kontrollként az alkalmazható verbális szankcionálás lehetőségeit is olyan esetekben, mikor a közösség valamely tagja ezen demokratikusan megvitatott és egységbe foglalt szabályoknak nem tesz eleget - így lehetőség nyílott volna megfelelően ironizáló stílusban (mindenfajta személyeskedés és vulgaritás nélkül) úgymond "helyretenni" az illetőt. Ez a rendszerbe foglalt egység a fennkölt Együttműködési Szerződés (véletlenül sem Szabályzat, a továbbiakban: ESz) nevet kapta volna, természetesen mindenki számára átlátható/értelmezhető és könnyed (valamint egy cseppet humoros) szövegkörnyezet formájába öntve, ezáltal emelkedett hangulatot biztosítva a tisztelt publikumnak.
    Bár így első olvasatra ez egy picit felidézi mind Morus Tamás, mind a hippikommunák utópisztikus világát, de bízva a jelenlévő keménymag felnőtt és úri módon kifinomult beállítottságában, szerintem működőképes lehetett volna - főleg, hogy mindenki felett egyfajta láthatatlan presszúraként ott libegett a meglehetősen beszűkült eszköztár virtuális pallosa, mely még a kicsit csapongóbbakat is jobb belátásra téríti.
    Ha működött volna, ha nem, egyaránt mondhattuk volna mindannyian: "ESzi a fene az egészet..." :)

De e kis eszemefuttatás gyakorlatilag már tárgytalan, mivel jelenlegi korlátaink között azért egy picit rendezetteben tudjuk üzemeltetni további működésünket e virtuális medencében úszkálva.
    Eme bejegyzés gyakorlati célja az érdeklődésed nyomán felbukkant piciny kényszer, hogy eloszlassam az azon felhőkből kialakult kérdőjeleket homlokod előtt, melyeket még nem szeltek át a bejövő járatok. :)

Ha elégedetlen vagy a válasszal, kérlek jelezd légyszíves. :)

12. Na pont ilyen választ vártam tőled ;) :p
    Köszönöm, hogy felhomályosítottál :rolleyes:

serinata and DÉDI like this.
  13. Rahzyel

Rahzyel User

Igazán nincs mit, a közjó iránti puszta lelkesedés hajtott... :D:cool:

14. Sziasztok.:)

Bár még Rahzyel írásának a hatása alatt vagyok, de - bár kicsit megkésve - én is megérkeztem kicsiny szekciónkba (nagy köszönet érte Métisznek:)).

15. Mi más hajtott volna? :D
    Ennél egyértelműbben én magam sem tudtam volna megfogalmazni, mi is lett volna a lényege annak a módszernek :D
    Pedig azt hittem, hogy káosz lett volna a végén, de te rávilágítottál erről szó sincs :D

serinata, Anyakata and DÉDI like this.
  16. Kedves Rahyel !

Mondanivalóm motivációs bázisának, szubsztanciális lényegét említve, mélyen egyetértek, következő posztodat viszont Karinthy-ra hajazva csak "e" betűvel kérnék, ha lehet :confused::Do_O

17. Te nem imered :D képes rá :D :D

18. Az a legkevesebb, me utána jön a többi magánhangzó :D :D :D

Fannuska, Anyakata, mickie25 and 2 others like this.
  19. Nem is tudom én kinézem belőle, hogy bármire képes. Lehet, hogy nem lesz ilyen hosszú de a lényeg benne lesz akármelyik magánhangzót is jelölöd meg :D Olyan, mint az Így jártam anyátokkal sorozatból a szőke nőcsábász fazon (most hirtelen nem ugrik be a neve) aki mindig azt mondja "Kihívás elfogadva" :D

20. gábor

gábor User

én is szeretnék be zuhanni :)