Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Métisz

Métisz User

Egy dologra szeretnélek benneteket megkérni, a későbbi problémák elkerülése végett.

Ez ugye bár az angol fórum, itt is van érvényes fórum szabályzat. Ebben benne van, hogy a fórum hivatalos nyelv használata az angol. Magyarul csak ezen a részlegen kaptunk lehetőséget, hogy beszélgessünk, és írjunk.

Már az angol kollégák szóltak, hogy az erre a részlegre író játékosok, magyarul írnak a fórum más területén is. Kérlek ne tegyétek, ne rontsunk a még amúgy sem stabil helyzetünkön.

Természetesen joga van bárkinek, írni bárhol máshol is a fórumon, de azt angolul tegye. Köszönöm

U.i: Engem hoztok a legjobban kellemetlen helyzetbe, mível én bíztam bennetek és kisírtam ezt a részleget. Ne okozzunk csalodást a többi játékostársunknak, ha ilyen miatt törlik a magyar részleget. Remélem ebben mindenki egyetért velem.
    Ezt nem mint admin kérem, hanem mint egy jó kis közösség egyik oszlops tagja, mint ti mind akik itt vagytok.:)

2. Nekem tetszik! Én akkoriban kimaradtam ebből az eventből, mert kb 2 évig nem játszottam. A favoritom a Big Bang, 50 darab a cél.

-Nóra-, DÉDI, Attila201409 and 5 others like this.
  3. Métisz

Métisz User

Na holnap én is beszállok eventezni:D meghoztátok a kedvem

kb 1-1,5 hónapja nem játszottam úgy sem:rolleyes:

serinata, DÉDI, Attila201409 and 2 others like this.
  4. flashman18

flashman18 User

Szia Métisz!

Ez mind szép és jó hogy van szabályzat, hivatalos nyelv, viszont nem mi kértük, hogy itt legyünk. Én biztos, hogy nem rakok nekik össze egy angol mondatot sem, esetleg guugli fordító :D Na azt olvasgathatják :)
    Inkább nem írok majd sehova csak a magyar részlegre :D

serinata, Anyakata, Fannuska and 2 others like this.
  5. **M**

**M** User

Sziasztok!!!
    Landoltam én is:D.....üdvözlet mindenkinek!!!! ;)

6. Métisz

Métisz User

De mi kértük, vagy is én, de miattatok, hogy itt lehessünk. Hosszú lenne elmagyarázni, de a magyaron olvasott hivataloshoz képest sok minden változott, ezt kolléga is alátámaszthatja. A lényeg, nem ált szándékában senkinek magyar részleget csinálni.
    Még is itt van, vigyázzunk hát rá.;)

7. flashman18

flashman18 User

Nem akartam megszegni a fórum nyelvét :)

Kérdésem lenne:

A mi szekciónkban is érvényes a dupla hozzászólás? Jönnek majd lemoderálni? Vagy itt szabad írni egymás után? :D
    Vagy derítsem ki és írjak? :D

Más téma:
    Megérkeztem, nem merek még egy hsz-t nyitni ez után, így itt írok :)
    Igyekszem én is többet írni, adjunk nekik és mutassuk meg, hogy hiába szüntettek meg minket, mi összetartunk ;)

8. Rahzyel

Rahzyel User

Az odáig rendben, hogy nem mi kértük, hogy itt legyünk. De ha már úgymond vendégül látnak, akkor azért ezt legalább vegyük figyelembe amellett, hogy ez Métisznek köszönhető, és tényleg nem kellene kellemtlen helyzetbe sodorni. Ha albérletbe megy az ember, ott sem azzal kezdi, hogy felforgatja a lakást (kivéve, ha a tulaj megengedte valamilyen szinten...:D).
    Itt a magyar részlegen meg tudjuk beszélni a dolgokat. Amennyire időm engedi, itt leszek, és próbálok segítséget nyújtani azon játékosoknak, akik hadilábon állnak az angollal.
    De tényleg ne legyünk már pusztai trollok... :)

Elvileg ez a rész moderálatlan. De azért a hozzászólások halmozását érdemes lenne kerülni, mert összekuszálódhat minden... :)

9. Métisz

Métisz User

Ezért a mondatodért az én like-at vedd 100 nak:D

De most, hogy nincs annyi dolog a fórummal, ergo idő bőségben szenvedek, a banner varrás újra beindul.:rolleyes:
    Legyünk már mi a legjobban öltözött vendégek.:D

Erről jut eszembe, hol van Anyakata???:eek:

Attila201409 likes this.
  10. Loli71

Loli71 User

Sziasztok! Én is megérkeztem az új fórumra.Hamarosan a játékba is megérkezem!;)

Zooz67, DÉDI, Anyakata and 6 others like this.
  11. flashman18

flashman18 User

Köszi :)

Fel is venném veled negyed óra múlva a kapcsolatot, meglátjuk mit tudsz nekem készíteni :)

Anyakata likes this.
  12. Sziasztok! :) Ide találtam én is :)

Métisz and Rahzyel like this.
  13. Anyakata holnap online lesz reggel 8 órától. Azt hiszem ezt írta a szeretett régi fórumunkra.

Anyakata and Attila201409 like this.
  14. Métisz

Métisz User

Ezt nem is olvastam, köszi, hogy szóltál.:)

15. Sziasztok :)

Leszállt a gonosz szír boszi :cool:
    Egy napot nem játszom itt kötök ki :)
    Métisz köszönünk mindent.
    A magam részéről szeretném bejelentkezni a szabóságba ;)

Üdv:Attila201409

Ui: El is felejtettem :D

Edward király, angol király
    Léptet fakó lován:
    Hadd látom, úgymond, mennyit ér
    A velszi tartomány. (nem elírás Arany János így írta utána néztem :D )

Last edited: Jul 27, 2017
    serinata, DÉDI, Sky-Court and 5 others like this.
  16. Sziasztok!
    A régi magyar fórum az összes hozzászólásával odavan?
    Csak ez a kis magyar alszekció van?

serinata, DÉDI, biry1226 and 2 others like this.
  17. Szia!

Ezt jól látod :)
    Sajnos már csak ez a rész van, de ennek is nagyon örülünk :)

serinata, renmon and Anyakata like this.
  18. Anyakata

Anyakata User

Jelentkezem!:) Dolgoztam, mostanra értem haza, az első utam természetesen idevezetett:) Én is szeretnék új ruhát!!

19. Kedves Métisz !

Tudom, hogy nagyon kreatív szabó vagy ám lenne néhány kérésem a ruhámmal kapcsolaban:
    - szeretném ha a magyar trikolor színei lennének az alapszínek
    - ha lehetséges akkor a név mellé a szír zászlót is varázsold oda

A többit a fantáziádra bízom. Szeretnék kalapot is a rucihoz.:)
    Nagyon szépen köszönöm.

Üdv:Attila201409

20. Anyakata

Anyakata User

Drága Métisz!
    Kalapra nekem is szükségem lenne meg a 3 lépéses ismertetőre, hogy fel tudjak rendesen öltözni:p

DÉDI and Attila201409 like this.