Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Valaki játszik ma?
    Azért bosszantó, hogy dupla tp napon indítanak eventet.
    Vagy csak nekem az? Mondjuk nem játszottam ma, de ha játszottam volna akkor nagyon pipa lennék :D

atila01 and Anyakata like this.
  2. Anyakata

Anyakata User

Én bepróbálkoztam, de nagyon gyér a forgalom...

3. Én zöldben vagyok
    max amig "karbantartás" van addig nem :D

Attila201409 likes this.
  4. Azt nem szugerabugeráltam :p
    Én is bepróbálkozom azért :D A szomszédnak jó netje van :D :p

Anyakata likes this.
  5. Anyakata

Anyakata User

Akkor ne is bajlódj tovább a beköttetéssel!;):p

Attila201409 likes this.
  6. Loli71

Loli71 User

Hááát skyrama, nem tudom van e még lejjebb....... Haldoklik az egész úgy ahogy van:(

7. Holnap jönnek bekötnti :p
    Éppen karbantartás van nem tudok visszamenni a játékba :( De a válaszom igen lett volna :D

Anyakata likes this.
  8. Karbantartás !!!

Attila201409 and Anyakata like this.
  9. Anyakata

Anyakata User

Elismerésre méltó az igyekezet :), harmadszor is megpróbálják újra éleszteni!:)

Loli71 likes this.
  10. Úgy tűnik sikerült, de nem akarom elkiabálni :D

ballagabi and Anyakata like this.
  11. Anyakata

Anyakata User

Azért ez nem semmi! Egy egyszer már működő eventet harmadszorra sikerült újra elindítani! Két lehetőség van: az Állattemetőt olvasták közben és sorról-sorra csinálták a feltámasztást vagy annyit értenek hozzá,mint én :p

Attila201409 likes this.
  12. Ha igen, akkor felvennélek informatikusnak :D

Anyakata and Attila201409 like this.

13. Lehet ez már a végjáték, mást nem tudok elképzelni:(. Egy már lefutott eventtel egy egész délután elszöszmötöltek, mire el tudott indulni. A munkahelyemről nyomon kísértem az eseményeket, kész kabaré volt:( Ezek után számíthatunk valami újra??? Vegetációba helyezték a játékot, gondolom ezzel a sok ismétlő eventtel ez a céljuk. Húzzák mint a rétestésztát, míg el nem szakad. És ott lesz a vége. Bár tiszta szívvel kívánom hogy ne így legyen.

14. **M**

**M** User

Én szó nélkül maradtam!!:(
    4. éve játszom nap,mint nap....ilyen nem fordult még elő ami ma megtörtént és valóban kezd unalmassá válni az egész!!!:(
    Talán az lesz a legjobb,ha egy időre eltávozom....még nem alakulnak a dolgok jó irányba...ha,esetleg még sem..akkor ennyi volt....keresek másik online játékot...ahol,talán jobban feltalálom magam!!!
    Néha-néha majd benézek a Fórumra...mivel a"JÁTÉK",nagyon tetszik...de,a repteremet egy időre bezárom....
    Minden jót nektek...aki marad,annak kitartást....SZIASZTOK!!!
    Üdvözlet:Marika Vajdaságból

szarvasferi, Anyakata and Loli71 like this.
  15. Loli71

Loli71 User

Nálad a pont.Minden szavaddal egyetértek Sajnos én is ezt látom.:(

16. Ha már temettek, kéne hozzá ásó :p:D

Anyakata and Attila201409 like this.
  17. Emlékszik még valaki, hogy mikor volt az utolsó olyan EVENT, ami teljesen új volt???? Nem ér utána nézni, csak az emlékeitekben kutakodjatok;)!!!

Anyakata likes this.
  18. Loli71

Loli71 User

Én úgy tippelem hogy vmikor tél végén, de lehet tévedek.

19. Talán a Valentin hetek, lehetett az utolsó szerintem.
    A gépeimet nézve az volt az utolsó, ami nem múltidéző volt, vagy ismételt, de lehet hogy tévedek :)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tévedtem :D
    Nem néztem utána, csak most értem el a kis hangárból a kiküldéshez, és jöttem rá a tévedésemre ;)

Last edited: Sep 14, 2017
    szarvasferi likes this.
  20. utána volt a kisgépes
    de az nem gyengén komolytalan volt :D