Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Airpetya

Airpetya User

Nem keleti? a gonosz stimmel...

Attila201409 and Anyakata like this.
  2. Anyakata

Anyakata User

Nem figyelsz?:) Költözés után van, ezért nyugaton megnőtt az egy főre jutó boszik száma:p

Airpetya and Attila201409 like this.
  3. Köszike igazad van, de minden csak nézőpont kérdése :p Lehet menni nyugat felé is csak úgy egy licsit messzebb van :rolleyes::cool:
    A gonosz stimmel??? Na szépen vagyunk :D

Airpetya and Anyakata like this.
  4. Airpetya

Airpetya User

lehetne más nézőpont is, de mivel gondolom az én repteremet vetted alapul - ez már csak természetes :)- lett szembetűnő az iránytévesztés
    gondoltam nem sértő a saját magunkra aggatott titulusok kellő kihangsúlyozása :D

Attila201409 likes this.
  5. Igazából Magyarországot vettem alapul :p
    Így lett a boszitársam a jóságos nyugati, én pedig a gonosz keleti boszi.:rolleyes:
    Valóban figyelmetlenség volt részemről a nyugati jelző használata.
    Szerencsére itt voltál te, és felhívtad a figyelmem a tévedésre. Köszönet érte :rolleyes:
    Ami pedig a kellő kihangsúlyozást illeti ... :mad::mad::mad::p

DÉDI, Anyakata and Airpetya like this.
  6. gábor

gábor User

ide is jöhet
    Név: DHLAIR, UserID: 12825143

7. Sziasztok :)

Még kb 2 hetet kell várnom a visszatérésre :(
    Addigra ígérték biztosan a bekötést, addig csak a fórumon fogok előfordulni a telefonomról.
    Addig is mindenkinek jó repülést, jó játékot kívánok.

Üdv:Attila201409

**M**, szarvasferi, mickie25 and 3 others like this.
  8. glacika56

glacika56 User

Hát igen a Holdra egy kicsit tovább tart az internet bekötése. :D:D:D:D

Attila201409 likes this.
  9. Ha még a Holdon lennék :D :D Na de ez itt Magyarország kicsiny kis faluja .... :D

Anyakata and glacika56 like this.
  10. glacika56

glacika56 User

Hát nálunk a Marsra is csak két nap volt!

Attila201409 and Anyakata like this.
  11. ... . .... ......!

12. Anyakata

Anyakata User

Bennem van a hiba, hogy egy kicsit már sokallom a régi eventek ismétlését? Ennyire kifogytak volna az ötletekből a fejlesztők?

13. Szerintem, NEM!!! Én sem tudtam eldönteni, hogy ébren vagyok, vagy álmodom???
    De ezek szerint nem álom, ez a valóság:mad::mad::mad:

14. Loli71

Loli71 User

Ez most komoly????? Most nézem éppen.Nem tudom mi lesz igy ezzel a játékkal. Kicsit olyan érzésem van már mint ha nem is nagyon akarnának foglalkozni vele.Igy viszont én sem sokáig fogok..... Muter a farmerámával játszik, ott meg event event hátán van azt mondja.Egyiknek épp hogy vége már kezdődik is az új.Hát erre a szerencsétlen reptérre ez nem igaz sajnos.:(:(

15. flashman18

flashman18 User

Sziasztok. A régi-új eventből még nincs minden gépem, így beugrok kicsit repterezni.
    Zöld lámpánál megtaláltok.

16. glacika56

glacika56 User

Talán az nem annyira összetett játék és egyszerűbb az event-ek megszerkesztése is. Gondolom én, nem biztos, hogy így is van.

17. Hááát, én nem vagyok biztos benne!!! Ma benéztem Loli71 írásán felbuzdulva. Van ott egy kis birtokunk de kb 3 éve nem jártam arra. Kb olyan volt ismét belépni, mintha a Marson járnék, területbővítés és minden más egyéb amit csak el lehet képzelni. Tele van számomra új dolgokkal, és még ami feltűnt, hogy rengetegen vannak online. Tudom mindkét játék más-más típusú, de akkor is. Valószínű ott még szívesen játszanak az emberek. Viszont a Skyrama ma is pont ugyan olyan, mint 2-3 évvel ezelőtt. Csak az L-es újítások és az újrahasznosító lett megvalósítva semmi más. Én nagyon vártam már a most következő eventet, kíváncsi voltam vajon mit dobnak be. Hááát nem erre számítottam!!!! Úgy érzem válaszút elé érkeztem...., hogy merre??????

apa55, mickie25, Loli71 and 2 others like this.
  18. Anyakata

Anyakata User

Évek óta játszom ott is, sokkal összetettebb, mint ez! Igaz, az eventek csak egy hétig tartanak, de de folyamatosak, egy nap szünet sincs. Rengeteg a fejlesztés, havonta több is van. Mindig van új kihívás, nem válik egyhangúvá.Nem értem, miért nem lehet tanácsot kérni az ott dolgozóktól, végül is egy csapatban vannak.

flashman18, Loli71 and szarvasferi like this.
  19. Én is játszottam a farmeramával 4 éve hagytam abba.97 szinten voltam de annyira meg lehet unni egy idő után,mondom én,szédült szántó meg más helyek,viszont amikor játszottam sok szomszédom panaszkodott arra hogy kicsi a játék felület,az az 4 pálya is kevés volt,sok tyúl ól volt meg más ólak de nem tudta mindet kirakni én is vagy 18 csirke ólat raktam ki de volt denevér,lepke meg még nem tudom milyen ólak de nem volt hova kitenni őket,a cserebere részen cseréltem dolgokat, eladni dolgokat,fel rakni a leghosszabban beérő zöldséget vagy gabonát mindennap leszedni az már tré ha nem szeded le elszárad a zödség.Vásárolni és adni hozzá megöntözni vízzel meg van az a zöld víz csepp az volt a gyors trágya vagy mi.Van az a másik face játék hogy is hívják?Amibe raspberry,strawberry, meg oranget kell főzni nem jut az eszembe a játék neve.

Last edited: Sep 13, 2017
  20. glacika56

glacika56 User

Érdekes! Nekem az event 196 filmtekerccsel indult. Mindenki visszakapta az előző eventből megmaradt tekercseket, vagy csak én?

Na tessék! Most meg karbantartás van.

Last edited: Sep 14, 2017
    **M** likes this.