Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Szia!

Reggel én sem tudtam megnyitni az oldalt, ua a szöveg volt mint nálad. Azóta most próbálkoztam először és sikerrel jártam.
    Üdv.szarvasferi

flashman18, -Nóra- and Attila201409 like this.
  2. Sziasztok. Nálam is megy az oldal. Augusztus 20.-a alkalmából kívánok Nektek boldog ünnepet.

Attila201409 and audi80td like this.
  3. biry1226

biry1226 User

Sziasztok!

Én 5 órától próbálkoztam, de csak 8.40-kor lehetett betölteni.
    Több BP játéknál volt ugyanez a belépési probléma, jelezték a játékostársak is.

Attila201409 and audi80td like this.
  4. ballagabi

ballagabi User

Sziasztok!
    Nálam egy-két barát tűnt el... például agnes40... a fórum bejegyzéseit sem találom :(

5. Szia!

Egy pár nappal ezelőtt azt írta, hogy végleg befejezi a játékot!
    Nem lehet hogy töröltette magát?
    Üdv.

6. ballagabi

ballagabi User

...hát az lehet :( Köszönöm az infót...

Attila201409 and szarvasferi like this.
  7. Brodi

Brodi User

... és egy szíriai barát is eltűnt :(

8. Ha én voltam akkor nem én töröltelek, sajnos már nem először fordul elő velem , hogy törlődik a barátom a listáról :(
    ha megpróbálom visszajelölni azt írja már a barátom. Van olyan játékostársam aki 2x is eltűnt :(
    Bocsika próbálj meg visszajelölni vagy a térrképen küldeni egy hosszabb gépet holnap délelőtt biztosan online leszek.

Üdv:Attila201409

biry1226 and Anyakata like this.
  9. Sziasztok:)

Érdeklődnék tisztelettel, megint csak én vagyok peches, vagy másnál is vannak műszaki hibák?? Már nagyon bosszant, legalább a 10.-ik a mai nap folyamán:mad:

audi80td likes this.
  10. anyácska

anyácska User

Helló...nálam minden a legnagyobb rendben zajlik!!!;):rolleyes:

szarvasferi likes this.
  11. audi80td

audi80td User

Szia,
    Nálam is akad 1-2, de legalább nem dobál vissza.

szarvasferi likes this.
  12. mickie25

mickie25 User

Sziasztok,
    Már csak 22 perc és véget ér ez a fantasztikus event :D, ne felejtsétek el beváltani a megmaradt trófeákat. ;)

Attila201409 likes this.
  13. sziasztok! Érdeklődnék van-e valakinél valami probléma? Nálam 2 napja nagyon lassú a játék és kidobál,hogy műszaki hiba. Már ki takarítottam a gépemet is még sincs semmi változás. A segítséget előre is köszönöm szépen. :)

14. Szerintem a neteddel lehet a baj, vagy a flash frissítése hiányzik esetleg a sütiket,cokiékat amit a böngészöd tárol azokat törölni, ez tán sokat segítene,és időnként töredezett mentesitést a gépeden,mert ez is segítene a géped müködésében valamint a játék gyorsabban müködne,szerver most remekül müködik.

15. glacika56

glacika56 User

Szarvasferike a másik játékba a stop nem jó!

szarvasferi likes this.
  16. Miért nem jó?
    Igazad van, kitöröltem ha ez segít!

glacika56 likes this.
  17. Sziasztok :)

Eltűnt megint pár barátom a listáról :(
    Szeretném megkérdezni, hogy törölt-e valaki ?
    Amennyiben igen nem vesztegetném sem az én, sem az Ő idejét a visszajelölgetésre ;)

18. Név: JalAir, UserID: 13092954 várom a repteremen minden repülőt Japán szívében

19. Akkor küldök oda 135 db A380 Airbust átvizsgálásra,mert egyik sem indult be megfelelően és még London Heathrow és Dubai sziveibe sem indultak el a mai nap folyamán.Kínai gyártókra nem merem rá bízni őket,mert attól félek ha még 2 db ot átveszek azok is hibásak lesznek :)

20. Sziasztok :)

Sajnos a költözés utáni internet megoldás elég nehézkes :( Már 1 hete ígérgetik a bekötést, de még nem jutottak el ide :cool:
    A telefonom internete pedig korlátozott, így amíg nem lesz normális internet kapcsolatom a repterem sajnos ismét bezárja kapuit bizonytalan időre.
    Ahogy megtörtént a bekötés és a gonosz nyugati boszi ismét fogadóképes lesz, azt jelezni fogom :)
    Addig is mindenkinek kellemes repülést, és jó játékot kívánok.
    Remélhetőleg nemsokára visszatérek :rolleyes:

Anyakata and anyácska like this.