Torony kávézó csevegője

Discussion in 'General Archive' started by Rahzyel, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Szia
    Azt hittem csak velem csinálja :cool:

audi80td and -agnes40- like this.
  2. audi80td

audi80td User

Sziasztok,
    Nálam is ez van reggel óta.:(
    Fórumra is alig tudtam belépni.

-agnes40- likes this.
  3. glacika56

glacika56 User

Ne háborogjatok, arra ott a tenger. :)
    Több szerveren fut a játék, szerintem.Most a tietek van soron. A múltkor ugyan így jártam csak éppen 2,5 órát játszottam feleslegesen.

Last edited: Aug 12, 2017
  4. glacika56

glacika56 User

Ne add fel, kitartás. Szorítsd össze a fogad és csak azért is. Ne hogy kifogjon rajtad Bill Gates.:mad:

-agnes40- likes this.
  5. biry1226

biry1226 User

Sziasztok!
    Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, remélem nem kiabálom el.

audi80td, glacika56 and -agnes40- like this.
  6. glacika56

glacika56 User

Csak úgy érdeklődés szintjén, hogy állsz a takarítással meg a frissítéssel?

7. atila01

atila01 User

Métisz azt tanácsolta, hogy ha gond van írjunk a Supportnak.

-agnes40- likes this.
  8. Loli71

Loli71 User

Nálam már tegnap délután óta megy egyfolytában és egyszer nem dobott ki

-agnes40- likes this.
  9. Lekopogom kb 2 órája nálam is oké :D

-agnes40- likes this.
  10. atila01

atila01 User

Nem kaptál email-t?

-agnes40- likes this.
  11. -Teca04-

-Teca04- User

Ezt én úgy hallgattam meg,hogy közben szálltak le a repülők. Nagyon stílusos:)

12. Brodi

Brodi User

AJJAJ! Idézted a support levelét... Mindjárt jön Rahzyel és ki fogja törölni :))
    Kimondtad a ni betűs szót :))

13. -Teca04-

-Teca04- User

Nesze semmi , fogd meg jól.

14. biry1226

biry1226 User

Lehet, hogy pikkelnek a magyar játékosokra?
    A pénzünk viszont jól jön nekik.
    A végén még bezárják a Magyar szekciót.

-agnes40- likes this.
  15. mickie25

mickie25 User

Sziasztok,

A Support levelét elvileg tényleg nem szabadna idézni, de ez itt egy moderálatlan szekció...:eek:

A fenti válasz miatt gondolod, hogy pikkelnek ránk? Amennyire tudom, a supportot továbbra is a magyar csapat csinálja. Ezzel a rollback jelenséggel meg régóta nem tudnak mit kezdeni a fejlesztők sem, ha emlékeztek, "a régi" fórumon is sok volt rá a panasz. :(

Last edited: Aug 14, 2017
    Attila201409, -Teca04- and biry1226 like this.
  16. mickie25

mickie25 User

Én úgy látom, hogy a többi, júliusban "bezárt" nemzeti fórummal egyenrangúak vagyunk itt, a nemzetközi részlegen (úgy mint olaszok, hollandok, csehek stb.), szó sincs ilyen jellegű diszkriminációról. A Players Corner rész alatt - amennyire én tudom - már korábban megnyitott nemzeti topikok vannak, náluk a miénknél hamarabb megszűnt a saját nyelvű fórum (vagy nem is volt). Szóval, szerintem nincs miért aggódni. ;)

17. sokan elmentek aludni és rögtön működik a fórum ?
    a fejlesztők is kimászhatnának már anyuka garázsából

Last edited: Aug 12, 2017
    BpLisztFerencAirport likes this.
  18. flashman18

flashman18 User

Sziasztok. Nem volt időm írni az elmúlt napokban, a repterem határozatlan időre bezárt.
    Valamiért nem érzem, hogy játszani akarok vele. Így most jön megint egy szünet.

Ha újra leszek jelzem. Jelenleg bőven elég belépni és utasokat felszedni.

flashman18

19. Sziasztok :)

Annyira nem moderálatlan azért ez a szekció sem, nekem úgy tűnik "kicsit" idefigyelnek ;)
    Nem nagyon hiszem,hogy bezárnák a részlegünket. A lengyelek már április óta itt vannak. Arról nem is beszélve, hogy a legaktívabb szekció vagyunk , szerintem nincs miért aggódni , de lehet tévedek :cool:

Üdv:Attila201409

20. Métisz

Métisz User

A Magyar szekció teszt jelleggel került be a fórumra, mint ezt már írtam is nektek, az első napon.
    Azóta sem változott semmi!
    Mikor ér majd véget a teszt időszak? Passz. Gondolom figyelnek!

Fennmaradása az üzemeltetőn múlik.

Hiába van másoknak régebben létrehozott részlegük, semmi befolyással vagy hatással nincs a miénkre. Ugyan is Magyar részleget létre sem szerették volna hozni. Az, hogy mi itt lehetünk tényleg nem fényezésképpen, de én hisztimnek köszönhető.:D

Amit megmondom őszintén már kicsit kezdek báni!
    Miért?
    Mert nagymértékben csalódottsággal tölt el, hogy azért mert moderálatlan terület, már kapásból egyesek azt gondolják, azt tehetnek amit akarnak. Oké, így is lehet gondolkodni, semmi gond. Távollétem éppen ennek köszönhető.

Sebaj, én megadtam a lehetőséget, hogy a magyarok itt kommunikálhassanak, én ehhez a továbbiakban nem kellek már ide. Nem szeretném, olvasni az olyan hsz-eket ami a régi fórumon nem volt megengedett.

Sok sikert nektek, és remélem fennmradtok sokáig itt.:)

Ha bárki segítséget szeretne személyemtől kérni, Supporton elér.;)
    (itt nem hiszem már)

Loli71, audi80td, biry1226 and 2 others like this.