Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. suni53

suni53 User

Sziasztok!
    Köszönjük az infót a parkolók nálam is müködnek, még xl-es gépekkel is.
    Az XLes hangárban pedig találtam két új gépet,piros alapfestéssel. Remélem nem csak az 'event' idejére!!!

Anyakata likes this.
  2. Leemonade

Leemonade User

Sziasztok !

Mint észrevettétek az utóbbi időben nem voltam elérhető a játékban.

Nem kevés gondolkodás után arra jutottam hogy felhagyok a reptér irányitásával. Az okok amik erre a lépésre szántak ismerősek lehetnek mindenkinek: túl sok időt és sok pénzt emészt fel . Másfél év játék után elértem azt hogy észrevegyem azt hogy csekély 500-600 db saját gép ellátása és inditása is rengeteg idő, nembeszélve a baráti gépekről. Ennek csak egy ellenszere van ; a gyorsellátás vásárlása. Ez pedig havi szinten sok ha naponta megváltja az ember. Másik kiadás a hangárhelyek vásárlása : ez is egy feneketlen kut, soha nem ér véget. Próbáltam ezeket a gondokat ugy megoldani hogy kicseréltem a gépeimet extrahosszú idejüekre.Végül már nem is volt 6 órás alatti gépem. De ez is csak félmegoldás.

Volt még egy ok ami megadta a kezdőlökést : az pedig az hogy egyre kevesebb játékostársamat találtam játékban akikkel eddig sokat játszottam. Utolsó szög a koporsóban az volt amikor Flashman18 is beadta a kulcsot. Egy szónak is száz a vége : búcsúzom a reptértől és a felejthetetlen gárdától akik még próbálják életbentartani ezt a játékot.

Sokat köszönhetek az alábbi játékosoknak és ezzel búcsúzom is tőletek :
    Attila201409 ; Anyakata ; Flashman18 ; Hajnaliszellő ; Img85 ; LHTATaszárAFB ; ballagabi ; és még sokan mások.

A barátlistámról töröltem mindenkit , ha néha aktivnak hisztek az csak azért van mert a fiam örökölte a reptérigazgatói széket , ő csak a saját barátaival játszik, ha üzenet jön nekem akkor azokat még elolvasom és megválaszolom.

Üdv: Leemonade !

Last edited: Mar 30, 2018
    Zooz67, serinata, audi80td and 2 others like this.
  3. ballagabi

ballagabi User

Nagyon sajnálom, hogy így alakult :( Szia

serinata likes this.
  4. LTBA

LTBA User

szép tavaszi időjárást :D mai napon minden féle gépet fogadok egyedül az xxl elátom még nincs

serinata likes this.
  5. **M**

**M** User

6. Métisz

Métisz User

Kellemes Húsvéti Ünnepeket a Magyar pilótáknak. :)

Zooz67, flashman18, serinata and 4 others like this.
  7. Katica84

Katica84 User

8. flashman18

flashman18 User

Szia. Nem adtam fel teljes mértékben a játékot,. Mint írtam elképzelhető, hogy visszatérek még. Szívesen kivettem volna a részem ebben az eventben is, de a technika ördöge közbeszólt, és a gépem tönkrement. Költözés, házfelújítás és lagzi szervezés egyszerre megy nálam jelenleg, így se időm, se energiám most játszani.
    Sajnálom, hogy így döntöttél, várunk vissza.

9. flashman18

flashman18 User

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Minden kedves ismerősömnek!

serinata, Anyakata, glacika56 and 3 others like this.
  10. Utolagos Húsvéti ünnepeket mindenkinek!Sajnos a repterem jelenleg bezárt de uton voltam 1 db nagy gépemmel és nem volt időm irogatni.Dubai-Hong kong,onnét Bakuba majd Budapest onnét Luxembourg findel reptérre,majd New yorkba és Torontóba és vissza az kijelőlt útvonalra.

serinata likes this.
  11. flashman18

flashman18 User

Sziasztok!
    Nagyon ritkán még benézek ide.
    Sajnálattal látom, hogy mindenki eltűnt. Nincs téma, nincs beszélgetés, egyáltalán játszik még valaki? Én még nem, csak kíváncsi vagyok.
    Hova tűntetek?

12. Szia!

Én jelenleg játék leállás alatt álok,de ha majd a másik játék amivel játszom végetér mint event akkor megnyitom repterem kapúját újra.Örülnék ha vissza térnél majd egyszer a játékba.

serinata likes this.
  13. flashman18

flashman18 User

Szia!

A következő két hónapban esélytelen. Egyszerre van esküvőszervezés, és lakásberendezés költözéssel.

Utána teljes udvartatarozás, melléképületekkel, garázs stb. Hajnalban kelel, délutánig munkahely. Hazaérek egy kávé, ruhaváltás és utána megy tovább otthon a munka. Este beballagok hulla fáradtan :D
    Így nem marad időm a reptérre sem :)

Itt az event, ki sincs kedvem küldeni. Összesen 0 felröppenőt terveztem összegyűjteni :)

serinata, renmon and D-vitamin like this.
  14. Bárcsak lenne olyan menű hogy mások gépeit használhatjuk,ha elküldi az összeset az illető akkor sokáig tudnám használatba venni és akkor kapná vissza ha kéri.

serinata likes this.
  15. **M**

**M** User

Hohohóóóóó....nem akarsz te túl sokat??:D:D:D:D:D:D:D

16. ballagabi

ballagabi User

Hello! Játszol még? ... egy új-zélandi baráttól hallom, hogy befejezed :(

serinata likes this.
  17. ballagabi

ballagabi User

Kitöröltél? PUKKANCS!!!!!

D-vitamin, **M** and serinata like this.
  18. Én többet is mint szeretnéd.Hihihi :D :D

Last edited: May 14, 2018
  19. Alex7777

Alex7777 User

Sziasztok. Hát nézem és újra csak nézem mennyire pörög itt az élet. Mi történt itt? Hol vannak az emberek? Olyan mint egy kísértet fórum. Régen amikor be írtunk be írtunk ide valamit, volt hogy csak a következő oldalon találtuk meg a választ rá. Olyan sokan, olyan sokat írtak ide. Most meg......mi történt? Ennyi érdektelenné vált a játék? Vagy ennyire nincs össze tartás már a játékosok között? Vagy mi?

biry1226 likes this.
  20. biry1226

biry1226 User

Szia!

Jól látod a helyzetet. Mindenki sütögeti a saját "pecsenyéjét".
    Nincs témafelvetés, amihez hozzá lehetne szólni
    Annak is köszönhető, hogy megszüntették a magyar nyelvű fórumot.
    Métisz szerint csak nagy nehézségek árán kaptuk ezt a magyar szekciót.
    Nem beszélve arról, hogy a régi eventek ismétlődnek sorra, ami az új játékosoknak kedvező.