Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Mamóka42

Mamóka42 User

Jó estét mindenkinek! ;)

kole222 likes this.
  2. Mamóka42

Mamóka42 User

Sziasztok. Én egy jó időre be fejezem a játékot.
    További jó repülést mindenkinek.

3. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok!
    Már nagyon régen nem írtam a fórumba, de tanulságképp leírom mit történt velem a játékban. Idén január 14-én volt egy frissítés a játékban és azóta gyakorlatilag nem tudok belépni, vagy ha mégis sikerül nagy nehezen kb. öt perc múlva kidob. A supportnak jeleztem a problémát, elkezdődött egy levelezés, amiben csak folyamatos hitegetést kaptam, hogy dolgoznak a megoldáson. Állítólag ez csak az én fiókomat érintő hiba, másnál ez nem tapasztalható. Az utolsó levélváltás február 6-án volt azóta se történt semmi a játék továbbra se elérhető számomra. (bemásoltam alulra)
    Úgy néz ki a befektetett energiám és pénzem most füst formájában a Bigpoint kéményén távozik…

XXXXXXXXX

Edit Flight-Attendant: Deleted, replay of support content is prohibited.

Last edited by moderator: Mar 4, 2025
  4. Flight-Attendant

Flight-Attendant Team Leader Team Skyrama

Hello Airpetya,

Your account is back up and running, see the email from support dated March 14.

Kind regards,
    Flight-Attendant

5. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok!
    Tény hogy újra be tudok lépni a játékba, de óvatosan kezelem a dolgot még tesztelem a helyzetet. A lényeg hogy a fejlesztők törölték a barátlistám 99%-t, arra hivatkozva, hogy túl sok volt a barátom és ezért nem működött már a játék nálam. Az 1% ami megmaradt gyakorlatilag a "felső tízezer" (barát pontokban). Ha a töröltek között vagy elnézést kérek.

6. biry1226

biry1226 User

Szia! Szerintem az nem ok a törlésre, ha túl sokan vannak a bárátlistádon. De ez csak az én véleményem.
    Jelöltelek!

Airpetya likes this.