Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. katika32

katika32 User

saját is hozz, de csak dél után inditott nagy ritkán

2. TU104_

TU104_ User

olvastam az angolt azt nem láttam,h baráti gép hoz.Reklamáció volt és változtattak. De tök mindegy mert így is bugos ,nem számlál semmit. Nálam hozott azóta saját is de nem számlálja :( Ez rossz húzás volt a részükről.

kari0911 likes this.
  3. TU104_

TU104_ User

Sziasztok :) Hoz a baráti gép is csokit, bár jól lecsökkentve kb. 10% arányban,saját gép is csökkentve :( Angol,német fórumot néztem dühöngés van, kárpótlásról szó sincs.

Anyakata likes this.
  4. katika32

katika32 User

én kaptam egy csomó csokit

BpLisztFerencAirport likes this.
  5. TU104_

TU104_ User

Addig dühöngtek fenyegetőztek a német fórumon amíg jóváírtak minden játékosnak 5 ezer csokit és újraindították a játékot :)

6. katika32

katika32 User

nem mertem kiirni, mert volt tőbb félém is különbőző mennyiségben, de akkor egyseges volt

Anyakata likes this.
  7. apa55

apa55 User

Ez nekem olyan, mint halottnak a csók(persze biztosan sokan vannak, akik ennek is nagyon örülnek, pláne akik nem is eventeztek!). Én nem tartozom az igazán nagy játékosokhoz, de ritka szép nagyot buktam.
    Egyrészről ha a gyors ellátásokat nem számolom, akkor 762 AirCash-ért vettem hangár (helikopter, hidroplán és kisgép) férőhelyeket, hogy az L-es géphez hozzák az anyagot. Ezek a gépek a módosított Eventben már "haszontalanná" váltak, mehetnek a darálóba. Sajnos a heliket és a hidrókat továbbra sem lehet ledarálni az újrahasznosítóban, így marad az 1 gép= 1 nap teljesítmény.
    Másrészről pedig a változtatás előtt az L-es gépekhez szükséges anyagok mindegyikéből több, mint 150 egységem volt. Ebből 10 db nagy Cupidot lehetett volna venni. Most kiszúrták a szemem 5000 rongyos csokival, amiből ugye csak két gépet lehet venni. Igaz, hogy ezt mindenki megteheti, azok is akik "szerencsés" nyertesei ennek a változtatásnak. Na így kell szépen megosztani az elégedetlenkedőket.
    Divide et impera:mad::mad::mad:

Leemonade, Anyakata and biry1226 like this.
  8. TU104_

TU104_ User

Egyetértek és sajna nem Te jártál így:( Azon kevesek közé tartozom akik jól jártak. Reggel befejeztem az eventet beváltottam az összes csokit. Gondolván amit szerettem volna meglett több úgysem lesz.Du. nézem kis maradék is eltünt én is felháborodtam a mód miatt ahogy ezt tették. Hát erre jött at 5e csoki.

9. apa55

apa55 User

Használd egészséggel

TU104_ and biry1226 like this.
  10. TU104_

TU104_ User

Próbálgatom a lehetőségeket. Építettem 1 repülőt, alkatrész, aircoin megvolt . Mire kész lett 2,5 millió aircoint vont le és várok rá még 24 órát. Ezért az összegért 5 hasonló kaliberű repülöt veszek :( Ez így működik? Ez rablás!! Soha többet!! Ez 1 helyfoglaló pénzrabló ebben a formában :( Jól látom vagy valami bug történt?

11. Szia!

Semmi bug, ez így működik.

TU104_ likes this.
  12. apa55

apa55 User

Semmi bug nincs, ez tényleg így működik. Mielőtt ítéletet mondasz azért a hozott pontokat is hasonlítsd össze. Csak egy példa:
    A MillionAir X 8 órás repidővel 115 pontot hoz, míg a szintén 8 órás Boxing 636 292 pontot. Van egy kis különbség :);)
    Egyébként az építés várható költségeiről is tudsz itt tájékozodni: https://board-en.skyrama.com//threads/faq-l-planes.9879/
    Van egy jó hírem is. Én is sokan más játékostársam panaszt írtunk a Supportnak.
    Valószínűleg nem csak ezért, de a Mega Cupido Plus vétel árát 500 fabatkára csökkentették.
    Így a kompenzációból lazán lehet 10 L-es gépet építeni.

Last edited: Feb 20, 2019
  13. TU104_

TU104_ User

Szuper!!!!!! :) Aki elkapkodta így járt :) Megvette a 2 nagy gépet most meg 10 -t tudna venni :) Én is "így jártam" :) Visszatérve az építéshez, köszi a linket. Nézem az általam elérhető gépek pontját és idejét mivel 1hónapja jöttem vissza 5 év kihagyás után 38 szinttel most 65-re feltoltak a magas szintű barátok szuper gépei. Gépparkom 38 szint lenne love event nélkül. Vásárolok is meg felturbózom a jó gépeket meg darálom a régieket..... Építésnél ha látom az aircoin végét tuti nem ugrok bele. Mindegy így jártam tanulópénz megfizetve ezt elkapkodtam.

BpLisztFerencAirport likes this.
  14. TU104_

TU104_ User

Egyébként nem gondoltam h másodszor is belenyúlnak menet közben a már futó eseménybe. -----okulva a felháborodásokból. Még ha pozitív értelemben is :)

15. apa55

apa55 User

Igényeld vissza, írj a Support-nak.

"Dear Airport Managers,
    the price for the Mega Amor Plus plane has now been reduced from 1860 event currency to 500 event currency.
    If you have purchased the Mega Amor Plus plane for 1860 event currency in the last two days, please write a ticket to the support, they will refund you the difference of 1360 event currency per plane.
    Your Skyrama Team"

16. TU104_

TU104_ User

Köszi,köszi!! Rendes tőled h szóltál! Megírtam . "próba szerencse" :) :)

17. TU104_

TU104_ User

Juhééééé :) :) Visszakaptam a 2x1860 csokit a különbözetet :) Gyors korrekt volt a support.

apa55 neki köszönhető!!! Én már meg sem néztem az angol fórumot.

Ha valaki bevásárolt hajrá a supporthoz! Ha kéri valaki bemásolom ide az angol levelet amit írtam nekik.

Cukorfalat likes this.
  18. Mit akartok ahogy most beléptem a játékba 5000 ezer szivet adott be,Ez ám a lelkesedéses játék.

Minek dühöngenek,ahelyett hogy írnának szépen pár sort.Látod ezért jó Airport szimulátorral játszani,mert nincs amit elvesszél és nincs aki beleszól mindenbe,te magad játszod és kiszolgálod a gépeket+ ha sok lovét gyüjtöttél megvehetsz dolgokat,hogy amit te mozogtattál autókat azok helyetted különböző épületekből előbujó kocsik autómatikus járásban szolgálják ki a repülőgépeket és kiszolgálás után vissza mennek oda ahonnét jöttek, de a lové döl befelé.Amit viszont neked kell kiszolgálni azok a tehergépek,de a kerozin szállító kocsi is autómatikusan megy minden géphez és tankolja teli,neked csak az árút kell a tehergépekbe kapolni.A neve:Airport simulator 2014 vagy 2015

Akkor én is ki probálom hátha vissza kapom azt amit nem kaptam meg.

kérek én is :D
    ------------------------------------------------
    I've merged the posts...
    Remember, all this can be entered in one post.
    Regards
    -Dexac-

Last edited by moderator: Feb 23, 2019
  19. It was a pity at another time to pray to Saint Joseph, to lose with the lines.

20. romnyom

romnyom User

Valaki elérhető? Jelőljetek nyumjuk a gépeket :D