Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ballagabi

ballagabi User

Airpetya szervezett egy jó kis játékot a foci vb ideje alatt... az jó volt. Azóta csend van.

Anyakata likes this.
  2. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!
    Ildiről nem tudok semmit, de én azért benézek néha:)

BpLisztFerencAirport and apa55 like this.
  3. va712b

va712b User

szia , ha gondolod jelölj be , régen játszom ezzel a játékkal de most egy nagyobb kihagyás utan tértem vissza, sajnos mondjuk en is azt tapasztalom hogy ezt az eventet már egyszer minimum látta ugyan ezekkel a gépekkel kiegészítőkkel, de lehet hogy most maradok és tolom egy ideig, ha zöld vagyok akkor fenn is vagyok , de ha irsz akkor tudunk egyeztetni is hogy kinek mikor lenne jo !

4. Ildi most el van foglalva.Beszéltem vele.Régota ismerem a dcről.

5. vegyél fel ismerősnek szomszédnak és már játszhatunk is.

6. Sziasztok
    én is benézek néha, reménykedek a csodában, de nem jön.
    Nektek akik játszotok még azért kitartást :)

7. mszabika98

mszabika98 User

Sziasztok!

A flipp-air nevű gép milyen kategóriás?
    Mármint hirdoplán? Mert a közepes hangárba szereztem egy helyet, és kiírta, hogy nagyobb hangárkapacitás kell.
    Köszi :)

8. Szia
    Hidroplán

renmon and biry1226 like this.
  9. mszabika98

mszabika98 User

Szia. Köszi :)

10. Soha nem küldöd el nekem a flottádat én meg várok már egy ideje mint egy hülye gyerek. :(:(:confused:

11. Játszani szeretnél?

12. suni53

suni53 User

Játszani szeretnél?
    Azt lehet. Másban ne reménykedj.
    Milyen fejlesztőkről beszélsz? Nincsenek! BP csak működteti ezt a csatornát, fejlesztés-0. Ismétlés ismétlés után mint a tv-csatornákon. Ezt is csak addig teszi amig a becsordogáló pénz fedezi a költségeit, utána GAME OVER.

Last edited: Nov 27, 2018
  13. mszabika98

mszabika98 User

És mi lehet az oka annak, hogy nincsenek új eventek? Nincsenek ötletek, vagy mi? Ennyi regisztrált felhasználó mellett azt lehetne mondani, hogy ez egy jól menő játék, és megéri fejleszteni. Azért remélem, hogy nem lesz game over... :)

BpLisztFerencAirport likes this.
  14. Anyakata

Anyakata User

És ha megdöglik minden paraszt, akkor majd jól éhen halsz!!! Ne keverd össze az üzletembereket a becsületes, dolgozó népekkel!!:mad:

15. Anyakata

Anyakata User

No comment...

audi80td, renmon and apa55 like this.
  16. szmk70

szmk70 User

Ne haragudj de attól hogy igazad van lehetnél kicsit visszafogottabb, mielőtt másokat támadsz. Ráadásul tudtommal ez játék ha nem tetszik nem kell sem játszani sem rá költeni:)

17. naplemente

naplemente User

A nagy csend után,egy újabb "vihar"söpört végig a Fórumon!!!:eek:
    A vihar neve:FERIKE!!!!!;):D:p:D:p:D:p:D;)

Anyakata likes this.
  18. airoli79

airoli79 User

Sziasztok! Sok-sok évvel ezelőtt kezdtem játszani ezzel a játékkal, talán olyan 10 évvel ezelőtt, de kb 7 éve valamiért besokalltam, vagy az időm lett jóval kevesebb, de ráfelejtettem. Tegnap viszont újra elkezdtem játszani, vagyis folytatni a régit. Ha gondoljátok, küldjetek nyugodtan gépeket, amelyiket csak tudom ki fogom szolgálni! ;-) Légcsavarszeles szép napot mindenkinek!

19. Anyakata

Anyakata User

"Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam..."

MokusOrs, szmk70, naplemente and 2 others like this.
  20. flashman18

flashman18 User

Szia. Nos, nem elég, hogy tele van helyesírási hibával a mondandód. Nem is ez a lényeg. Azért kicsit fogd vissza magad, senki nem beszélt így veled szerintem. Te sem örülnél neki ha így írt volna Anyakata... Több tiszteletet a másik iránt. Ha a fejlesztőkkel van tele a tököd akkor ott támadj, ne egy másik játékostársadnak ess neki észlény...Épp elég IQharcos van a neten, nem hiányzik nekünk még egy.

mickie25, MokusOrs, Whanganui and 9 others like this.