Segítségkérés egy feladatban!

Discussion in 'General Archive' started by adrenalin15, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ropi40

Ropi40 User

Sziasztok! 4 Rama xs-turbo és 4 Rama M-turbo küldeni valaki nekem. Köszönöm előre is!

2. Üdv mindenkinek.Mivel nem találtam ehhez a témához Topicot így ide írom.Nekem nem segítség kell egy feladatban hanem az hogy nekem Métisz azt mondta ha egy hangárból az összes gép le van selejtezve akkor a hangár a raktárba tehető.Ezek szerint hazudott nekem,mert hogy nem lehet hangárt raktárba helyezni.Nekem viszont az a nagy óriási fehér hangár útban van a reptér átépítése miatt.Valaki tud ebben segíteni?

3. **M**

**M** User

Szia!
    Már a játék elejétől kezdve tudnod kellett volna,hogy a hangárokat NEM LEHET a raktárba helyezni!!!;)
    Nem ma kezdted a játékot,tudtom szerint!!!;)
    Szép napot!!

4. apa55

apa55 User

Ritkán írok. Pláne nem szokásom Métiszt védeni, sőt. De az már történelem. Ellenberger, NEM hazudott, max rosszul emlékezett.

5. Szia

Rosszul emlékszel, mert nem azt mondta, hanem azt, hogy hangárt nem lehet raktárba helyezni hiszen ott vannak a gépek.
    Azt is mondta, hogy ezzel nem lehet semmit tenni a hangárt nem lehet betenni a raktárba, hiába van útban.
    Azért elég erős valakit hazugsággal vádolni szerintem. Kár, hogy már nem tudom megmutatni a hozzászólást, hiszen az még a magyar fórumon volt.
    Próbáld meg úgy elhelyezni a hangárokat, hogy ne legyen útban. Másnak is ment ;)

Üdv:Attila201409

6. de nekem nem kell az a hangár.2 óriás gép volt benne le selejteztem,mert már nincs szükségem olyan megépített gépekre,amúgy sem indítottam már őket útnak az elmúlt 3-4 hónapban.Nem akarom máshogy elhelyezni még akkor sem ha másnak ment.Métiszt nem hazugsággal vádolom ő mondta nekem ha üres a hangár raktárba lehet helyezni,de ha rá kérdezel lehet elsőre azt fogja mondani ő nem mondott ilyet.Én biztosan nem értettem félre,ha valaki megemlít egy témát a másik felé akkor ne az ellenkezője legyen és tartson ki az mellett amit mond.

serinata likes this.
  7. Hát ez a baj hogy nem lehet.

serinata and **M** like this.
  8. Akkor ez az így járás tipikus esete ;) Próbálj meg együtt élni vele, hogy bizony a nagy hangár útban lesz.

Anyakata likes this.
  9. gábor

gábor User

tud nekem mondani olyan barátot ki ázsiba van oda kellene küldeni 95 helikoptert és 45 repülőt

Anyakata and Attila201409 like this.
  10. Talán heckerrel menni fog

11. Szia!

Én Ázsiában vagyok, ha jelölsz szívesen fogadom a gépeidet.

Üdv:Attila201409

Ha úgy érzed ;)

Anyakata likes this.
  12. Sziasztok! 4 Rama-M-Turbo-ra lenne szükségem feladat megoldásához.
    Valaki tudna küldeni?

13. Szia
    Küldök meghívót. Ha elfogadtad megbeszéljük mikor küldjem.
    Sziasztok

ica07, Álomtolvaj and **M** like this.
  14. Sziasztok!
    Helikoptereket küldene valaki? 10 kellene visszaküldjek!

15. Aquir

Aquir User

Sziasztok!
    Helikoptereket tudna valaki küldeni? "Csak" 50 darabot kell, hogy visszaküldjek.
    Köszi előre is! Üdv!

Álomtolvaj and Anyakata like this.
  16. Sziasztok! szükségem lenne 5 darab ramakopter Quickie gépre előre is köszönöm szépen

17. megszeretném kérdezni hogy miért van az hogy ha SMS-ben kérek pénzt a játékhoz két napig várnom kell és reklamálás után megkapom tegnap is kértem és sehol semmi

18.  
  19. Szeretném a jóváirást már 20-án vettem SMS-ben és sehol semmi még csak nem is válaszolnak ez szép

20. supportot keresd fel ezzel a problémával ők válaszolnak neked és segítenek a jó utra terelni.

Attila201409 and biry1226 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.