Segítségkérés egy feladatban!

Discussion in 'General Archive' started by adrenalin15, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sziasztok! Én a legtöbbet azzal szenvedek, amikor az a feladat, hogy gyűjtsek össze pl. 50.000 steak-et, sajtot, stb.
    Hiába küldözgetem ki a teherszállító gépeket, és gyártom le a termékeket, alig szaporodik a gyűjtemény. Van valami tippetek? Vagy utasszállítókat küldjek ki? Köszönöm!

Anyakata likes this.
  2. Üdvözlet mindenkinek
    Az ilyen feladatoknál nem elég csak a cargo gépeket küldözgetni. Kellenek utasok akik az üzletből megveszik az árút. Ha kifogy az árú az üzletből,a raktárban lévő nyersanyagból készíthetsz újabb adagot. Ha a raktárból fogy a nyersanyag akkor kell a cargok által hozott nyersi. A feladatban csak az a mennyiség lesz számolva ami a raktárba került.

serinata likes this.
  3. Anyakata

Anyakata User

Szia! Az is segíthet, ha tehergépeket kérsz a megfelelő országból. Kicsit gyorsabb, mintha csak a saját gépekkel gyűjtesz

serinata, DÉDI, audi80td and 5 others like this.
  4. Köszönöm szépen! :)

DÉDI, Anyakata and Attila201409 like this.
  5. izapanna

izapanna User

Sziasztok!

Barátokat hogyan tudok keresni? Transzparenst kellene küldenem, de barát nélkül nem megy.
    Köszi a választ !

Attila201409 and Anyakata like this.
  6. mickie25

mickie25 User

Szia izapanna,

Jó helyre írtál szerintem, esetleg még az Online vagyok topikot a figyelmedbe ajánlom: https://board-en.skyrama.com//threads/online-vagyok-a-jatekban.10760/

Jelöltelek, ha elfogadod, már jöhetnek is a transzparensek. ;)
    Szép délutánt kívánok!

7. Üdvözlet mindenkinek
    Én is küldtem meghívót.
    Ha feladatban segítség kell, szólj nyugodtan. Minden nap felnézek.
    Üdv

8. lakis72

lakis72 User

Üdv Mindenkinek!

Két jelenleg futó feladatomba kérnék segítséget 4-4 Rama XS Turbó és Rama M Turbó gépet kell fogadnom és visszaküldeni.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    lakis72

Sky-Court likes this.
  9. Sky-Court

Sky-Court User

Üdv
    Küldtem meghívót. Jelezz vissza és küldöm őket.

10. Fannuska

Fannuska User

Sziasztok :)

A következő feladathoz kérném a segítségeteket 80 SeaRama-Solo visszaküldés, aki olvassa és van ilyen hidroplánja nagyon megköszönném ha küldene :rolleyes: Ma ( Aug.30) 11 órától itt ülök gyors ellátással egészen éjfélig
    Köszönöm
    Üdv.

Attila201409 likes this.
  11. Szia :)
    Nekem van 1 db azt tudom küldözgetni :)

Üdv:Attila201409

Fannuska and Anyakata like this.
  12. Anyakata

Anyakata User

Szintén eggyel tudok segíteni:)

Fannuska and Attila201409 like this.
  13. Fannuska

Fannuska User

Köszönöm bármenyivel is tudtok segíteni csak egy probléma van hogy sokszor akkor jelenik meg a solo mikor már annyi időm sincs hogy ellássam pedig itt vagyok és figyelem

Anyakata likes this.
  14. Ne aggódj ismerjük a jelenséget :)
    Nekem pl. nem érkezik vissza :D azaz a radar szerint már visszaérkezett csak nem tudom leszállítani ;)
    Küldöm ahányszor tudom aztán majd meglátjuk :)

Anyakata and Fannuska like this.
  15. Fannuska

Fannuska User

Sikerült :):):)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített teljesíteni ezt a hidroplán visszaküldési feladatot

Attila201409, Anyakata and anyácska like this.
  16. Akinek valamilyen feladatban segítség kéne 2017.09.04-től 2017.09.24-ig sztrájk alatt is szivesen segítek ha tudok.

17. tomo

tomo User

Üdv mindenkinek! 4 Rama xs turbo és 4 Rama M turbo ha valaki tudna küldeni feladat miatt azt megköszönöm!

18. arkeva

arkeva User

sziasztok! 2 hónapja nem kapok feladtot.A supporton azt irták,legyek türelmes,de meddig? nagyon bosszant már.Más is van igy?

19. Anyakata

Anyakata User

Szia!
    Mindenki más is így van, aki teljesítette az összes feladatot:)

Attila201409 and mickie25 like this.
  20. arkeva

arkeva User

köszi! akkor nem azokat az embereket kérdeztem.Most kicsit nyugodtabb vagyok:cool:

Thread Status:
Not open for further replies.