Probléma a játékkal

Discussion in 'Magyar szekció' started by MySky55, Aug 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. MySky55

  MySky55 User

  Sziasztok! Már második napja nem tudom indítani a játékot, mert az Adobe frissítését nyitja meg. A frissítés tegnap már megtörtént, aztán 11 körül sikerült is elkezdenem játszani. Ma újra előjött a probléma, nem tudom beverekedni magam. Veletek is ez van, vagy csak nálam jön elő a probléma?
  MySky
   
 2. Leemonade

  Leemonade User

  Nálam nincs ilyen probléma , Win10 Edge böngésző .
   
 3. MySky55

  MySky55 User

  Köszi
   
 4. Csináld azt amit én ma.Ha le van töltve az újabb Adobe flash utána engedélyezd a játéknak,majd legfölül az eszközök,kiegészítőkben a bővítményekre menny és a shockwave flashnál álllisd be azt neki mindig aktiválja és nem lesz több ilyen problémád.
   
 5. MySky55

  MySky55 User

  OK, megpróbálom, köszi!
   
 6. MySky55

  MySky55 User

  Sikerült, köszönöm, működik!:)))
   
 7. szivesen
   
 8. Lukrécia.

  Lukrécia. User

  Sziasztok ! Egy hete nálam odaragadnak a feltúrbózott xs-turbók az indulási és az érkezési oldalon is . Van másnál is ilyen ? Nincs kedvem ίrkálni a hiba jelentésbe .
   
 9. Katica84

  Katica84 User

  Sziasztok paysefcardon keresztül akartam pénzt tenni a játékra de az oldalt nem tolti be 504 hiba kódot ír ki. Nem tudjátok mi lehet a gond? Próbáltam már ki kapcsolni a tűzfalat is antivirust de semmi sem segít. 3 héttel ezelőtt nem volt semmi gond.
   

Share This Page