Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Szampan ....superooooo ,tylko nie codziennie,bo ja zdrowy tryb życia prowadzę i jestem konsekwentna w tym co robię,
    To chyba z genów sportowo -muzykalno-szalono-wariackich :D

edit: w tej chwili nie jest mi wesoło -babcia moja umiera ,a ja i moje pieniądze jej w niczym nie pomożemy .........

Last edited: Apr 26, 2018
  2. Nadżib

Nadżib User

To niech Twoje pieniądze pomogą zastępczo komuś kto też być może umiera DLONDI ,może w taki sposób polepszysz swoje samopoczucie robiąc coś pożytecznego .Z ukłonami dla Ciebie nieznajomy.....

3. Bies1952

Bies1952 User

Wyrazy współczucia :(
    Znam ten ból dokładnie:(

4. Nadżib

Nadżib User

I znowu mała dygresja. Wiadomo ,życie ma to do siebie że starsi umierają a rodzą się dzieci. Normalna kolej rzeczy. Żal jest wtedy gdy jesteś w miarę młody , masz pieniądze i umierasz. Ale i zarazem jedna sprawiedliwość. Wszyscy przemijamy na tym Doczesnym padole.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i przepraszam za odzywkę.

5. sercool

sercool User

Trzymaj się Blondi, ściskam ciepło.

6. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Dzięki wszystkim:)
    Pomimo,że jesteśmy przygotowani na czyjąś śmierć,bo...starość ,choroba ..etc
    to jednak MOMENT śmierci zawsze jest szokiem.
    Tylko czas pozwoli pogodzić się z odejściem, czas leczy rany .
    Cały czas pomagam Nadżib ,cały czas... potrzebujących jest mnóstwo,nawet ogrom ,niestety całego świata nie zbawię,ale przynajmniej gartkę:)

7. sercool

sercool User

poziom 83 4.12.2017
    poziom 84 27.01.2018
    poziom 85 12.03.2018

poziom 86 5.05.2018

BLONDI2011 likes this.
  8. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Zwróćcie uwagę na akcje charytatywne gwiazd ,a nie tylko na plotki,bo to co pomagają jest więcej warte niż sama ich reklama ;)
    Gwiazdom zależy na byciu Top i zrobią wszystko dla Top ,dlatego fundacje na tym zyskują,a jak fundacje to i potrzebujący,w tym również dzieci .Gwiazdy wspomagają fundację,aby w mediach być top i być na czasie i na językach ,nie z serca tylko na słabościach gwiazd fundacje zyskują .

Edit:

Gratuluję Sergio wyniku w grze i przepraszam,że nie zauważyłam,bardzo przepraszam :(
    Dopiero mi znajomy zwrócił uwagę ,że to gra :Doch wybacz jestem teraz w innym świecie :):)

Last edited: May 8, 2018
  9. sercool

sercool User

A dziękuję Blondi, dziękuję. :D Czyżby wiosenna aura tak na Ciebie wpływała? :D

10. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Wiem co masz na myśli,ale nieeee wiosna:)Jestem nadal singelką i mi z tym bardzo dobrze,zwłaszcza kiedy widzę po znajomych co dzieje się w ich małżeństwach po kilku latach... to dziękuję bardzo ,obowiązki,pośpiech ,nuda i nic więcej :rolleyes:to samo na wczasach zagranicznych:rolleyes:
    To nie te czasy co moich rodziców i dziadków ,że żyli/żyją długo i szczęśliwie w jednych związkach ...szok:D

p.s małe dzieci zabierają pełnię życia,bez 3 osoby do pomocy to ta matka jest wrakiem nie podobnym do człowieka,widziałam po znajomej, z laski zrobiła się potworem .....
    Wolę luźne związki niż być związana z pajacem na całe życie ^^
    To tylko moja filozofia na życie :)

edit: Jak ktoś coś to zna mój nr na gg i nie tylko:p ,sorry nie chce mi się już tu zaglądać i pisać :DPowodzenia i pozdrawiam wszystkich :):)
    Piszę a nie gram i w związku z tym mam niestety mnóstwo zaproszeń ,czas skończyć ;)

pa,pa całuski ....

Last edited: May 14, 2018
  11. sercool

sercool User

Zabrzmiało jak pożegnanie ale ... o_O

chyba jeszcze zajrzysz :D

12. Bies1952

Bies1952 User

Wróci jak zazwyczaj :D bywa :)

13. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Jestem na priv z wszystkimi,więc nie muszę wracać cwaniaku ....Sam zabaw skyramę !!
    >>>CIACH<<<
    post edytowałem
    -Dexac-

Last edited by moderator: May 26, 2018
    krasnoludek10 likes this.
  14. -Dexac-

-Dexac- User

Witaj BLONDI2011

prosiłem wielokrotnie, abyś w stosunku do innych graczy nie używała określeń jakich nie chciałabyś czytać o sobie.
    Tego typu zachowania nie przystają ludziom inteligentnym, myślę, że o tym wiesz :confused:

Chcę wierzyć, że nie będziemy więcej wracać do tego tematu. :cool:

15. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Witaj ,Dexac jak możesz zablokuj proszę wejście na forum, moje hasło,email jest ogólnodostępne,
    ponieważ ja już raczej nie będę grała,ale może kto inny będzie miał czas i ochotę.Dzięki :)

16. -Dexac-

-Dexac- User

W związku z tym co zostało oświadczone, działając na podstawie OWH pkt 9.3.3 Twoje konto w grze zostało zablokowane.
    Ponowny dostęp będzie możliwy po wysłaniu stosownego zgłoszenia do Pomocy Technicznej.

17. KingaLinga

KingaLinga User

I nareszcie możecie zobaczyć że na Blondi konto mogło grać kilka a nawet kilkanaście osób,co sama zainteresowana nawet nie wiedziała.
    Szkoda ,ze przez Blondi niczego nie winną przeszło tyle nienawiści na i z moderatorów z forum pl,bo wszyscy się wyżyli na Blondi i na modach pl,w sumie na to zasłużyli .Pozdrawiam.Koniec smutnej historii.

18. sercool

sercool User

Chyba coś mnie ominęło ... jakaś tragedia ... dramat ? :D

19. na skalę narodową, jeśli nie światową:p:D

20. KingaLinga

KingaLinga User

Dramat dla tych co nie mogą :D