Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bies1952

Bies1952 User

No niezłe tempo trzymasz waćpan :D

2. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Zapraszam na chwilową grę w ciach ,np. w czasie pracy jak słucha się nudnego referatu czy przeambitnego pracownika lub nudnego menadżera, wizjonera :rolleyes::D
    Pierwszy wróg to ''IR:D'' Na Twiterze można się zgadać, taka zabawa dla dzieci :D:D:DA nas dorosłych to rajcuje w przerwach pracy :p Tylko trzeba mieć mody ściągnięte,bez tego ani rusz :D

Gratuluję cierpliwości Sergio :):)
    Wiesz,że ja jej całe życie poszukuję ;)

post edytowany - usunąłem reklamę obcego serwisu
    -Dexac-

Last edited by moderator: Mar 17, 2018
  3. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Po Moderatorze nie mogę edytować,więc muszę napisać post pod postem :D:DAle mnie to cieszy, toż to legalnie :p

Wesołych świąt wszystkim i pamiętajcie o tym ,że nie wszyscy mają wesoła święta i trzeba zrobić wszystko,aby inni również czerpali szczęście i spokój z nadchodzących świąt i nie tylko .

p.s
    ku wykropkowane to kuropatwa ,więcej elastyczności skyramo ;)

Last edited: Mar 30, 2018
    wojtekpl999 likes this.
  4. Bies1952

Bies1952 User

Legalne czy nie legalne ??
    Na pewno miłe i sympatyczne:)
    Wszystkiego naj.......... dla Ciebie i wszystkich czytających :)

elcia54 and wojtekpl999 like this.
  5. sercool

sercool User

Również życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt w gronie najbliższych. Smacznego jajeczka, chwili odpoczynku i refleksji.

elcia54 and wojtekpl999 like this.
  6. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Sergiuszku ...refleksji nad Skyramą ...amen :D

Hejtowanie przez kogoś umacnia, nie wiem co z Wami robi hejt ,ale mnie wzmacnia,dodaje siły,optymizmu , dla mnie jest to bomba witaminowa :D
    Czym więcej hejtu tym więcej energii , no tak to ogólnie działa.
    Jestem przepiękna (do tego nie skromna:oops::D), bogata ,ustawiona, modlę się tylko o zdrowie dla siebie,rodziny i o zaskakujący rozwój Skyramki :D

7. sercool

sercool User

Dzięki za radę Edytko, codziennie się reflektuję :D włączając i wyłączając Sky :D
    Choć w tej kwestii to wychodzę z założenia, że albo godzisz się na to co dają i grasz albo nie grasz. Więcej opcji nie widzę, więc refleksja nie bardzo pogłębiona i mając wiele innych rzeczy w życiu nad którymi mogę się pochylić to tej o Skyramie specjalnie nie zgłębiam bo i po co po raz setny pisać i rozmyślać o tym samym. Mnie osobiście szkoda na to czasu podobnie jak na wspomniany hejt. Życie jest za krótkie aby to czytać a tym bardziej aktywnie w tym uczestniczyć. Sam jestem piękny i bogaty i nie potrzebuję dowartościowywać się kosztem umniejszania innym. To moja życiowa filozofia ale nie wszyscy mamy tak samo i może dlatego ten świat nie jest taki nudny.
    Z życzeniami zdrowia dla nas pięknych i bogatych i refleksyjnych.

8. BLONDI2011

BLONDI2011 User

No tak Sergio, wiem,że jesteśmy z tej samej gliny ;)

Oglądajcie ''królowe życia'' w stacji TTV lub na Player ,tam podobno występują moje 2 znajome i znajomki od futer, szczerze powiedziawszy jeszcze nie oglądałam,
    a to już 4 sezon ,ale muszę zobaczyć ,bo obiecałam :rolleyes:
    Miałam zareklamować to zareklamowałam,mnie nie trzeba 2 razy mówić jak coś jest krejzi :D

9. sercool

sercool User

Tak, tak Blondi jak w tym żarcie, z tyłu jesteśmy tacy sami a z przodu pasujemy do siebie. :D
    Ale coś cicho tutaj u nas a widzę po liczbach oglądnięć, że czytają chyba, że tylko oglądają. No młodzieży dzielić się wrażeniami przecież nie tylko starzy wyjadacze grają.

BLONDI2011 likes this.
  10. Bies1952

Bies1952 User

Oj tam :D
    Czasami lepiej poczytać niż pisać :)

11. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Wyjąłeś mi to z ust Sergio :D:D

Zaglądałam,zaglądałam i się zniechęciłam ,bo na razie żadnych zmian nie widać i nie słychać w Skyramce ,także niech wszyscy się cieszą ( to do tych ,którzy mnie nie trawią :(:D),że opuszczę Was chlip,chlip :D
    ...na jakiś czas,żeby nie było :rolleyes::D buziaczki

Co do ''królowych życia'' coś tam oglądnęłam ...Rafał i Gabriel jednak wymiatają xD

Post edytowany - usunąłem treści objęte prawami autorskimi.
    -Dexac-

Last edited by moderator: Apr 12, 2018
  12. sercool

sercool User

No akurat to kompletnie odbiega od mojego gustu i klimatu. Może coś innego Blondi ?

I tu się z Tobą zgodzę, choć formuła takich for zakłada, że ludzie piszą byle co. :D Jak widać w załączonym poście :p

13. BLONDI2011

BLONDI2011 User

A może to też nie jest w moim guście i klimacie?!To tylko reklama programu tv, a jak wszyscy wiemy są gusta i guściki ,nie chcesz nie oglądaj ,proste :rolleyes: Co innego chcesz?! To proponuję praca,praca i praca:D[/QUOTE]

14. sercool

sercool User

Nie, nie, nie :eek: pracy mam już dość ... może coś związanego z lataniem :D

15. emil126

emil126 User

Witam!
    Wróciłem po niemalże kilkuletniej przerwie...widzę, że się nic nie zmieniło jeśli chodzi o grę.
    No cóż... może poszukujecie kogoś do ekipy???

Last edited: Apr 19, 2018
  16. -Dexac-

-Dexac- User

Witaj emil126 miło że zawitałeś :)

Bardzo mi przykro, ale aktualnie BP nie prowadzi naboru nowych modów :oops::(, ale nie jest też powiedziane, że już nigdy i nikogo :),
    więc trzymaj rękę na pulsie.:cool:

pozdrawiam,
    -Dexac-

17. emil126

emil126 User

Tylko jak będzie nabór to daj mi znać ASAP na PW. :D
    Mam nadzieję, że w razie co szepniesz słówko lub dwa o mnie komu trzeba.;)

18. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Dexac ,Stanisławie,Staszku,Stasiu ,a dlaczego mnie nie przekonasz do gry, tylko wciąż pocieszasz nowych ?:D
    aaaa i usuwasz moje teledyski :rolleyes: Tak wiem , procedura:rolleyes:
    Ja chcę być zachęcona do gry :cool:
    Tylko ciekawe jakie argumenty by mnie zachęciły:D:D

19. Bies1952

Bies1952 User

Najlepszy dowcip w ostatnich latach :D

BLONDI2011 likes this.
  20. sercool

sercool User

Może codziennie od Skyramy :D

BLONDI2011 likes this.