Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Stary nędzny event. Samoloty tylko do recyklingu

2. Bies1952

Bies1952 User

Jak zwykle :D

3. Też na otwarciu eventu dostaliście 192 taśmy

4. majaaami

majaaami User

ja mam 30 na start i obecnie od wczoraj mam uzbierane tylko 2 taśmy czaicie? śle samoloty, przylatują i do mnie- dramat....

5. To samo. Powtarzający się błąd. Na 250 własnych samolotów 4 taśmy.
    Ale czego spodziewać się po Firmie która za własne błędy nie ponosi odpowiedzialności. Tak zrozumiałem po chłopsku regulamin.

6. Ryszardzie to standard w tej grze że przez pierwsze dwa dni eventu jest mało wpadajek. Zaraz pewnie będzie komunikat że zrobią korektę.

A te wpadajki co dostaliście na starcie to pozostałości z poprzedniego eventu.

Posty połączyłem
    -Dexac-

Last edited by moderator: Sep 15, 2017
  7. To ja mam całe zero jak na razie :D idę do roboty i zobaczymy jak to będzie popołudniu :cool::oops:

8. I oczywiście jak co event naprawią po weekendzie.

9. Czwarty dzień eventu i nic nie naprawili.:mad::mad::mad:Widać że BP odpuściło sobię tę grę.:mad::mad::mad:Więc i ja sobie odpuszczam:mad::mad::mad:.

10. Bies1952

Bies1952 User

Jak zwykle i wszędzie- PT pracuje pd poniedziałku do piątku:D
    A na dodatek od południa w piątek myśli o tym że czas do domu :cool:
    Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzionek
    - bo wydajność 10 wypadajek na 1000 samolotów nie zachwyca :(

11. piti13

piti13 User

masz rację i to będzie następny w którym mój złom sobie poczeka w hangarze
    mam nadzieję że zamki i zawiasy nie będą zardzewiałe

12. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Skyrama na pewno będzie istnieć do 2020 czyli do śmieci Flasha,ale przypuszczam, że na tych warunkach (eventach,happy korzystniejszy i etc) co teraz :rolleyes:
    Czy przejdzie na HTLM 5? Wątpię, to gra ,która wymaga dużo czasu i mało zdobywa stałych graczy, więc jest nieopłacalna, ale być może się mylę i chcę się mylić - to tylko moja wizja :D
    W ciągu 3-ech lat bardzo wiele może się zmienić, więc optymiści muszą zostać optymistami ;)

Last edited: Sep 22, 2017
    Jet-Jumbo and alfaroma like this.
  13. andziula32

andziula32 User

mam pytanie gdzie jest tabelka misji głównych

14. Adrianp1

Adrianp1 User

tak Skyrame zamkną w 2020 bo AFP ... już większość gier pracuje w HTML5 :D:D:D
    Blondi nie siej paniki jak nie znasz tematu :eek::eek::eek:
    BP poradzi sobie z takim nieistotnym problemem :D:D:D

czytam te posty o evencie i jestem w szoku
    BP nie rozwija się:( nędza :(bieda:( kłamstwo:(naciąganie graczy na kasę :(, nie poprawione błędy w grze :(:(:(
    jak dla mnie szkodza czasu i kasy na grę:( są lepsze firmy które oferuja lepszą zabawę :D

Last edited: Sep 23, 2017
  15. BLONDI2011

BLONDI2011 User

A skąd ta pewność,że nie znam ?:D
    ...i tu się z Tobą zgodzę...większość :p

16. Bies1952

Bies1952 User

Witaj !
    Tabelkę z misjami znajdziesz klikając na link poniżej :

FAQ Main Goals

Pozdrawiam :)

17. alfaroma

alfaroma User

Dla mnie gra już się skończyła w 2017 a nie 2020 szkoda kasy i czasu na nią skoro przestała się rozwijać tylko cofać i liczyć tylko na nowych graczy :(

wojtekpl999 likes this.
  18. -Dexac-

-Dexac- User

19. Jak ktoś potrzebuje kasy to niech gra dziś.Ja za 90 szt hydro zarobiłem 27mln. Coś im się popsuło.oby więcej takich błędów.:D:D:D