Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Madzia63

Madzia63 User

Napisz do PT, sprawdzą konto :)

A widzisz Wojtku, ja już któryś raz ma w hangarach :) Chyba ostatnio za rzadko wchodzę do gry i same się chowają ;););)

2. -Dexac-

-Dexac- User

Hej, to bardzo możliwe ;) Kiedyś z automatu wracały do hangarów po 5ciu dniach, więc jeśli odstępy pomiędzy logowaniami były większe, to wcale bym się nie dziwił :)

Madzia63 likes this.
  3. Madzia63

Madzia63 User

No niestety, nawet tygodniowe przerwy są, brak czasu ostatnio :( Mówi się trudno i gra się dalej Stasiu :D

Edit
    Gratuluję "fuchy" :D I podziwiam Twoją cierpliwość :D

Last edited: Aug 24, 2017
  4. A mi ciągle brakuje lotnych :D

5. Ryszardzie trzeba było napisać dziś z rana albo wczoraj wieczorem że potrzebujesz.A tak wszystko poszło do obcokrajowca.

6. Wojtek , na pewno napiszę ale po niedzieli. Weekend mam zajęty. Sędziuję na zawodach wędkarskich. ;)

7. Adrianp1

Adrianp1 User

czepiasz się jak"rzep psiego ogona" tak marudzę z jednego powodu nic w tej grze nie poprawiają i naprawiają :( to jest czasami żałosne :(, gram też w inne gry też mają błędy ale powiadomią graczy :D( a tu wszystko ukrywają lub stara śpiewka zgłoś się do pomocy technicznej która też jest nieudolna ( z mojego punktu widzenia)
    no cóż mnie tu już tylko wyzywają od różnych ( przede wszystkim stara wyga Jurek - Bies1952 - ale jego słowa i teksty lekceważę jak ma to temu człowieku ulżyć może pisać o mnie od najgorszych - mnie to nie rusza :D:D:D mam tylko ubaw z takich osobników :D:D:D
    a co do wywalenia Ciebie no cóż praktycznie każdego wywalam robię czystki na pasku i szukam nowych graczy którzy mają ochotę i chęci ze mną grać :D:D:D

edit: Madzia53 co do mojego status to zachowaj dystans to moje życie i moja sprawa ,! :D:D:D

czy ja z kim tu sprzeczam się ?:) podaje fakty co dzieje się czasami w grze (anomalie) :eek::eek::eek:
    też mało inwestuje bo widzę że coś nie tak jest w grze:( , już mnie nie kręci ta gra jak na początku , :D ja tak cały czas robię :) modernizacja i wymiana na lepszy model :p, a fruwam sobie kiedy ja mam ochotę :D:D:D

ryszardogol1
    a tu mały sposób na lotne ,trzeba latać do prawie wszystkich krajów ( ja utworzyłem sobie mapkę gdzie mam latać nie tylko do polskich graczy

Last edited: Aug 25, 2017
  8. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Adriano, mój '' przyjacielu'' oto moja 1 -sza niespodzianka dla Ciebie :>>> KLIK >>>
    3 razy mnie chyba usunąłeś i zapraszałeś i przepraszałeś i.... znowu mnie w balona zrobiłeś :rolleyes:
    Jeszcze 2 specjalne niespodzianki dla Ciebie będą w najbliższym czasie :D

Madzia63 likes this.
  9. Adrianp1

Adrianp1 User

Blondi nie rozśmieszaj mnie :D:D:D po prostu już nie mam ochoty z Tobą grać - nie odbierałaś moich lotów ! zawsze jakaś wymówka! ,:( Alfik jest mistrz zawsze wszystko odbiera mam wielki szacunek do alfaroma za gre i pisanie na flyby !

Blondi usuwałem przepraszałem ale to już koniec poznałem Ciebie jaka jesteś , nie mam ochoty resztę komentować
    ... nie mam ochoty grać z tak zwanymi bogami i boginiami Skyrama zawsze znajdę graczy z którymi mogę dobrze zabawić sie i pograć na Skyrama , :D:D:D Adrian trochę zmienił podejście do tej gry
    dziekuję za wszystko i wybacz ale czasy zmieniają się :D

10. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Ja też się cieszę, nawet nie wiesz jak ,że pozbyłam się tak upierdliwego gracza jak Ty, który wiecznie mi dziesiątkami wpisami na gg głowę truł,kiedy ja nie miałam czasu i te wieczne pretensje ,że nie odpisuję i nie gram i ttrurusrutu ! Mój boże:rolleyes: miarka się przebrała ''przyjacielu''!

11. Adrianp1

Adrianp1 User

:D

no to chyba ja pozbyłem się tak męczącej graczki jak Ty Blondi , bo pamiętam do dzisiaj jak ciebie zablokowali w grze na SR i męczyłaś mnie na gg maruda ! :D:D:Dtotalna:D:D:D i nie pisz ze jestem przyjacielem bo zdradzasz każdego swoimi bajeczkami na SR :D
    daj już Sobie spokój graj z kim masz grać i zapomnij Adriana nie ma i nie było :D:D
    szkoda czasu na rozdrapywanie starych ran "było minęło" świat toczy się dalej :D:D
    życzę Tobie Blondi powodzenia , miłych wrażeń i dobrej zabawy na Skyrama :D:D:D

12. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Zgadza się,przeżywałam bardzo,że zablokowano mi grę w trakcie eventu i włączonej QS, tak było ...
    ale to raz a ty piszesz w nieskończoność :rolleyes:
    Miłej gry z kimkolwiek :D...

13. Adrianp1

Adrianp1 User

pisze w ∞ bo mam chwile czasu :D:D:D
    z kimkolwiek to jest piękne ...poznaje bardzo ciekawych graczy na SR :p:p:p:D:D:D

14. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Taaa ..dopóki Ciebie nie poznają lub z takimi z którymi nie będziesz pisał i się spoufalał ,bo wtedy masakra :)

Chriss97 likes this.
  15. Adrianp1

Adrianp1 User

no cóż trzeba mieć wrogów i przyjaciół :D:D:D szkoda Blondi ze jesteś gdzie nie mogę Ciebie określić :D:D:D
    "Choć wróg twój jest rzędu mrówki, zaliczaj go mimo to do słoni!"

16. alfaroma

alfaroma User

Adrian skoro masz takie mniemanie o Blondi to musimy zakończyć grę ze sobą ja się jej tak dziwiłem że cie przyjęła po drugim usunięciu z gry ja bym cie nie przyjął i tak jej doradzałem ale to była jej decyzja bo mówiła że się zmieniłeś ale jednak nie i teraz się o tym przekonała:(

Chriss97 likes this.
  17. Adrianp1

Adrianp1 User

przecież nie będę płakał ze mnie usunąłeś ,no cóz madam ,pani ,dama Blondi ma na Ciebie wielki wpływ , dzięki za grę alfaroma i żegnam :D:D:D

18. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Nie będziesz płakał,ale szkoda,że straciłeś Alfaromę jako gracza ,nie? cwaniaczku :p
    ?

Dziękuję Alfik :):):):):):):)

19. Adrianp1

Adrianp1 User

Blondi to tylko gra i zabawa , nikogo nie żałuje :D:D:D

20. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Cieszę się,że masz takie podejście:) i współczuję ........