Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Czy jak odbieram od znajomego samoloty frachtowe to dostaję części do samolotu frachtowego?

2. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Wojtello specjalnie dla Ciebie odebrałam Cargo bez QS:D:

Sam widzisz jaka jest odpowiedź na Twoje pytanie:D:D

wojtekpl999 likes this.
  3. djstach

djstach User

Ja się nie znam... a tak naprawdę nie chce mi się Ci tłumaczyć po raz kolejny, skoro Ty i tak wiesz lepiej i robisz po swojemu...
    Po prostu szkoda mojego czasu, bo Ty i tak nie potrafisz docenić, że ktoś robi coś specjalnie dla ciebie...

Ironiczne teksty pozostaw dla najbliższych, jeśli jeszcze są przy tobie...

Proszę też nie poruszać na forum tematu Twoich przygód z Szybką Obsługą bo staje się to nudne, sprawa zamknięta :cool:

4. Adrianp1

Adrianp1 User

to nie jest ironiczne tylko szanuję Ciebie za wiedzę jaką posiadasz na temat Skyrama :cool:
    kogo mam zapytać ? byłeś w ekipie i ... to znasz problemy graczy , wiem że to nudne jest pisanie na temat QS , więc jak nie mam od fachowca na temat SR odpowiedzi to znaczy szkoda czasu nawet na grę bo zrobiła się nieprzyjemna i uciążliwa , tylko w Skyrama mam takie cuda :eek: i nie dziw się że będę cały czas snuł teorie spiskowe

miłego wieczoru

5. Bies1952

Bies1952 User

Czytam i nie wierzę własnym oczom :eek:
    Chyba mam przewidzenia:D
    Suport beeeee a stara ekipa forum specjalisty - nie może być.
    Idę po szklankę zimnej wody :cool:

Madzia63 likes this.
  6. Adrianp1

Adrianp1 User

a w co nie wierzysz przecież na polskim forum sporo rad pisaliście i sam wiele korzystałem :p:D może nie wszystkie sprawdzały się ale trzeba było próbować :cool::p:D a ile mam czekać na odpowiedź od supportu ? rok dwa może nigdy :D:D:D jak nie wiedzą gdzie jest błąd to prosiłem żeby sprawdzili konto i co? ignorancja :(:(:(

7. BLONDI2011

BLONDI2011 User

A ja to co...nie wszechwiedząca?![​IMG]ha,ha,ha:D:D:D:D

Dziękuję wszystkim za loty i chyba... do soboty:D:D pa,pa[​IMG]

Madzia63 likes this.
  8. Madzia63

Madzia63 User

Ooooo, w sobotę to i ja polatam :D Ma być pogoda, czyste niebo...... :D
    PS. Pomogli nawet w "weekend" :D

BLONDI2011 likes this.
  9. BLONDI2011

BLONDI2011 User

To jesteśmy umówione:D Ja tak od 12-ej zacznę do północy,z większymi przerwami,bo trzeba trochę wykorzystać pogodę:D

p.s.Ja dopiero teraz skończyłam gadać na skype z moją kuzynką ze Stanów,
    qrcze to ja nie wiem o której dzisiaj wstanę:(

-----------------------------------------------------------------------------

To niesmaczny i nie na miejscu komentarz w stosunku do Adriana [​IMG]
    Heelloołł tu forum angielskie (na szczęście)a nie polskie[​IMG]!
    Tu ekipa angielska decyduje o zamknięciu spraw[​IMG]więc Adriano może pisać sobie do woli o swojej QS[​IMG]

Last edited: May 27, 2017
  10. Bies1952

Bies1952 User

I tu się wyjątkowo z Tobą zgadzam :D
    To problem ,,ich " a nie ,,masz" na szczęście :)
    A co do problemów z QS-em to wystarczyło by zastosować się do kilku
    rad udzielonych dawno temu i deczko wyluzować czyli zwolnić tempo:cool:
    Ci co robią poziomy tak powyżej 80 to wiedza czy grozi zbytnie tempo :oops:

11. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Dzień dobry:D:D
    Ja mam od niedawna inny problem...przy ''nawale'' czyli większej ilości samolotów od znajomych robią mi się cofki,a
    druga sprawa to samoloty znajomych ładują się (pojawiają) na pasku przez dobrych kilka godzin,
    kiedy kończy im się czas odbioru:rolleyes:i to jest wszystko przy wielkich nalotach:)
    Ale chyba już opanowałam ''katastrofę'':D:Dtylko ile samolotów odleciało niby nieodebranych to nie mam pojęcia:(

12. Polecam wysłać zgłoszenia do PT po angielsku[​IMG] Możliwe, że niestety i tam już nie ma Polaków, bo ich zwolnili tak jak naszych MODów:(:cool:

13. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Ja mogę i po Chińsku napisać ,tylko,że w mojej sprawie PT raczej nie pomoże[​IMG]musieliby serwer zmienić na lepszy[​IMG]

14. Znasz ten jazyk, lingwistko:D ???

15. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Taaa...Japoński i Koreański też:D:D:D:D
    Mój przyjaciel z Chin by za mnie napisał:)

16. Jakby znalazł na to czas[​IMG] Nie wiem czemu, ale ostatnio coś nie gram - chyba real mnie pochłonął na maksa. Nawet chyba 20 poziomu nie mam, bo bez QS to jest strasznie nużące to odbieranie samolotów i z tak mało rozbudowanym lotniskiem..

17. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Bez szybkiej to ja dawno zrezygnowałabym z tej gry:D:D

18. A ja się męczę. W tygodniu odebranie i wysłanie zajmuje mi ok 90 min. Za to w wekeendy gram tylko na szybkiej. ( no chyba że jest ładna pogoda wtedy na rower ).

19. BLONDI2011

BLONDI2011 User

[​IMG]:D:D

No ja dzisiaj rower zaliczyłam,jeszcze na rolki idę za chwilę,bo dawno się nie potłukłam:rolleyes::D:D:D

20. Ta sowa to hit.:D:D:D Od razu banan na twarzy.:D:D:D