Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Chyba tak ,ale jeśli byłyby duuuże samoloty to byłby dla nas całkiem interesujący evencik Alfik:D

2. majaaami

majaaami User

Ja poproszę jakieś cargo :)

3. BLONDI2011

BLONDI2011 User

...jednak sny się nie sprawdzają[​IMG]
    a szkoda,bo mam ich nieco więcej[​IMG]

-arkadek-, wojtekpl999 and Madzia63 like this.
  4. No niestety weekend bez eventu się szykuje. Często zdarzają się takie przerwy? Już prawie 2 tyg.

5. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Wojtello nie mam pojęcia jak długo trwają przerwy między eventami:confused:
    Nie zwracam na to uwagi- czas tak szybko płynie:D

6. Jeśli lubisz eventy to zagraj w Farmerame. Tam nie ma praktycznie przerw między eventami, a często też się na siebie nakładają :cool::p
    Jest między tymi grami tylko taka różnica, że zamiast odbierać i wysyłać samoloty, siejesz i zbierasz sałatę i marchewkę :D:D:D:D

BLONDI2011 and -arkadek- like this.
  7. Sałatę to ja zgarniam raz na miesiąc.

BLONDI2011 likes this.
  8. BLONDI2011

BLONDI2011 User

...ale marchewki nie masz:eek::D:D

9. No nie mam... ale kiedyś grałem w farmę.Teraz tylko skyrama jak mam chwilkę wolnego.:D:D:D

10. BLONDI2011

BLONDI2011 User

No przecież marchewkę możesz za sałatę sobie kupić :D:D:D
    Ja też grałam w farmę,ale bardzo krótko,jakoś sianie pól mnie nie wciągnęło[​IMG]

11. Już wiem dlaczego czekałem na nowy event.
    Szybka obsługa po 30.

12. BLONDI2011

BLONDI2011 User

W eventach najwięcej osób gra właśnie m.in przez QS za 30 Air:)
    Szkoda,że nie rozłożą szybkiej na kilka czasów(pomysły były na kilku forach)wtedy więcej graczy skorzystałoby z kupna QS,przecież nikt chyba nie siedzi 24h na dobę:rolleyes:

To samo z dużymi samolotami,wiele graczy chce je mieć,niestety dostępność szkiełek to jakaś wielka porażka i wiele graczy zniechęca się i rezygnuje z dużych,a tym samym nie kupują slotów w dużym hangarze,no bo i po co:p
    Jak dla mnie to dziwna i niezrozumiała polityka,ale przecież nie muszę wszystkiego rozumieć:D:D

13. Adrianp1

Adrianp1 User

bardzo dobrze piszesz Blondi :D

jeden ma problemy ze szkłami:( , DS:( i wiele innych jest sporo wad i błędów w grze !! :(
    u mnie jak zwykle zwalona usługa "szybka obsługa" kilka razy przeprowadzałem testy gry ale wczoraj był dla mnie szok:eek::eek::eek: co dzieje się w grze :(:eek::eek::eek:
    - 16 maja grałem na zdolniacha i nie miałem "błędu technicznego" ale też nie grałem na szybkiej obsłudze :)
    - 20 maja grałem na "szybkiej obsłudze" i chyba to był rekord "błędów technicznych" 18 razy pojawiło się od 8:30 ,a zgłaszanie do PT o takich problemach to tylko "rzucanie grochem o ścianę " od początku kwietnia zgłaszam ten problem żadnej konkretnej odpowiedzi :(:(:( nie potrafią nawet sprawdzić jak jest przyczyna na moim koncie:cool:

może zapomnieli co jest napisane w OWH : 10 Roszczenia z tytuły rękojmi za wady ...itd

co mogę tylko powiedzieć że kłamią i oszukują graczy, płacę za usługę a ona jest zepsuta z błędem - tak tylko robią partacze !

pozdrawiam i miłego dnia wszytskim

wojtekpl999 likes this.
  14. Dlatego jak jest zdolniacha nie gram na szybkiej:(.A swoją droga firma musi być bardzo bogata skoro nie zależy im na obecnych graczach i przyciągnięciu nowych.Wytyka się im błędy i żadnej reakcji szkoda gadać.:eek:

15. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Niestety ,ale akceptując ich OWH stajemy się ich marionetkami:D:D
    OWH są tak precyzyjnie i sprytnie przemyślane i stworzone,że lepszego zabezpieczenia jeszcze nie widziałam:rolleyes:
    No cóż,innego wyjścia nie ma,jak tylko czekać na jakieś lepsze zmiany w grze ,przecież cuda się zdarzają:D:D:D:D

Adrianp1 likes this.
  16. Adrianp1

Adrianp1 User

cyt. "Usługi mogą być tylko wtedy uznane za wadliwe, jeśli granie lub korzystanie z nich jest w poważnym stopniu i długotrwale zakłócone. :

a co ja mam od początku kwietnia :D PT i technicy zwolnieni czy śpią ile razy mam pisać o tym samym ? :D jak zgłaszam błąd , awarie to chyba powinni zająć się zgłoszeniem a nie olewanie lub zamiatanie pod dywan problemu:D
    a jak nie mają pojęcia co jest grane to trzeba zatrudnić lepszych specjalistów a nie cicho siedzieć :D

ja nie chce zwrotu airusów chcę tylko aby to naprawili :D:D:D:p:p:p

17. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Adriano ja jak najbardziej rozumiem Twoje rozgoryczenie i bardzo Ci współczuję,bo gra ma być przyjemnością a nie udręką:D,ale
    o ile wiem,to nie jest chyba problem globalny,więc Twój problem z ''QS tylko podczas zdolniachy'' to raczej mega problem:(
    Tak mi się może wydaje:cool::D:D

18. Adrianp1

Adrianp1 User

na pewno Skyrama nie należy już do przyjemności ciągle widzieć na ekranie "błąd techniczny" i tylko na QS :(:(:( dlatego też rzadko gram i nawet nie inwestuje :cool:, bo nie widzę sensu ładować realną kasę w coś co ciągle jest zepsute :D:D:D

19. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Nio...już nie smutaj :D:D:D:D:D

-arkadek-, topgun123 and wojtekpl999 like this.
  20. 10/10