Poland, Polska-tu jesteśmy!

Discussion in 'Sekcja Polska' started by Air-Base, Apr 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Thanx:D przedstawione krótko i na temat:D
    No cóż,flota cały czas się zmienia,recykling i złom 24h na dobę nie nadążają z kasacją:rolleyes::D

P.S.oj musiałam z kilka razy edytować moją prezentację,bo moi TOP znajomi chcą pełnego nicku,a nie wykropkowanego tak jak to jest na innych forach.
    Życzenie moich znajomych to dla mnie przyjemność!:D

Last edited: May 11, 2017
  2. Adrianp1

Adrianp1 User

...a właśnie dzisiaj latałem sobie do 9:00 bez QS - ani razu nie wyskoczył "błąd techniczny" :p:p:p:D:D:D i nagrałem tez nowy materiał filmowy:D
    o 9:00 włączyłem QS :p:D ... i jak zwykle zaczęły się "błędy techniczne" nie tak często jak na tym co wcześnie nagrałem :(:(:(
    ciekawe ile jeszcze razy będe zgłaszał ten sam problem do PT :eek:, najlepiej będzie jak zakończę zabawę w SR bo już nie mogę patrzeć na to :D:D:D może w najbliższej przyszłości naprawią ?

a na razie życzę wysokich lotów i miłego dnia :D

3. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Na to wygląda,że Twoja QS ma chyba jakiegoś wirusa:Dnie zazdraszczam:(
    Ja dopiero za ok. 2h włączę QS i troszkę polatam:)

Adrianp1 likes this.
  4. Adrianp1

Adrianp1 User

wirus na "szybkiej obsłudze"? :D:D:D widzę Blondi lepiej znasz się na kompach niż ja :D:D:D pewnie PT wyśle mi teraz antywirusa tylko do SR :D:D:D

BLONDI2011 likes this.
  5. BLONDI2011

BLONDI2011 User

ha,ha,ha to był żarcik Adriano:rolleyes::rolleyes::D:D:D:D
    Nie mam pojęcia co gdzie siedzi,bo kompletnie się na tym nie znam:D:D

Adrianp1 likes this.
  6. Adrianp1

Adrianp1 User

a ja co poważnie :D:D:D trzeba pośmiać się:D:D:D , ja też nie wiem co jest grane na moim koncie zawsze bardzo dobrze pracowało nie miałem takich problemów:p:p:p:D:D:D ,a od pewno czasu coraz gorzej gra się w SR :(:(:(
    może za dużo floty mam ? :D:D:D ale inni mają więcej:D i nie mają problemów z gra albo nie chcą pisać o nich :(

7. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Tak wróciłam z roweru to mogę sobie trochę polatać:D
    Wysyłać Tobie samoloty? Czy odpoczywasz:p:D:D

Adrianp1 likes this.
  8. Adrianp1

Adrianp1 User

odpocznę jak skończy się zdolniacha :p:D tak proszę najlepsze jakie posiadasz w hangarach :D:D:D

BLONDI2011 likes this.
  9. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Tylko takie mam ha,ha czyli najlepsze:p:D:D:D

Adrianp1 likes this.
  10. Adrianp1

Adrianp1 User

no widziałem na prezentacji lotniska i floty :D bardzo ładnie zrobione :D nie masz czego się wstydzić flota 1klasa :D

11. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Sam siebie chwalisz?:eek::D:D

12. Adrianp1

Adrianp1 User

nie rozumiem ? :D:D:D jak to Siebie?:eek: to Twoja robota ,Twoja flota ,Twoje lotnisko :D

13. BLONDI2011

BLONDI2011 User

ha,ha,ha moja grafika floty to Twoja robota:rolleyes::Dja tylko teraz aktualizuję i uzupełniam sobie tak jak mnie poinstruowałeś:D:D

Adrianp1 likes this.
  14. Adrianp1

Adrianp1 User

jak moja ? :D to grafika BP Skyrama :cool: a Ty zrobiłaś Sobie tylko zrzut ekranu i poukładałaś po Swojemu :D:D:D

BLONDI2011 likes this.
  15. BLONDI2011

BLONDI2011 User

...a swoją drogą fajny jest ten program,ale do końca to go jeszcze nie ogarniam:cool::D:D:D

Adrianp1 likes this.
  16. Adrianp1

Adrianp1 User

ogarniesz i będziesz robić różne cudeńka :D:D:D

17. -arkadek-

-arkadek- User

Twoja flota rzeczywiście robi wrażenie, zwłaszcza te XXLe. O XL-Doubble-D mogę tylko pomarzyć :(. Pocieszam się, że jeszcze tylko wybuduję 5 szt. dużych samolotów i osiągnę 4 poziom hali montażowej. :)

18. BLONDI2011

BLONDI2011 User

E...tam,inni mają jeszcze więcej XXl,ale ja cieszę się z tego co mam:)
    Latanie XS-ami Cargo już mnie mega znudziło i zmęczyło:rolleyes:także teraz liczę tylko na średnie Cargo,a
    tych nie mam za wiele:D

I wystarczy:)nie musisz na QS latać:D

19. djstach

djstach User

Na wszystko przyjdzie czas :) Cierpliwość to klucz do sukcesu :)

BLONDI2011 likes this.
  20. BLONDI2011

BLONDI2011 User

Tak jest,święta prawda:D