Online vagyok a játékban!

Discussion in 'General Archive' started by biry1226, Nov 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!
    Holnap (12.20.) reggel 5-kor induló gépeimnek keresek fogadó repteret. Még bizonytalan, hogy napközben tudok-e játszani, zöldülök, ha igen :D

BpLisztFerencAirport likes this.
  2. flashman18

flashman18 User

Sziasztok.

Holnap dupla tp nap lesz ha jól látom. Nem merem bevállalni. Nem leszek itt.

Anyakata, szarvasferi and Leemonade like this.
  3. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok!

mivel ma dolgozom idén utoljára ezért ez az utolsó játéknapom is egyben:)

a két ünnep között - ha a monitort nem veszélyezteti semmi - a mostani eventes gépeket kiküldöm alkatrész szerzés céljából annak akit fenn látok, de ne küldjetek, mert nem valószínű, hogy el tudom őket látni

mindenkinek Kellemes és Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!

Üdv,

Petya

Anyakata, biry1226, glacika56 and 2 others like this.
  4. Szia Anyakata!

Én szivesen fogadom a flottádat.Készen áll a fogadásra.Esett a hó nálam a pálya letisztitva bár a maradék hó olvad és nedves a kiszolgáló területek az olvadás miatt.Az én gépeim állnak és várják míg az igeden légitársaság gépei megérkezzenek.A terminálok várják és fogadják a gépeidet megérkezésük után étellel,itallal üzemanyaggal,utasokkal és nagy nagy szeretettel.

5. Leemonade

Leemonade User

Sziasztok !

Ma 08:30-tól 23:00-ig online vagyok gyors ellátással. Szívesen fogadok bármiféle gépet időmegkötés nélkül.

Jó játékot !

Anyakata and Attila201409 like this.
  6. Sziasztok jó estét!

Holnap gyors ellátás nélkül reggel 8 tól este 10 ig online vagyok.Sajnos az otp még mindig nem tudta elhárítani a web oldali belépés oldalát hibát,ezért 2018 ban bankot váltok és ha sikerül akkor gyors ellátásom is lesz.Bárkinek a negyed,fél,háromnegyed és egész flottáját kiszolgálom.

LHTATaszárAFB and Anyakata like this.
  7. Sziasztok,szép reggelt mindenkinek:)
    A mai napon a nagy készülődés közepette a reptér gyors kiszolgálással vár minden kedves látogatót.Amennyiben lehetséges,ne túl rövid gépeket küldjetek,nehogy a faállítás közben lemaradjak róla...:):)

8. gábor

gábor User

9. Jelöltelek(remélem):))))

10. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok! Kellemes Ünnepeket!
    Holnap játszik valaki? Hajnalban indítanám a gépeimet, ha lesz kinek...:)

11. lmg85

lmg85 User

sziasztok, lesz holnap valaki aki reggel a rokonokhoz indulás előtt reggel 7-ig lekezelne jó néhány 10 órás repidejű gépet? ma 21 körül indulnának útnak, de még nincs meg a pontos célreptér :)

12. Anyakata

Anyakata User

Szia!
    Holnap reggel 5-6-ig online leszek, szívesen látom a gépeidet :)

lmg85 and Attila201409 like this.
  13. glacika56

glacika56 User

Sziasztok!
    Egy kicsit félve mondom, egy pár gépet betudok vállalni. Remélem nem jön közbe semmi, de holnapra nem terveztem különösebb programot.

lmg85 and Anyakata like this.
  14. lmg85

lmg85 User

sajnos nem találtalak meg a barátlistámon 20 perc keresés után sem... :/ (a kereső azt mondta, hogy már jelöltelek, de nem tudom, hogy volt-e gépmozgás korában)

glacika56 likes this.
  15. glacika56

glacika56 User

Szia! Én látlak téged. Sajnálom, hogy nem sikerült küldened.

16. lmg85

lmg85 User

egy barátpontszámot tudnál mondani?

17. Sziasztok

Játszik ma valaki este 10 ig?Ha igen Transparens géppel írjon rám.Köszönöm

18. glacika56

glacika56 User

34

lmg85 likes this.

19. Szia!Felveszlek szomszédnak.Küldtem felkérést.

lmg85 likes this.
  20. Szia gábor!Küldtem felkérést szomszédnak jelőlve.

Thread Status:
Not open for further replies.