Online vagyok a játékban!

Discussion in 'General Archive' started by Anyakata, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tisztelt Játékosok!

Örömmel értesítlek benneteket,hogy hosszú kapú zár után újra nyitva BpLisztFerencAirport volt Ferihegyi repülőterem 1-es és 2-es terminálja.Sikerült megegyezni az Airbus gyártóval és időre legyártja a leadott rendelésre kért 110 db A380 Airbus (MillionAir) gépeket.Várom tehát minden kedves játékos gépét.Mindenkinek jó játékot kivánok!üdv:LisztFeri.

2. glacika56

glacika56 User

Szia! És meddig lesz nyitva a reptered a mai napon?

3. A mai naptól kezdve mindennap kivéve a szombat és vasárnap délután 2 től este 11.30 ig.

glacika56 likes this.
  4. ica07

ica07 User

Sziasztok
    Holnap (09.29) 9-12 és 18-22ig várom ismerőseim gépeit. Aki kér, annak küldök is szívesen.
    Jó éjszakát.

BpLisztFerencAirport likes this.
  5. Sziasztok :)

Ma 22-ig leszek online.
    Holnap 7-9-ig és 15-24-ig. A többit már tudjátok ;)

Üdv:Attila201409

flashman18 and Anyakata like this.
  6. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!
    A hétvégén megint dolgozom :( Így aztán mindkét nap 5-6-ig és 9-19-ig online leszek!:)

Attila201409 and glacika56 like this.
  7. glacika56

glacika56 User

Szegény! Azt hittem, hogy a boszik ezt egyszerűen letudják rendezni.:(:(:(

Attila201409 and Anyakata like this.
  8. ezek szerint még sem

9. Jó estét!

Holnap az az szombaton reggel 7 től este 6 ig ,munka miatt zárva a repülőterem viszont vasárnap déltől nyitva.Így hát aki akar egy jót játszani,várom minden kedves játékos gépét.Természetesen én küldök gépeket aki kér.

Attila201409 likes this.
  10. Üdv.
    Ma és holnap kissebb szünetekkel egész nap nyitva.
    Kérésre küldök is.

biry1226 and -.Bella.- like this.
  11. flashman18

flashman18 User

Sziasztok

Ma este 19:00-tól fogad a repterem minden olyan gépet, amelyeknek nincs úticéljuk.
    Egészen hajnal 1-ig vehetitek igénybe a szolgáltatásaimat.
    Kérésre küldhetek is :)

Köszönöm

12. gábor

gábor User

Szép d.u mindenkinek Szerettetel várom mindenki gépét :) gyorsellátásal vagyok este 11 ig

glacika56 and Anyakata like this.
  13. Sziasztok :)

Ma éjfélig szertettel várom a baráti gépeket. Sikerült leszedni a sajátokat is, így útra készen állnak ha valaki igényt tart rá jelezze meddig van :)

Üdv:Attila201409

14. glacika56

glacika56 User

Azt hiszem mára én befejeztem. Mindenkinek jó játékot és nyugodalmas jó éjszakát.

Attila201409 likes this.
  15. Akkor nem küldök 10 és 12 órásokat mivel Dubaiból és Észak amerikából most jönnek vissza a gépeim

16. Főleg azért, mert ez egy tegnapi poszt ;)

szarvasferi and Anyakata like this.
  17. Napsugaras jóreggelt mindenkinek! :p:p:p A repterem tárt karokkal várja a járműiteket! Igérem, nem kell időtlen időkig ácsorogniuk a kifogástalan ellátásra, GYORSAN visszaküldöm a feladójának.
    Nyitvatartás: 04.30-17 óráig

Ha este megtankoljátok és felém repititek a gépeiteket, hajnalban ellátom őket!!! Nálunk még erre is lehetőség nyilik!

Üdv: Hajnaliszellő

kisnewl, Anyakata and Attila201409 like this.
  18.  
  19. Hello Attila201409

mikor vagy játékban?

serinata likes this.
  20. Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap akartam írni,de már nem volt erőm este bakapcsolni a játékot.
    Szóval:E héten ma hétfőtől péntekig zárva van repterem.A mai nap déltől péntek délutánig vidéken dolgozok nyugat magyarországon az az Körmenden és Szentgotthárdon.Megkérek minden játékost ne küldjön gépet ez idő szak alatt.Szombaton pihi lesz és vasárnap újra reggel 6-tól 11-ig max éjfélig nyítva áll mindenki számára a repterem.Vasárnap tehát várom mindenki gépét,természetesen a küldök kapnak is gépet.Köszönöm türelmeteket.

serinata likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.