Online vagyok a játékban!

Discussion in 'General Archive' started by Anyakata, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Én el vagyok tiltva az idegeskedéstől :p
    nem is próbálok belépni, itt a fórumon legalább jó a társaság :rolleyes:

2. **M**

**M** User

Azt írta Ferike tegnap,hogy egy kis étvágygerjesztőt adtak tegnap délután...de,hogy ma reggel is??:D:D:D
    Remélem,azért nem lesz minden nap ilyen....túl jó étvágyunk lesz már hozzá!!!!!:D:D:D

3. **M**

**M** User

Asszem,hogy én léptem....majd jövök,ha nem lesz ennyi betű a képernyőn!!!!!:D:D:D
    Pusszantás mindenkinek!!!!;)

4. Sky-Court

Sky-Court User

Sziasztok
    Nálam szintúgy.
    Akkor nem állok neki a gépet darabokra szedni, pedig már a billentyűzetet lecseréltem:)

5. Anyakata

Anyakata User

Ha valami csoda folytán lehetséges lesz, akkor holnap (10.27.) online leszek egész nap. :p:D

6. Írjad csak, mi olvassuk :D Csoda az lesz :p

Mamóka42, Anyakata and anyácska like this.
  7. Kicsit félve merem állitani (jelezni), hogy 1 óráig szivesen fogadom a gépeiteket, mert ki tudja itt már??? Mindegy! Szóval - elvileg itt leszek. A többi nem rajtam fog múllllllaaaannni! Próbálok ma sem idegeskedni, mert még megárt a szépségemnek! :D:D:D:D

8. Én is játszanék de nem enged be a játék,de nincs idegeskedés.Ez csak a egy játék nem igazi repcsik.láthatatlanba mint ha bent volnék a repteremben fogadok én is gépeket éjjel nappal. :D

Attila201409 likes this.
  9. Fannuska

Fannuska User

Sziasztok
    Ma 10 órától játékban leszek, zöld lámpával, gyors ellátással várom a baráti gépeket egészen éjfélig, legalábbis ez a tervem de majd meglátjuk hogy enged-e a játék, de nem adom fel és nem idegeskedem, kellenek a seprűk mert nekem még nincsenek ilyen gépeim és többet is szeretnék, természetesen aki küld nekem gépeket igyekszek viszonozni is:)

További szép napot mindenkinek üdv: Fannuska

10. Ha máshogy nem lesz seprűd, majd Anyakatával mentek a cirokföldre :D
    Küldtem pár gépet, és köszönöm a tegnapiakat ;)

Anyakata and Fannuska like this.
  11. Úgy döntöttem, adok egy esélyt a rendszernek, eddig megdicsérem, viszonylag állta a sarat. Kicsit tovább maradok, ötig játszom. :):):)

Attila201409 and Anyakata like this.
  12. Ha a játék is úgy akarja ma 19:30ig biztosan online leszek de valószínüleg vacsora után is visszatérek. ;)
    (és természetesen nem maradnak viszonzatlanul a járatok):D

Attila201409 likes this.
  13. Leemonade

Leemonade User

Ma 20:00 óráig játékban leszek én is, zöld lámpával normál ellátással.
    Jó játékot mindenkinek !
    Üdv: Bandi

14. flashman18

flashman18 User

Sziasztok. Ma éjfélig minimum itt leszek.

Attila201409 and audi80td like this.
  15. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!:)
    Holnap 8-14 játszom, aztán 20 órától éjszakai műszak indul, egészen reggel 7-ig :)

16. flashman18

flashman18 User

Sziasztok

Szombat este belehúzok és gyűjtöm a seprűt.
    Este legkésőbb 18:00tól itt leszek egészen hajnal 01-ig.
    Igyekszem küldeni is :)

Köszönöm.

ui.:
    természetesen a gyors ellátás biztosított a zöld lámpa mellett.

Attila201409 and Mamóka42 like this.
  17. Gudmorning evribádi! Egész nap gyorson vagyok, még helyettesem is van (elsőszülöttemet befogtam szegényt, amig készül a táplálék...), igy szivesen fogadom a gépeiteket du. 5-ig. Szóljatok, ha géphiján vagytok. Készlet erejéig küldök is! :p:p:p

18. Sziasztok! ma ismét 19:30 ig online leszek gyors ellátással, és természetesen nem maradnak viszonzatlanul a járatok ;):D:p

Last edited: Oct 28, 2017
    Attila201409 likes this.
  19. glacika56

glacika56 User

Sziasztok! Kb 22.00-ig vagyok kézi vezérlésen. Szívesen fogadok járatokat.:):):):)

mickie25 and Attila201409 like this.
  20. Leemonade

Leemonade User

Szépj estét mindenkinek . A repterem ma este gyors ellátással fogadja a beérkező baráti gépeket.
    Amint tudok viszonozom is :)) Előreláthatólag hajnal 1-2 -ig leszek , reggel 8:00-től megy tovább a buli :))

flashman18, Attila201409 and Anyakata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.