Online vagyok a játékban!

Discussion in 'General Archive' started by Anyakata, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. glacika56

glacika56 User

Talán azért gondoltam, hogy ne keljen annyi időt kivárni. A számítások alapján meg több tp-t hoz, mint az egyszeri nagy gép. Igaz több macera van vele, de nem unatkozom ezalatt a három óra alatt, hanem játszom.
    Amúgy az időben arra gondoltam amikor nálam megjelenik és attól számítva elláthatóvá válik.

Ata ilyenre gondoltam!

Last edited: Oct 20, 2017
    Anyakata and Attila201409 like this.
  2. Sziasztok :)

Ma 20-24-ig online leszek. Szeretettel várom a beérkező baráti gépeket, lehetőségeimhez mérten küldök is ;)

Üdv:Attila201409

-.Bella.- likes this.
  3. glacika56

glacika56 User

Sziasztok! Akinek van felesleges 1-2 órás gépe szívesen fogadom 21.00-ig.:):):):):)

mickie25 likes this.
  4. nhawk

nhawk User

Sziasztok, nekem jöhet bármi a mai napon, este 8ig.
    Szívesen küldök visszafelé is :)

5. apa55

apa55 User

Én kérek bocsánatot, igen, én kérek bocsánatot, mert elhittem. Ígérem többet nem fog előfordulni:(:mad::(:mad:

Attila201409, -.Bella.- and biry1226 like this.
  6. Leemonade

Leemonade User

Igen, apa55, én is igy jártam mint te.
    De várjuk meg a másik fél válaszát, lehet hogy nem volt net, vagy az ottani szerver nem ment. Lehet rajta kívül eső dolgon múlt hogy nem volt online .

Attila201409 likes this.

7. Szia!

Biztos meg volt rá az oka, amiért nem tudott játszani. Azért valljuk be, régebbről ismerjük és nem a megbízhatatlan oldaláról.

-Nóra-, Attila201409 and audi80td like this.
  8. apa55

apa55 User

Félre értitek, nincs semmi bajság. Itt nincs áldozat, se bűnös. Biztosan meg volt rá az oka, ezt nem is kétlem. Senki nem tartott töltött fegyvert a fejemhez, hogy küldjem el azt az ezer gépet(na nem mondom, hogy nem voltam pipa ma reggel amikor észleltem a szívecskék hiányát) de aztán ennyi. Ez csupán egy játék. Még1x nincs semmi bajság, lessons learnt.

Attila201409 and szarvasferi like this.
  9. Sziasztok!

Ma 24:00-ig szívesen fogadok 00:20-08:00-as gépeket, kézi vezérléssel.

Anyakata and **M** like this.
  10. Sziasztok.

Mindenkitől elnézést kérek aki számított a gépei ellátására, és küldött nekem gépet szombaton. Normál esetben otthon lettem volna, sajnos ez nem állt módomban, mert kórházba kerültem, és tegnap engedtek haza. Sajnálom apa55 és Leemonade, illetve mindazokat akik ugyan nem jelezték de szintén küldtek gépet.
    Nem szeretnék erről többet beszélni, jelen állapotomban kicsit kevesebbet leszek online, és nem is jelzem előre a topicban.
    Ha zöld a lámpám szívesen látom a baráti gépeket, és küldök is bárkinek aki kér.
    Köszönöm.

Üdv:Attila201409

11. **M**

**M** User

Jobbulást kivánok!

Attila201409 likes this.
  12. Anyakata

Anyakata User

Ugye- ugye, az a sok pálinka....:)
    Gyógyulj meg hamar!

audi80td, **M** and Attila201409 like this.
  13. Sziasztok! Az utóbbi másfél hetes kórház után végre itthon vagyok, igy szivesen fogadom a gépeiteket, és természetesen én is küldök, ha kértek. Elnézést, ha volt, akinek nem láttam el a nekem küldött repülőit ezen idő alatt. :(

Van egy másik dolog is: Tegnap egész este próbáltam belépni, de folyton kidobott a bejelentkezéskor a szerver. Az angol nyelvű probléma bejelentő topic-on járva olvastam, hogy ez megesett sokakkal. Hát én is igy jártam. És iszonyú mérges vagyok, mert gyors-ot vettem, és igy ablakon kidobott pénz. :mad::mad::mad:

14. Na, akkor most még egy bejegyzés: próbálnék belépni, de valami zagyvaságot ir ki, mikor bejelentkeznék. Ti be tudtok lépni??? És vajon ki fogja kifizetni a gyors-ra költött pénzt? Nem sok pénz, de mégiscsak az.
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Mamóka42 and szarvasferi like this.
  15. Itt szintén ugyan ez a probléma... :(

Hajnaliszellő and Mamóka42 like this.
  16. Sziasztok:)

Ma, azaz szerdán 18 - 23 óráig online leszek a játékban.
    Ezt hívják járulékos veszteségnek!!!!

Hajnaliszellő and Mamóka42 like this.
  17. Ma nem csütörtök van?

Anyakata and szarvasferi like this.
  18. De:):):), véletlenül nem töröltem ki;) Bocsi, tárgytalan.
    Ma 10.26.-án nem játszom!!!

-Nóra-, Anyakata and Attila201409 like this.
  19. Nem csak te nem játszol ma, úgy látom :D

20. Eddig is rezgett a léc ezzel a játékkal kapcsolatban, de ezek után.....! Ide jövünk játszani, kikapcsolódni, jól érezni magunkat és csak a bosszankodás jut:mad::(:(:(
    Nem így kellene lennie:(:(:(

Thread Status:
Not open for further replies.