Online vagyok a játékban!

Discussion in 'General Archive' started by Anyakata, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!
    Pénteken és szombaton 8-18-ig nyitva a repterem!:) kivételesen nem tudok rugalmas lenni, programom van:p

2. flashman18

flashman18 User

Sziasztok. Ma este 8-tól hajnal 1-ig én is itt leszek, Gyors ellátással várom a baráti gépeket szeretettel :)

Köszönöm

3. Sziasztok

Ma délután 2-től hajnal 1-ig zöld lámpával, gyors és luxus kiszolgálással várom a baráti gépeket, konkrét kérés esetén, lehetőség szerint (egyeztetés) küldök is. :rolleyes:o_O:confused:

Üdv

Attila201409 likes this.
  4. Sziasztok :)

Holnap, 10-15-ig és 20-24-ig online leszek. Szeretettel várom a beérkező baráti gépeket, és egyeztetés után természetesen küldök is.

Üdv:Attila201409

5. Fannuska

Fannuska User

Sziasztok

Filmforgatást rendeznék a repteremen a számomra kedves Big Bang repülővel mert ehhez a géphez nekem még nem volt szerencsém:oops: és sok sok filmtekercsre lenne szükségem.;) Ma délután 3-tól hajnal 1-ig várom szeretettel a gépeket természetesen gyors ellátással, és küldök én is repülőt :)

Üdv. Fannuska

-agnes40- and Attila201409 like this.
  6. Min is? én ezen sem tudok elmenni :D ugyenis nem látok semmit :cool:

7. Áttettem a csevegőbe mert ott a helye és kínlódtam a kép felrakással ezért nem láttad :confused:o_O

Attila201409 likes this.
  8. glacika56

glacika56 User

Szia Fannuska van egypár gépem. Szeretném elküldeni, ha nem gond.

Attila201409 likes this.
  9. Fannuska

Fannuska User

Szia

Természetesen küldheted várom szeretettel a gépeidet :)

10. flashman18

flashman18 User

Sziasztok. Ma este 8-tól hajnal 1-ig én is itt leszek, Gyors ellátással várom a baráti gépeket szeretettel, egyeztetés után küldök is szívesen :)

Köszönöm

-agnes40-, Anyakata and Attila201409 like this.
  11. Sziasztok :)

Változott a program így ma csak 16-ig vagyok online.

-agnes40-, Fannuska and Anyakata like this.
  12. Fannuska

Fannuska User

Sziasztok

A mai napon 12 órától hajnal 1-ig online vagyok, várom a baráti gépeket szeretettel, és természetesen küldök is :)
    Kellemes hétvégét és sok felröppenőt kívánok :)

-agnes40-, Anyakata and szarvasferi like this.
  13. flashman18

flashman18 User

Éjjel lesz itt valaki? Hajnal 1-ig hazatér jó pár gépem, elküldeném, de nem találok senkit..
    Vasárnaptól nem leszek játékban szerdáig. Ezalatt az idő alatt ne küldjetek gépeket. Köszönöm.

Ha még is zöld a torony, akkor öcsém játszik, üzenetben érdeklődjetek.

audi80td and Anyakata like this.
  14. Anyakata

Anyakata User

Jó reggelt!:)
    Némi feltöltődésre van szükségem, ezért néhány nap pihenőt veszek ki.:cool: Legközelebb szombaton (08.05.) játszom, addig se titokban, se fű alatt, se semilyen formában nem leszek játékban:p
    Felhőtlen eget mindenkinek!:D
    Anyakata

15. Sziasztok :)

Ami tuti szombaton (08.05) 8-12-ig és vasárnap (08.06) 18-24-ig online leszek :)
    Szeretettel várom a beérkező baráti gépeket, és természetesen ahogy tudok küldök is sárkányos üzenetváltás után.
    A szombat délutáni és a vasárnap délelőtti időszak még kérdéses.
    Kicsit korlátozotabb lesz a gépeim száma, mert van némi nemű tartozásom pár játékos felé ;) megértéseteket köszönöm :rolleyes:

DÉDI and Fannuska like this.
  16. flashman18

flashman18 User

Hmm, nem látom, hogy itt lenne bárki is. :(

17. Talán mert nyár van és hétköznap is ;)

Loli71, DÉDI, Anyakata and 2 others like this.
  18. DÉDI

DÉDI User

sziasztok ma gyüjtésbe kezdek és ezért egészen reggel 05: 00 itt leszek köszönöm
    (ha valaki kér gépet írjon itt vagy privátba )
    üdv DÉDI :)

Last edited: Aug 4, 2017
    flashman18 and Anyakata like this.
  19. Sziasztok :)

A mai napon a tervezettől eltérően 22-ig lesz nyitva a repterem.

DÉDI, flashman18, apa55 and 2 others like this.
  20. DÉDI

DÉDI User

sziasztok szeretnék elnézést kérni tegnap este tönkrement a gépem és most fejeztem be a telepítést :(
    első sorban flashman18 és Attila201409, tól kérem hogy na legyen rám ideges ne hari

Last edited: Aug 5, 2017
    flashman18, Attila201409 and Anyakata like this.
Thread Status:
Not open for further replies.