Online vagyok a játékban!

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sziasztok! :)
    A mai napon (04.18) gyorson vagyok 23:00-ig. Bármit szívesen fogadok de egyeztessünk.....​

2. Sziasztok!

Pénteken lehet hogy nem nyítom meg ünnepélyesen újra repteremet,mert ez szombati napon döl el,hogy mennem kell vidékre vagy sem.Igy kicsit húzodik az ünnepélyes megnyítás napja.De igérni fogom nektek,szólni fogok előre mikor nyitom meg repteremet újra és indítok + fogadok járatokat.

Előre is köszönöm türelmeteket.

serinata likes this.
  3. szalivi1

szalivi1 User

Sziasztok!
    Most kezdtem újra a játékot, várom a jelöléseket és a gépeket :)
    Üdv:
    szalivi1

-.Bella.- and Anyakata like this.
  4. NFS_C

NFS_C User

Sziasztok Hidroplánt meg teher szálitok kelene sok

5. Sziasztok!

Holnap du 1/4 4-ig gyorsellátással vagyok , ha valakinek kellene valamilyen gép akár küldetéshez , bármihez jelöljön bátran :)
    + szívesen várok gépeket minden mennyiségben :) természetesen cserébe én is küldök

D-vitamin, Anyakata and naplemente like this.
  6. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!:)
    Holnap (05.12.) online leszek egész nap. Fogadó repteret keresek a hosszú gépeimnek, ma este 21 után indítanám őket.

7. biry1226

biry1226 User

Szia!

Ha még nem keltek én szívesen fogadom a gépeidet.

Anyakata likes this.
  8. Anyakata

Anyakata User

Szia! Köszi! :) Valamiért nem tolongott értük senki, az összes 13-20 órás a tied :)

9. biry1226

biry1226 User

Újabban senki nem akar játszani, legalábbis itt a fórumon nem jelzik.
    Köszönöm szépen előre is.

Anyakata likes this.
  10. Exelzior42

Exelzior42 User

Újonc vagyok, örülnék néhány szomszédos reptérnek :)
    Exelzior42

11. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok! Ha esetleg valaki tudná holnap fogadni a gépeimet, légyszi jelezze! Reggel 5 óra körül indítanám őket. Köszi!:)

Laca1997, Mamóka42 and D-vitamin like this.
  12. Sziasztok ma / május 21. Hétfő/ elérhető vagyok egészen 8.00 tól este 18:00-ig. bármit fogadok, :)

D-vitamin and biry1226 like this.
  13. Dzsemmer

Dzsemmer User

Hellósztok,
    8 Rama M-Cargo kellene, valamint 4 Ramacopter Quickie, ha valaki küldene,megköszönöm.

D-vitamin likes this.
  14. Sziasztok. Ma /Május 27/ 10:00-tól egészen 18:00-ig online leszek, normál ellátáson, bármit fogadok. :)

15. Dzsemmer

Dzsemmer User

Helló, kicsi és közepes gépeket kérek(helikopter is ok),hogy tudjon a repterem fejlődni.Köszi

Laca1997 likes this.
  16. Laca1997

Laca1997 User

Sziasztok! :) Ezen a héten minden nap (pénteken áramszünet miatt nem leszek, úgyhogy az a nap kimarad) reggel 8:00-tól este 22:00-ig várom a gépeiteket! :D :D Minden fajta gépet fogadok, kivéve az ún. nagy repülőket :D Jöhet pici, közepes, helikopter és hidroplán is. :D

17. Wexon

Wexon User

Sziasztok 16:00 tol 22:00 ig vagyok kezdő vagyok csak kis gépeket tudok fogadni aki tud segiteni meg köszöném

Anyakata and Mamóka42 like this.
  18. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok! Holnap (06.06.) kis szünetekkel, de egész nap online leszek :)

Mamóka42 and apa55 like this.
  19. Sziasztok! :)
    Ma (06.06) 23-ig gyorson vagyok, bármit szívesen fogadok! :)

20. Alex7777

Alex7777 User

Sziasztok.Üdvözlök mindenkit a régi játékosokat és a számomra még újakat is :) Egy kis kihagyás után, újra itt vagyok :) Ma éjfélig nyitva a repterem és szívesen fogadok és természetesen küldök is gépeket ha kér valaki. Előre is köszönöm :)