Online vagyok a játékban!

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sziasztok!
    A mai napon (04.11) gyorson online vagyok 23:00-ig. bármit szívesen fogadok de van holtidőm beszéljük meg! :D

serinata and Anyakata like this.
  2. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!:)
    Holnap(04.12.) végre lesz egy kis időm játszani, de nem szívesen küldeném a vakvilágba a gépeimet:) Ha valaki tudja fogadni őket kérem a szokásos módon jelezze :D Szívesen látok minden baráti gépet, 7-21-ig kisebb szünetekkel online leszek.

Mamóka42 and Airpetya like this.
  3. Sziasztok! :)

Ma egész nap kb éjfélig online vagyok, gyors ellátással :) akinek van szabad gépe illetve kapacitása jelöljön bátran , természetesen az érkező gépek nem maradnak honorálatlanul , viszonozom is őket :)

Jelöljetek nyugodtan

Mamóka42 and Anyakata like this.
  4. **M**

**M** User

5. biry1226

biry1226 User

Szia!

Miért?????:(

6. Anyakata

Anyakata User

?????????:oops::(

7. verbor

verbor User

Sziasztok! :D
    Holnap ( 14.-én ) 17 órától hétfőn 03-ig gyorson leszek, örömmel fogadnék gépeket minden mennyiségben. :D :D :D :D

Anyakata likes this.
  8. **M**

**M** User

Szia!
    Hogy miért?Elmondom neked!;)
    Egyszerűen unom már nézni azt,hogy folyamatosan piros tornyok vannak előttem...és tudván tudom,hogy a játékos fent van!:(
    Szerintem,aki régóta játszik az kb.tudja,hogy melyik játékos mikor van fent!!Csináltam egy próbát....egy bizonyos országba szétküldtem a gépeimet...pontosabban 10-et,abból 7 játékost sikerült is felvennem!Azóta sem látom őket zöldelni,habár napok óta figyelem a helyzetet....igy nem lehet játszani!És érdekes dolog....ha nem zöldel,akkor hogyan lép szintet???!!!:oops:Szerintem ez a játék már hasonlít a bújócskázáshoz....sajnos!!!!!!:(
    További jó játékot mindenkinek....
    Sziasztok!!!!

P.s:A tegnapi nap...össze-vissza 50 kapott baráti gépet láttam el,ami XP napon...SZÉGYEN....köszönet ezért....a francia,svájci...és holland barátaimnak.....bár ők még valamennyire gondolnak rám......a többi ugyan,nem is fárad,de már nem is kell!!!!:(

Last edited: Apr 14, 2018
  9. Airpetya

Airpetya User

Sok volt tegnap a meló...
    pénteki őrület volt...
    10 gépre futotta...

sorry!

serinata likes this.
  10. Sziasztok!

Holnap 7 ig quicken vagyok.. Ma kb éjfélig holnap pedig reggel 8 tól kb 4 ig :)

Várom a gépeket , amik természetesen viszonzásra is kerülnek a részemről :)

11. Sziasztok Jó reggelt!

Jó hirrel számolhatok be.Jövő hét péntektől újra üzemel repterem,ezzel is megegyeztek a bérekről.Megadták a 15% os emelést a dolgozoknak.**M** Ne hagyd abba a játékot.Ha tudsz várni péntekig nagyot játszhatnánk,sőt mindenkivel játszani szeretnék.Újra teljes erővel elindul a mozgás repteremen.

serinata likes this.
  12. Kedves **M**!

Tudod mért van ez,azért mert mióta 30 percesre átalakították a végtelen időzitést a torony zöld nem zöld ki világosítás módját,páran bele untak abba hogy állandóan meg kell nyomni azt a tornyot, hogy zöld legyen és onlinen van.30 perc és újra piros a torony.Na ezt nem kellett volna fejleszteni.Ha nem nyúltak volna hozzá a feljesztők a toronyhoz,akkor máig aki megnyomja hogy online ameddig játszik addig zöld marad a tornya,és ha már nem játszik csak megnyomja és kipirosítja és offinen van.Ennyi.

serinata and biry1226 like this.
  13. biry1226

biry1226 User

Szia!

Én arra emlékszem, ha beléptem a játékba, mindaddig zöld volt, amíg ki nem léptem.

14. odell

odell User

szeretnék online barátokat

Mamóka42 and Anyakata like this.
  15. Sziasztok! :)
    A mai napon (04.16) gyorson vagyok 23:00-ig. Bármit szívesen fogadok de egyeztessünk.....

16. odell

odell User

hogyhogy te gyorson vagy van kód vagy mi?

serinata likes this.
  17. atila01

atila01 User

Gyors ellátás 30 Aircash-be kerül és a Különlegességek boltjában tudod megvásárolni, ami 24 órára szól.

serinata likes this.
  18. suni53

suni53 User

Szia,
    ne ostorozd a többieket! Külföldiek ugyan ezt csinálják. Nekem van 1 holland, 1 olasz, és 1 görög partnerem. Minden hajnalban 5-8-ig nagyüzemben működünk, és az elmúlt 5évben/!!!/ egyszer nem láttam zölden a tornyukat. Sokszor én is elfelejtem visszakapcsolni a tornyot!!!

19. **M**

**M** User

Örülök,hogy nagy üzemben működtök....hajnal 5-8-ig.....de,szerintem legtöbben olyankor még igen csak jót alszunk!!!!;):D
    És nem kell itt ostorozni senkit sem....meglátszik,hányan játszanak már!!!!!:p
    Jó játékot neked továbbra is!!!!

BpLisztFerencAirport likes this.
  20. Suni53 ne felejcsd el én is ott vagyok szomszédodnak,igaz én nem külföldi vagyok és nem játszom hajnali 5-8 ig :D :D de egyszer megprobálom.