Bug Nagyképernyőre nem vált

Discussion in 'Magyar szekció' started by banyaiattila, Nov 18, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Sziasztok, letöltöttem a Skyrama Launchert és minden jó rajta kivéve 1 dolgot. Amikor megpróbálom kirakni a játékot nagyképernyőre nem engedi az alkalmazás. Légyszíves ha valaki tud erre megoldást akkor jelezze! Köszi szépen.
   
 2. Gergő0721

  Gergő0721 User

  Szia! Mivel még a Launcher még béta verzióban fut, ezért még a teljes képernyős mód még nem működik, így még nincs megoldás. Bízom benne hogy az év végére már működni fog. :)
   
  D-vitamin and sortilegus like this.
 3. Szia, nagyon szépen köszi a segítséget amúgy tényleg szép és jó rajta minden csak számomra egy kicsit bosszantó volt mert azthittem csak nekem nem akar működni. Akkor remélem év végére megtudják majd oldani köszi a segítséget, jó játékot neked.
   
 4. Dávid0618

  Dávid0618 User

  szia én vagyok a haverod és nekem sem engedi szerintem 1 bug vagy eleve nem fog beengedni.
   
 5. Gergő0721

  Gergő0721 User

  Szia! Nem egy bug miatt nem engedi a teljes képernyős módot. Mint ahogy korábban írtam a #2 hozzászólásban, nincs még teljes képernyős mód bár az év végéig elméletileg lesz valamikor. Biztos vagyok benne, hogy ha meglesz, akkor be fogják jelenteni a moderátorok. :)

  ui: Boldog Karácsonyt Kívánok! :)
   
  D-vitamin likes this.
 6. -kadarz2-

  -kadarz2- User

  Hali! Nálam még most sem engedi a képernyőre váltást :-(((( valamit tehetnének már.....
   
  alpokalja likes this.