Közvéleménykutatás

Discussion in 'Magyar szekció' started by Airpetya, Nov 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Szia Airpetya!

  Jó olvasni a soraidat.Mit szolnál hozzá ha most úgy nézne ki reptered mint Paris Charles De Gaulle vagy Paris Orly?
   
  Airpetya likes this.
 2. flashman18

  flashman18 User

  Barátlista


  Hmmmm. Régebben sem foglalkoztatott annyira. Most sem. Van és kész. Aki akar bejelöl, én nem keresgetek embereket.
  Fél éve még törölni sem töröltem belőle.
  Nálam nem annyira sok új tag van, ha kérnek gépet és leírják meddig vannak gyorson, vagy épp normálon, ha tudok küldök nekik.

  A top 10-es listám nem titkos, megpróbáltam összeszedni az embereket, de lusta vagyok, így nem kaptok képeket :D:D

  1. Rahzyel 342871 pont
  2. szarvasferi 153588 pont
  3. Loli71 126157 pont
  4. Kuhschubser 88430 pont
  5. Attila201409 71833 pont
  6. firehawk69 70204 pont
  7. kisnewl 47128 pont
  8. Anyakata 41690 pont
  9. -Teca04- 37729 pont
  10. SkyChristine 36086 pont


  Manapság nem zöld a tornyom, nem is jönnek gépek. Persze nem is írom ki mikor vagyok itt, mikor van kedvem. Én is azt csinálom mint a nagy része a barátlistámnak. Nem zöld a tornyom, nem jelzek. Aki akar megkeres.

  Még annyit hozzátennék, hogy nagyon jó lenne egy kereső funkció a barátlistába. Néha elég kikeresni az illetőt ha nem zöld a tornya.
   
  Last edited: Jan 11, 2018
 3. flashman18

  flashman18 User

  Hogy hogy nem egyezik a számunk?
  Nálam töbet mutat mint nálad?? :D
   
  Attila201409 likes this.
 4. Szerintem az a ritka, amikor egyezik. Sokszor hiába látják el a gépeket, sajnos mégis szívecske nélkül és ellátatlanul tér vissza:( Ebből adódik a különbség.
   
  Attila201409, flashman18 and audi80td like this.
 5. Zooz67

  Zooz67 User

  Játszol firehawk69-cel?! Egy időben nagyon sokat játszottam vele, de le kellett törölnöm, mert kicsit zavaró volt néha az állapota. Sajnálom, mert egyébként nagyon jó arc volt, sokat "beszélgettünk" is. Mesélt magáról?
   
  Attila201409 likes this.
 6. Zooz67

  Zooz67 User

  És én is rajta lennék bőven, ha a játék nem szakította volna meg kétszer is a barátságunkat:)
   
  Attila201409 and szarvasferi like this.
 7. flashman18

  flashman18 User

  Szia. Nem, nem beszélgetünk. Az, hogy játszok vele erős túlzás. Én küldök, ő ellátja. Ő az a játékosom, akinek mindig küldhetek és ellátva jön vissza. :D
   
  audi80td and Attila201409 like this.
 8. Airpetya

  Airpetya User

  ezt hogy érted?

  az elmeállapota?
  vagy állapotos volt?
   
  audi80td and Anyakata like this.
 9. biry1226

  biry1226 User

  Sziasztok!

  Nem foglalkozom a barátlistával, mióta eltünedeztek barátok /bár lehet, hogy ők töröltek engem/ és a legtöbb esetben újabb jelölés esetén sem kerültek elő. Próbáltam az országok listáin is keresni, de ott sem szerepelnek soha.

  Az új jelöléseket általában elfogadom kivéve, ha olyan jelöl, akit én töröltem nem tetsző magatartás, vagy egyéb ok miatt.

  Transzparenses kérésre rossz tapasztalat miatt nem a küldök.
  Ha kér valaki gépet, akkor vegye a fáradtságot és legyen zöld a tornya, nincs időm az ezer fölötti listát végignézni.
  Sok barátom szerepel a listán, akik már nem aktívak, őket nem törlöm.

  Toplistám nincs, egy állandó partnerem van, akivel naponta forgalmazok.
  Amikor valamilyen okból nem kéri az összes gépemet, olyankor szoktam más játékosnak is küldeni.
   
  Last edited: Jan 12, 2018
 10. Zooz67

  Zooz67 User

  A viselkedésére értettem. Néha nagyon hangulatban volt
   
  Airpetya, Attila201409 and Anyakata like this.
 11. Airpetya

  Airpetya User

  Sziasztok!

  Ildi nevében is köszönjük a sok kimerítő választ!
  Hamarosan új - még kényesebb - témával jelentkezünk! ;):rolleyes::oops:

  Üdv,
  Petya
   
 12. Sziasztok :)

  Köszönöm azoknak akik megtiszteltek a válaszaikkal :) Azért annak ellenére, hogy nem szerves része a játéknak, igen nagy szerepe van szerintem. Elég nehéz új aktív játékost találni, ezért én személy szerint mindenkit megbecsülök :) ugyanúgy a kezdő, mint a magasabb szintű játékost. Igyekszem megtartani azt a kicsi de aktív "kört" akikkel még lehet játszani.

  Üdv:Attila201409

  Ui: Petya telefonról vagyok nem tudok sárkányozni :)
   
  Last edited: Jan 15, 2018
 13. Én csak annyit szeretnék tavalyi hozzászolásomhoz szólni megírtam mit nem fogok csinálni a jelenben és jövőben,nos idén mégis úgy döntöttem csinálok óriás gépeket,de nem mindegyiket csak 1 mintából sokat,mert megtetszett.Nem árulom el melyik gépről van szó de ha időm telik rá és sok cargo gép hozz üveget akkor mindenkinek küldök belőle 1 db ot látogatásként.Azt már a játékosra bizom kiszolgálja vagy sem.Úgy hogy így határoztam el magamat s mivel a nagy hangárból az összes csirkét levágtam tavaly karácsonyra és szilveszterre így az új készülöben lévő gépek foglalják el benne helyüket.
   
 14. Avispa

  Avispa User

  Sziasztok,szeretném megkérdezni töletek most vettem egy szerelőcsarnokot és készitetem egy gépet de nem tudom hova tette mert nem volt hely a hangárba.Késziteni kell neki külön helyet ? A 24 órás várakozási idő az alatt késziti el vagy pedig addig kell várnom amig újabb darabot gyárthatok. Még az szeretném megkérdezni,hogy csak kimondottan a nagy hangárba helyezhetők el a készitet gépek vagy van olyan gép is ami lehet a közepes hangárba késziteni.Köszönöm
   
 15. Szia :)

  Ha nem volt hely a hangárba, akkor venni kell helyet csak úgy tudod kivenni a szerelőcsarnokból.
  Viszont szeretném megkérdezni, hogy a hangárt megvetted már? Ugyanis abban alapból van 4 hely. Márpedig ha most vetted a szerelőcsarnokot, és most építettél először gépet akkor kellene helynek lenni a hangárba. Az L-es hangárt nem kapod meg feladatokért, mint a többi hangárt azt meg kell venni.
  A szerelőcsarnokban csak L-es gépet tudsz építeni.

  Üdv:Attila201409
   
 16. Avispa

  Avispa User


  Szia köszi szépen a választ, a nagy hangárt már megvettem, de már tettem bele 4 drb Jég Sarki Expressz Pluszt az el mult Eventből sajnos tele a hangárom.
   
 17. Akkor viszont ha bővíted a közepes hangárt, el fognak tűnni a gépek a nagy hangárból. Esetleg ajánlom még a selejtezést, vagy bezúzást.
   
 18. Avispa

  Avispa User

  Ha jól értelmeztem amit irtál ,,Akkor viszont ha bővíted a közepes hangárt, el fognak tűnni a gépek a nagy hangárból,, azt jelenti,hogy ha bővitem a közepes hangárt vagy selejtezek benne gépet akkor ha szerelőcsarnokba készitek gépet és a nagy hangárba nincs üres helyem akkor az egyik gép a nagy hangárból áttolódik a közepes hangárba és össze szerelt gépet beteszi a nagyhangárba?Még anyit szeretnék megkérdezni,hogy az idő amit vissza számol a szerelőcsarnokba az alatt készül el a gép vagy addig nem szerelhetek össze egy újabb gépet.Köszönöm a válaszaidat.
   
 19. Sajnos figyelmetlen voltam sajnálom. Nem figyeltem hogy az előző eventből vettél 4 db L-es gépet, azt hittem hogy közepes gép került bele. Elnézésed kérem, 4db L-es gép van az L-es hangárodban, így mindenképpen a hangárt kell bővítened. Abban az esetben ha közepes gép lenne benne akkor lenne igaz, hogy ha bővíted a közepes hangárt akkor eltűnik a gép a hangárból. Nem akartalak félrevezetni, csak figyelmetlen voltam. Ha L-es gépet építesz akkor vagy onnan kell selejtezned, vagy a hangárt bővíteni.

  A visszaszámlálás pedig azt jelenti, hogy még annyi idő van az összeszerelésből. Egy L-es gép 24 óra alatt készül el. Azt mutatja a számláló, hogy még mennyi idő van hátra. Tehát a te esetedben hangárhelyet kell venned hogy ki tud rakni a már összeszerelt gépet a szerelőcsarnokból, vagy a másik eset, hogy egyet leselejtezel az eventes L-es gépből.
  Ami pedig az újabb gép összeszerelését illeti, lehet venni második harmadik helyet az összeszerelésre, és akkor azokhoz a gépekhez is hangárhelyet kell biztosítanod.
   
 20. Kedves játékos társaim!

  2018 évében Január óta fontolgattam maradjak e a játékban.Februárban határozatot hoztam.Kilépek a játékból,elhagyom a játékot.Mindenkinek köszönöm küldött gépeit és kedvességét,szeretetét,barátságát és hogy hittetek abban megjavulok egyszer.Rossz voltam bevallom de megfordult bennem egy kocka,próbáltam nem veszekedni senkivel,ez el is jött.Most a játékot hanyagolom el.Igy a közeljövőben nem leszek veletek.Mindenkinek szép,jó,sok gépeket kívánok,jó játékot és szint emeléseket.Köszönöm hogy itt lehettem.Sziasztok!
   

Share This Page