Közvéleménykutatás

Discussion in 'Magyar szekció' started by Airpetya, Nov 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. **M**

**M** User

Sziasztok!
    Már én se maradjak ki ebből!!!:D
    Csak és kizárólag...4-6-8-10 órás gépeket vásárolok az Eventből...mondjuk a 4 órásat megtudom forditani...többször(pl.a nap folyamán 4x) és lehet...és nem csak lehet,hanem biztos hogy több TP-t hoz ,mint mondjuk a 15 vagy 18 órás!!A színe és a kinézete is többnyire fontos....inkább olyan"lányos"gépek nyerik el a tetszésemet!!!;):)
    Hát ennyi....;)
    Sok hópihét mindenkinek!!!;)

2. Anyakata

Anyakata User

Sziasztok!
    Én csak olyan gépet veszek, ami tetszik, illik a flottámhoz. A menetidő, TP csak másodlagos szempont.Általában egy fajtából csak 5-öt veszek. Egyrészt nem szeretnék kezelhetetlen mennyiségű gépet, másrészt sajnálnék túl sokat költeni a játékra. A hosszú menetidejű gépeket jobban szeretem, mert nem mindig tudok egész nap a gép előtt ülni, sokszor csak egy kört tudok indítani, ilyenkor a nagyok a gazdaságosabbak :) Most csak at L-eseket pótolom ki, hogy azokból is meg legyen az 5 darab. Ha sok lesz a hópihe, talán a 18 órásból még veszek...

3. Sziasztok !
    Hamár "utólag is" hozzá lehet szólni :D
    Részemről a kicsikből a 3:20+-osok, a nagyobbakból az 5+-osok érdekelnek,
    A min. 40 TP, de inkább több :D az elvárás, persze teljes tunningolás után.
    A nagy gépekből bármi jöhet.

4. Köszönöm mindenkinek, hogy megosztotta az "eventezési" szokását. Hosszú ideje nem volt új event, pedig szerintem szükség lenne rá. Emlékszem mennyire vártuk még egy évvel ezelőtt az eventek kezdetét. Mára sajnos elvesztette a varázsát :( Remélem visszatér :)
    Mindenkinek eredményes eventet, és jó játékot kívánok :)

5. serinata

serinata User

Sziasztok !:):)...utolsó pillanatban csatlakoznék én is...a játék legelején még azt gondoltam h mindig egyfajta gépet vásárolok..pl csak helikoptereket...vagy hidroplánokat... és fontos volt a kinézete..aztán következett h egyforma gépekből legalább 5 db-ot...később már néztem az időt is és a Tp-t....sajnos..mostanában nemigen vannak új gépek..síralmasak...ha lehetne egyáltalán új eventekről beszélni...de a háttérképet minden eventnél megszereztem:D:D:)

suni53, Anyakata, Airpetya and 4 others like this.
  6. flashman18

flashman18 User

És mi a következő téma?
    Csütörtökön hozzászólnék :D

7. Akár te is bedobhatsz egy témát! Kíváncsian várom:)

8. flashman18

flashman18 User

Áhh, nem akarom Airpetya kolléga elől ellopni a heti témát. Elvileg neki már a fejében van a következő :p :D
    Csak gondoltam kicsit megsürgetem, ha már nem írunk többet erről :D

9. Airpetya

Airpetya User

Sziasztok!
    Nem vesztem el, csak gondoltam várok hétfőig az új témával. Nem lenne jó idejekorán kifogyni a megtárgyalandókból. :)
    Idénre még egy témát terveztem (XXL) és utána Karácsonyi szünet:)
    Esetleg még egy "Petya mit vegyen az asszonynak Karácsonyra" kérdéskört bedobok:);)
    Üdv mindenkinek!

**M**, serinata, Attila201409 and 3 others like this.
  10. flashman18

flashman18 User

Egy téma lenne nálam is, bár nem is igazán téma, inkább véleménynyilvánítás, tenni úgysem tudunk semmit :D
    Majd szorítunk neki egy helyet :)

11. Anyakata

Anyakata User

Egy monitort!!:D:p

12. Stewardess rucit:D hogy a monitort stílusosan tudja földhöz vágni:p

serinata, Anyakata, audi80td and 3 others like this.
  13. Petya majd csak akkor vegyen ajándékot karácsonyra, ha kifizette a Bosziknak a repülőjegyet Párizsba :p :p :D :D

14. Airpetya

Airpetya User

Többször földhöz vágható, gumi monitor
    Nem rossz! :D:)

megnézem hol lehet kapni

Hölgyeim!

nagyon aggódnék magukért, higgyék el igen magas itt jelenleg a terrorfenyegetettség, főleg Karácsony tájékán!

hogy számolnék el a lelkiismeretemmel, ha magukkal történne bármi rossz...

Last edited: Dec 6, 2017
  15. **M**

**M** User

Szerintem is jó lesz a gumi monitor...de melegen ajánlom,hogy vegyél magadnak..vagy vetess vele egy bukósisakot is....nehogy a monitor esetleg irányt tévesszen és a fejedhez csapódjon!!:D:D:D
    Ezért lenne jó,ha rögtön lenne bukósisak is!!!!:D:D:D:D;)

16. Te csak ne aggódj :p Tudunk magunkra vigyázni :D Mégis csak boszik lennénk ;) :D

serinata, Anyakata and Airpetya like this.
  17. Anyakata

Anyakata User

Nem is értem, miért gondolja, hogy néhány alacsonyan repülő monitor problémát okozhat :p:D

serinata, Attila201409 and Airpetya like this.
  18. És szlalom, szlalom bébi :D
    Aki kitalálja melyik meséből van az idézet, velünk repülhet :D
    Átadom neki a repülőjegyem. és én megyek seprűvel :p

serinata likes this.
  19. Jégkorszak:)

serinata and Attila201409 like this.
  20. Ferike nyertél egy első osztályú jegyet Párizsba Métisz és a Boszikám mellett :D
    Mögöttetek fogok szlalomozni :p