kérdés

Discussion in 'General Archive' started by zsanett075, Sep 3, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zsanett075

zsanett075 User

Sziasztok! folyton kidob a játék alig hogy belépek mit tegyek ?

2. biry122613

biry122613 User

Próbáld másik bögészóvel

audi80td likes this.
  3. Töröld a sütiket és a cookikat amit a böngésződ tárol.Ja és legyen mindig a frissebb böngésződ a gépeden.

Last edited: Sep 4, 2017
  4. Sziasztok! Már másodszor történik meg velem: nagygépet gyártok, kifizettem a pilótafülkét (fél milka), és másnapra eltűnt. Mit lehet ilyenkor tenni? Sirni? :( Jó, ez csak egy játék, de azért...:mad:

5. Anyakata

Anyakata User

Jó reggelt! Nagy gépet csak akkor kezdj el építeni, ha meg tudod csinálni egyszerre az egészet. Darabonként esélytelen, eltűnik a már kész darab.Ez így van a kezdetektől, sajnos még nem javították a hibát.

6. Azon kívül, hogy csak akkor építed meg ha minden alkatrész és aircoin megvan hozzá, írj a suportnak Ők segítenek neked (első alkalommal ;) )utána pedig figyelj oda az építésnél :)

audi80td likes this.
  7. Oké, köszi! :)

Anyakata and Attila201409 like this.
  8. Igen, most már rájöttem, utána olvastam az angol nyelvű fórumon is... Kicsit kellemetlen... :(:(:( De holtáig tanul az ember.

Anyakata and Attila201409 like this.
  9. Szia!

A supportnak mindenképp írj, Ők jóvá fogják írni az elveszett dolgaidat!

Hajnaliszellő and Attila201409 like this.
  10. nem is fogják soha kijavítani ezt a hibát meg a többit sem,mert a németek tehetetlenek mindegyik ottani fejlesztőt bokszerrel 3 szor szájba ütni hogy megtanulják mibe kezdjenek bele,az tuti hogy egy emlékezetes időre emlékeznének arra a napra.

11. Azért mert moderálatlan a magyar szekció, kérlek fogd vissza magad és próbálj meg kulturált módon írni még ha nehezedre is esik. Nem biztos hogy kíváncsiak vagyunk ilyen hangnemű hozzászólásokra.

Köszönettel: Attila201409

12. Anyakata

Anyakata User

Külön megköszönném, ha az én nevem kimaradna a hasonló bejegyzéseidből! Nem örülnék neki, ha bárki azt hinné, hogy a legkisebb mértékben is egyetértek veled!
    Köszönöm!

flashman18, Attila201409 and audi80td like this.
  13. én csak megprobáltam kifejezni magamat

14. Sziasztok! miért nem tudok belépni játszani akarok :( de nem tudok miért?

15. Szép jó reggelt! játszani szeretnék de nem tudok egyik bőngészövel se enged be süti gyorsitótár törölve mit tegyek? gyoron vagyok elvileg!

16. Üdv. Mindenkinek!
    A repülőteret hogyan lehet átrendezni?

17. Szia :)

A raktárba be lehet tenni mindent ( kivételt képeznek a hangárok). A raktárat a barátlista felett találod a dobozos ikon :) itt a legfelső ikonra kattintva, ahol egy doboz van zöld nyíllal tudod bepakolni a kit lévő dolgokat.
    Utána tetszőleges módon visszahelyezheted a raktárból a dolgokat.

Üdv:Attila201409

szarvasferi and biry1226 like this.
  18. lmg85

lmg85 User

6 év után is van kérdésem. Az XXL gépet egészen a képen látható fejletségi szintig elkészítettem, viszont idő közben meggondoltam magam és nem ezt szeretném megépíteni. Van lehetőségem valahogy visszavonni a 4 alkatrész fejlesztését, vagy buktam az üveget? (vagy ha angolul írok a supportnak ők tudnak/fognak segíteni?)

köszönöm

19. Szia Img

Ebben az esetben szerintem, már nem tudsz semmit tenni. Hiszen minden alkatrészt megvettél.
    Ha nem nyomsz rá az építésre, akkor így is úgy is elbukod az üvegeket :(
    A supportnak megpróbálhatsz írni, és nem is kell angolul nyugodtan írhatod magyarul, de szerintem ebben az esetben nem fognak tudni segíteni, hiszen egyszerűen csak meggondoltad magad, nem pedig műszaki hiba történt. Próbáld meg, veszteni nem veszítesz semmit.

Üdv:Attila201409

20. lmg85

lmg85 User

úgy látom, hogy sikerült előidézni egy műszaki problémát. A tegnap épített alkatrészek az éjszaka "eltűntek", mert nem építettem meg teljesen a gépet az elmúlt 8 órában, az alkatrészek megvásárlása után. Természetesen az üvegeket nem kaptam vissza. Megírom a supportnak, köszönöm a javaslatot.

Attila201409 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.