Discord szerver

Discussion in 'Magyar szekció' started by sortilegus, May 19, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. sortilegus

  sortilegus User

  Kedves Skyrama játékosok!

  Nem olyan régen indult angol nyelvű Discord szerverre ajánlom a csatlakozást mindenkinek akinek aktív barátokra lenne szüksége. Nagyjából 140 játékossal büszkélkedő közösségben mindenféle szinten, 10-től 94-ig mindenki megtalálható a világ minden tájáról.
  Elég aktív közösség, mindig van fenn valaki akitől lehet gépeket kérni vagy küldeni, segítséget nyújthat küldetésekben is, eventes cuccok gyűjtögetésében.

  Van már egy pár magyar tag, így ne féljetek csatlakozni az alábbi linken:
  https://discord.gg/N6AnBV4

  További jó játékot és kellemes repülést!
   
  D-vitamin, pernahajder and Yissa like this.
 2. sortilegus

  sortilegus User

  Kedves Játékosok!

  Angol nyelvű discord szerverünk továbbra is vár minden lelkes játékost akinek új repülő-pajtásokra van szüksége, küldetéseket teljesít vagy csak szeretne részese lenni egy aktív közösségnek!
  Jelenleg nagyjából 200+ aktív játékos részese a közösségnek, két magyar nyelvű moderátorral és néhány további magyar játékossal!
  Szívesen segítünk ha angol nyelvi problémák akadnak is, nyugodtan írhattok nekem, nekünk (Sortilegus discordon és D-vitamin discordon) ha bármire szükségetek van.

  Rendszeresen tartunk repülőgép-osztogatásokat is és nem számít hogy kicsi vagy nagy, mindenkit szeretettel várunk hogy tovább bővítsük ezt a remek kis közösséget, főleg ha honfitársak is csatlakoznak!

  A Discord link ahol csatlakozni tudtok: https://discord.gg/N6AnBV4

  Remélem találkozunk Discordon hamarosan! Kellemes játékot és ünnepeket!

  Sortilegus
   
  Last edited: Dec 23, 2020
  D-vitamin likes this.

 3. Nekem leginkább új gépek kellenek és olyanok ami a valóságban repülnek,valamint legyen a gépek kinézetre is olyanok mintára.Wizz,Lufthansa,British,Emirates vagy Turkish.
   

Share This Page