Czech Republic, Česká republika, jsme tady!

Discussion in 'Česká sekce' started by ~NightHawk~, Apr 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kleckulka

kleckulka User

Ahoj ,tuhle hru hraji od začátku a měla jsem pauzu 3 roky. Nevím jak je to možné ale mám chuť si dát zase pauzu. Akce stále stejné, jediné vylepšení XXL, to jsem tedy hleděla. Peníze do toho se mi dávat nechtějí. Zatím vyčkávám kolik přátel skončí, za poslední měsíc - 3 stálí spoluhráči, a to je myslím dost ( od levelu 76 a výš)

***SIMIR*** likes this.
  2. Ahoj, přesně souhlas se vším, doslova, u mě se hra zvrhla v to, že posílám pár svých letadel na 24 a 18 hodin, a čekám, co třeba vymyslí RT za novinky ( nápadů od hráčů měli asi milion), ale zatím nic, no a tak třeba v konkrétní akci jsem vyslal i 12 ti hodinovky, abych si vydělal na 4 vrtulníky na 18 hodin, jinak tak nějak nic, je to nemastné a neslané, prostě o ničem ............. se nedivím Donaldovi77, že se na to vykašlal ...................

3. Ladiček06

Ladiček06 User

***SIMIR*** promin že se ptám ale nedáš mi tvůj účet ?

4. Ahoj, v pohodě, ale nezlob se, nedám a ani neprodám :) :)

5. Ahoj, tak mám zas jednou novinku, nefunguje mi platební účet, nemohu koupit aera, tak jsem chtěl napsat na podporu, jenže tam je takové menu, jakou platební možnost jsem zvolil ................ když nakupuji přes platební kartu, není zde uvedená zrovna možnost, kterou používám ( prostě kliknu v obchodě nakoupit a přes můj uvedený účet a je to ) ........... takže podporu prostě kontaktovat tak jako tak nemohu, mohl by mi někdo poradit? Díky

P.S. Na hlavní fórum psát nebudu, když to přeložím překladačem, nebude to přesné a navíc někdy mi to sice přeloží, ale uloží se to stejně česky a pak mi to vymažou ..................

6. Ahoj, tak už to funguje, vše ok ................ asi to bylo spojené s tím, že prodloužili akci :)

7. .soptík.

.soptík. User

Bože! Takovou bídnou akci prodloužej,misto toho,aby dali nějakou novou,která ještě nebyla. O nových letadlech si můžem nechat jen zdát. Špatný!

***SIMIR*** likes this.
  8. .soptík.

.soptík. User

Ahoj.
    Od včera se mě seká hra.Radar se točí,jen když je na letišti pohyb,jinak stojí.Máte někdo taky tenhle problém?
    Děkuji za odpověď.

9. Mě to jde dobře.

10. .soptík.

.soptík. User

Ahoj.
    Asi to udělala aktualizace Firefoxu. Pustil jsem hru v Chromu a jde to.

11. Nebyla náhodou loni touhle dobou Halloweenská akce? Těšila jsem se, že si pořídím něco šíleného do hangáru, ale dočkala jsem se prodloužení této akce. To by mě docela mrzelo. Jak jste na tom ostatní?

***SIMIR*** likes this.
  12. Ahoj, já už to s akcemi neřeším, protože to člověk neovlivní ................. a poslední dobou je to jen pro zlost, samé prodlužování a staré akce a nic nového .............

LetuškaIveta and šelmička74 like this.
  13. kleckulka

kleckulka User

Ahoj akce také neřeším, připadá mi , že ani nechtějí přijít s něčím novým. ::(

***SIMIR*** and šelmička74 like this.
  14. F1start01

F1start01 User

ahoj, hledam kamarady na letiste zbynekch74

15. 70jirik

70jirik User

tak nevím,ale v rodném listě mám národnost ČESKÁ , statní občanství ČESKÉ , hru jsem stahnul v ČEŠTINĚ, tak proč tu je angličtiná!!!!!!!!!!!! to se zase budeme podřízovat někomu,jako jsme to dělali když tu byli RUSOVÉ !!!!!!!!!!!!!!! přece se nebudu k vůli tomu učit JINÝ JAZYK!!!!!!

LetuškaIveta and ***SIMIR*** like this.
  16. kleckulka

kleckulka User

Ať žije Happy hour! Zatím mi to dnes spadlo 13x, už si jdu koupit aera aby mi to zas spadlo. Ať s tím jdou do háje zeleného a vyřeší technical error :mad:

***SIMIR*** and šelmička74 like this.
  17. Padá jim to furt, nemůžu se zas přihlásit, když to neumějí, ať seženou schopné programátory a ne to co tam mají teď :)

LetuškaIveta and šelmička74 like this.
  18. už hodinu se snažím přihlásit a nic. modrá čára se zarazí pod koštětem a dál ani ťuk:(

19. kleckulka

kleckulka User

Ahoj, a myslíš že tam nějaké programátory mají??? :)

20. Ahoj vespolek.
    Tak to se zase pěkně RT vytáhl.Na co sáhnou to po....Od 26.10.od rána nejde hra nastartovat.Včera naskakovaly čísla a písmena.Odpoledne čarodějnice na pometlu.Modrá čára dojde pod pometlo a stojí a stojí.Jak svatý za dědinou.Dnes v 8:30 to samé.A pánové z RT spinkají a spinkají.Asi mají volnou pracovní dobu.Tolik jejich pracovních zmetků za dobu sloučení,to je hrůza.Vyměnit programátory!!!!!!!!!!Jsem zvědav,kdy dají hru do pořádku.Radši jdu louskat ořechy.
    Karel

dita2, babi and ***SIMIR*** like this.