Czech Republic, Česká republika, jsme tady!

Discussion in 'Česká sekce' started by ~NightHawk~, Apr 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -NewBlood-

-NewBlood- User

No to je, ono celkově všechno, co má něco společnýho s těma "L" letadlama je drahý

2. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ahoj, jsem jediný, komu včera večer kolem 23. hodiny neustále každou půl minutu Skyrama hlásila technickou chybu? :)

3. -qubo-

-qubo- User

Ahoj, mi to nedělalo žádný problém. :)
    Chci se zeptat.. Jsem bez 25K 60 level. Jmenuji se -qubo- pokud někdo bude chtít z většího levelu (70-99) přidat a rád mi bude posílat letadla přidávejet. Vždy napíšu konkrétni hodinu na kterou bych chtěl letadla poslat.
    Děkuji -qubo- :)

4. .soptík.

.soptík. User

Ahoj -gubo-.
    Už to hraji jen abych pomohl druhým,tak jsem si Tě přidal. Můžu Ti posílat letadla,co si odbavíš,to odbavíš.
    Co ne,nic se neděje.

-qubo- likes this.
  5. Jeffiex

Jeffiex User

Ahoj lidičky chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo pomohl a to tím že by mi poslal pár středních letadel :) klidně oplatím :) nick: Mustang12

Ladiček06 likes this.
  6. UbgradeCZ

UbgradeCZ User

Nevíte někdo jak dát fotku na forum meho letiště ?
    Budu moc rád jestli poradíte :)

Ladiček06 likes this.
  7. Bubo13

Bubo13 User

Zdravím všechny piloty-mám jeden dotaz-,,existuje ještě ,,-bonusový kod-,, a kde ho hledat.....díky všem

8. -NewBlood-

-NewBlood- User

Bonusový kód najdeš v oficiálním oznámení, "Official announcments", ale momentálně žádný není. Jsou jen příležitostně nebo když padají servery. Teda aspoň dřív.

9. selka99

selka99 User

díky moc

10. Ladiček06

Ladiček06 User

Dobrý den všichni. :) dnes já vím že pozdě ale chci vás požádat aby jste sem všichni napsali jméno svého skypu jestli ho nemáte nevadí a já si vás pak přidám - Skyrama Friends Ladiček06 71 Level 389 letadel :)

11. Ladiček06

Ladiček06 User

Nevíte někdo jak dát fotku na forum mého letiště ?
    Budu moc rád jestli poradíte :)
    Hele s tím ti nepomůžu promin ani já jsem to nikdy nedělal ale chtěl bych to vědět.. Nevíte někdo ?

12. -NewBlood-

-NewBlood- User

UbgradeCZ and Ladiček06 like this.
  13. Ladiček06

Ladiček06 User

14. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ahoj, co říkáte zase na úplně novou a originální akci? :)

Ladiček06 and ***SIMIR*** like this.
  15. .soptík.

.soptík. User

Zase něco,co mě bere chuť hrát. :-(

16. Ahoj, no akce úplně o ničem, zas mám měsíc volno :) ............... to se zase v bigpointu předvedli ................ prostě bez komentáře

Ladiček06 and -NewBlood- like this.
  17. -NewBlood-

-NewBlood- User

Přesně tak, aspoň na ty velikonoce mohli udělat něco lepšího. Furt lepší nějaká starší velikonoční akce než tohle. Musím říct, že já už tenkrát tuhle akci zařadil mezi jednu z nejhorších. Ale asi to je jen náš názor.. :(

Ladiček06 and ***SIMIR*** like this.
  18. Souhlas, jedna z nejhorších akcí, možná nejhorší ( ještě je tu ten paskvil s těmi národními letadly tenkrát při mistrovství ve fotbale ) ............... taky by mohli vymyslet nějakou novou akci, ale to by jsme asi chtěli moc :)

Ladiček06 and -NewBlood- like this.
  19. Ladiček06

Ladiček06 User

Njn Momentální stav skyramy.. Houpající koník v totálném šrotu. před 4mi roky to ještě bylo něco jinýho ale ted je to uplně na nic hra furt stejné věci takže žádný dobrý výraz lidí ale jakože alespon něco tu máme zase akci ;)

babička1960 and ***SIMIR*** like this.
  20. Jenson75

Jenson75 User

Prostě nuda a hnusná nabídka letadel.....kde jsou ty časy normálních letadel typu B747,767 atd....."!" NUDA velká NUDA hra začíná být velká NUDA.....už to hraji pouze pro kamarády,nic více...."!" Jenson.