Czech Republic, Česká republika, jsme tady!

Discussion in 'Česká sekce' started by ~NightHawk~, Apr 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ahoj, mám takovej možná trošku až začátečnickej dotaz.. :D Co se vyplatí vylepšit dřív? Ogoriv na 4* nebo dvě SuperTurba na 4*? Modrý díly se mi z hydroplánu moc nehrnou, tak nevím, co se vyplatí víc.. díky :D

2. kleckulka

kleckulka User

Ahoj, já bych spíše šla do ogorivu

-NewBlood- likes this.
  3. -NewBlood-

-NewBlood- User

Taky sem se přikláněl k Ogorivu.. díky :)

4. Zdravím, kontaktuj herní podporu, pročistí cache a hra ti zase bude fungovat normálně. Bohužel se to děje stále dokola a RT s tím nedělá nic.
    danda

5. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ahoj, tak co říkáte na "novou" akci?

6. .soptík.

.soptík. User

Opravdu zase úplně něco nového. :):):)

-NewBlood- likes this.
  7. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ahoj, tak máte vytipované nějaké letadla z teto akce co dávají sklo? :) Nevím totiž, jestli se mi chce nějaké si nechat, tak bych je recykloval

8. Ahoj, oni jsou zde v akci nějaké náklaďáky?

9. -NewBlood-

-NewBlood- User

Bohužel ne

10. No tak je to jasné, ale je to škoda, pač jak všichni víme, skla nosí jen nákladní letadla, můj názor a zkušenost zde všichni jistě znají, střední letadla na 8 h a více nosí jak skla tak i bonusovou měnu ( tedy skla je nákladní letadla ), tedy při akci tzv. starého typu, tedy i téhle .............. a opravdu to funguje. Tedy jestli nemáš alespoň 60 kusů malých náklaďáků, které budeš točit dokola a dokola,tak je to také možné, jinak ale pak skla nosí stření náklaďáky ........ alespoň mě tedy ano

Last edited: Feb 6, 2018
    -NewBlood- likes this.
  11. -NewBlood-

-NewBlood- User

60 kusů by byl fakt jako luxus, ale vzhledem k tomu, že jsem ještě nevýdělečný, nemam ani 60 mist v hangáru :D

12. souhlas, já jich mám 16, tedy těch malých náklaďáků, a sem tam něco přinesou, ale posílat je, to je na palici :) Takže střední letadla jsou podle mě nejlepší volba :) klidně i ty dakoty v červeném zbarvení na 4 hodiny, také nosí

13. -NewBlood-

-NewBlood- User

Ano ano, ale jen velmi málo.. Já mám osobně nejradši ty 20ti minutovky, ale pořád to přeposílat je fakt votrava, chtěl bych jednou Hurri-Kena, ale když má člověk místo ve skladu jen na 540, tak se mu to nevyplatí.

14. A navíc Hurri-Ken ( Iljušin Il-76 ) je celkem k ničemu, je to náklaďák na 4 hodiny letu a stojí drahocenné součástky včetně skla, je to jen další náklaďák, červená dakota na 4 hodiny zvládne to samé, jen nepřinese tolik materiálu, ale pochybuju, že má někdo vytuněné fastfoody a sklad natolik, aby využil kapacitu Hurri-Kenu, takže pro mě osobně je to letadlo k ničemu a moc drahé :)

15. -NewBlood-

-NewBlood- User

No asi je pravda, že ty Dakoty jsou vážně nejlepší :) Ale zase dávají poměrně málo XP :D

16. Jo jo, to sice ano, ale kvůli XP to já osobně nehraji, zvlášť když jich na překonání levelu v mém případě potřebuješ 11 200 000, tak už to neřešíš, ono je už totiž celkem jedno, jestli máš level 77 nebo 85 ;)

17. -NewBlood-

-NewBlood- User

No to sice jo, ale pro mě je to momentálně jediny způsob jak získat Aéra :D

***SIMIR*** likes this.
  18. .soptík.

.soptík. User

Ahoj.
    Já už taky nehraji kvůli XP,jen posílám letadla,když je někdo chce. Na skla mám 20 čtrnáctiminutovek a když si občas koupím QS,tak nasbírám skel dost. Mám jich pořád kolem 300,ani je neprostavím.

Last edited: Feb 7, 2018
    ***SIMIR*** likes this.
  19. -NewBlood-

-NewBlood- User

To ti teda závidím :D já bych stavil, až bych brečel.. kdyby byly prostředky.

***SIMIR*** likes this.
  20. .soptík.

.soptík. User

Já bych taky stavěl,ale za jedno místo v hangáru XXL už musím dát 24 Aer,a to je moc peněz. :-(

***SIMIR*** likes this.