Hlavní úkol

Discussion in 'Česká sekce' started by Nooni, Jun 17, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Nooni

    Nooni User

    Dobrý den, mám problém s tímto úkolem.
    Fever Pitch 1/5
    Send 100 Rama-XS-Turbo to Australia
    Place 2 Large hotels
    Collect 15,000 Steaks


    https://imgur.com/a/sei1M3o

    Poslala jsem náhodně letadla po celém světě pro maso, a započítalo mi to jen tolik. Od té doby jsem poslala letadla i do Austrálie (kvůli prvnímu zadání "pošli Rama-XS-turbo do Austrálie + kvůli popisku u úkolu kde se píše "doletěl bys k protinožcům" ? ) ale prostě mi to už nic nezapočítává. Zkoušela jsem i prodávat burgry z kiosku, jestli jsem třeba něco nepochopila špatně, ale ani prodej nic nepřipisuje.
    Mohl by mi někdo poradit kam a nebo spíše odkud mám to maso dovážet ?

    Už jsem letadla poslala do evropy, do asie, do australie, severní a jižní ameriky ale pořád nic.
    Nevím ani odkud jsem vzala tady těch 1778 kusů.
     
  2. Nooni

    Nooni User

    Tak pořád netuším podle jakého algoritmu se mám řídit nabo jaký existuje klíč k úspěšnému splnění. Začala jsem systematicky posílat letadla do všech států kde mám maso. Jedno letadlo to vezme, tři nevezme, pak mi to připíše dvě , dalších pět ne .... Začala jsem tedy experimentovat s tím že pošlu letadlo jednotlivým hráčům na seznamu v jedné zemi. Takže 3 letadla třeba do Mississipi znamenají 3 různí hráči. Opět mi to vezme jedno letadlo a dvě ně.
    Takže nemám tušení co se po mě chce. Je tedy možné že jsem se na tomto úkolu zasekla a dál to nepůjde pokud tedy nějakou záhadou nesplním, nebo neobětuju 15 zelených a prostě to odkoupím za zelený.

    Zadání je buď špatně napsáno (a to na 100%) nebo něco nechápu.
     
  3. .soptík.

    .soptík. User

    Maso i jiné zboží do skladu vozí jen nákladní letadla. Musíš vozit i sýr,mouku a salát,abys vyrobila hamburgry a prodala je a tak měla na to maso ve skladu stále místo.
     
    Last edited: Jun 19, 2021