Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ezt a hülyeséget faszságot.Mért szünne meg?És mért mért rúgná az utolsókat.Tán saját repülőteredről beszélsz.Nálam most kezdődik igazán a játék 150 külföldivel és néhány magyarral játszom,sőt még kaptam egy ingyen repteret is.Miről beszélsz ember.Maradjá magadnak a Farmerama egy szar játék 3 éve nyomtam mindenki idegbeteg volt egy farm ólért vagy egy xxl fáért
     
    Leemonade likes this.
  2. TU104_

    TU104_ User

    Volt kis szünet ismét :) Karanténos idők benézek ezután én is :)
     
    Leemonade likes this.

  3. Fogjunk össze hogy, ne szűnjön meg.Ilyen csodálatos 777-es gépeket látni a játékba,nemzeti zászló mintában.Én sosem fogtam ehhez hasonlót.
    2016 ban akik kijutottak az ebre,köztük hazánk Magyarország is.Ha még Európa összes országa nemzeti színében látni 777 gépeket a játékba,még csodálatosabb lenne,de még ide sorolnám a kontinens Amerika,Ázsia és Ausztrália összes országait is 777-es gépek nemzeti színében pompázna,az lenne még a király.
     
    Last edited: Mar 31, 2020
    abrakadabra likes this.
  4. Üdvözlet

    Én benne vagyok. Hogy gondolod?
    Ahhoz itt is élet kéne, értelmes beszélgetés és nem csak 4-5 ember részvételével.
    Hol vagytok boszorkák, Métisz, Attila stb....?

    Hali
     
    BpLisztFerencAirport likes this.
  5. Kedves Biry!
    Google fordítóval fordítottam

    "Kedves Pilóták!
    Minden fórumban van egy nettikett, amelyet minden felhasználónak be kell tartania. Szeretnénk felkérni az összes felhasználót, hogy alaposan olvassa át ezt az egyezménykészletet, mivel utalunk erre, ha úgy gondoljuk, hogy kiküldetései megsértik ezeket a szabályokat.
    Általános tudnivalók
    A felhasználóknak köszönhetően virágzik egy közösség, amelyben mindenki részt vehet. Annak érdekében, hogy ez a közösség a lehető legalapvetőbb legyen, úgy létezik néhány, egymással való bánásmódra vonatkozó szabály, amelyeket feltétlenül be kell tartani. Ennek ellenére az építő érvek mindig örömmel fogadhatók.
    Magától értetődik azonban, hogy az Ön véleményének közzététele során senkit sem szabad megnevezni, megalázni, sérteni, megbántani vagy ártani. Első prioritásunk a mások iránti tisztelet.
    Udvariasság
    Soha ne felejtsd el, hogy itt más emberekkel foglalkozol!
    Cikk írásakor a legtöbb ember sajnos elfelejti, hogy az üzeneteket nemcsak a számítógépek, hanem (más) élő lények is, elsősorban az emberek olvasják.
    Ne felejtse el ezt mindig, és ne álljon a verbális rágalmazás szintjére. Ne feledje: minél udvariabb és udvariabb cselekedete, annál kevesebb ember hajlandó segíteni neked, amikor szüksége van valamire.
    Egyszerű hüvelykujjszabály: Soha ne írj semmit, amit soha nem mondnál másoknak közvetlenül.
    Helyesírás
    Nem sokan vannak angol tanárok és szakemberek a tökéletes helyesírás szempontjából. Ennek ellenére tanácsos elolvasni a webes hozzászólásait, mielőtt elküldi őket. A helyesírási hibák gyakran szándékos félreértésekhez vezethetnek.
    Kor
    Úgy véli, hogy valakivel szemben elõnye van, csak azért, mert a másik ember talán fiatalabb, mint te, azt bizonyítja, hogy arrogáns emberek is lehetnek - ugyanez vonatkozik az idõsebbekre is. A 14 éves tinédzser intelligens kérdéseket tehet fel, a 45 éves felnőtt pedig ostobaságot beszélhet. Az életkor soha nem lehet vita tárgya itt.
    Verbális változások
    Nem az, amit mondasz, hanem az, hogy mit mondasz. Mindenki aktív szerepet játszik a harmónia megtartásában a közösségben. Ha valaki más véleményen van, mint valaki máson, akkor ezt legfeljebb javaslatnak kell tekinteni, de nem azért, hogy csalódássá váljon, vagy hogy verbálisan visszaéljen. Az esküt vagy a provokatív nyelvet nem tolerálják. Kérjük, próbáljon itt egyértelmű vonalat húzni a játék és a valóság között. Ez csak egy olyan játékfórum, amelynek semmi köze nincs a való élethez.
    Aki rosszul viselkedik, meg kell fizetnie a következményeket; ez az összes érintett felhasználóra vonatkozik. Az, hogy pontosan mit jelentenek ezek a következmények, az elkövetett jogsértés súlyosságától függ.
    Fenyegetések
    Nem toleráljuk a fenyegetéseket. Fenyegetés esetén hivatalos figyelmeztetést kell tenni. Fenntartjuk a jogot a további lépések megtételére.
    Bűncselekmény
    ösztönzése Azoknak, akik nyilvánosan másokat bátorítanak itt bűncselekmények elkövetésére, jogi következményekkel kell számolniuk. A weboldalakhoz kapcsolódó, bármilyen formát, formát vagy embereket dehumanizáló URL-eket, valamint azokat a felhasználókat, akik ezeket az elemeket közzétették, törölni kell. A kalózkodás cselekedeteit sem tolerálják.
    A fórum szabályai
    Keresztező feladás
    Ha kérdése van, akkor kérjük, csak egy fórumban tegye közzé, és nem egészében. A kérdés feltöltése az összes fórumon nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyorsabban megkapja a választ; valójában csak ellentétes hatású. A bejegyzés törlődik. A keresztirányú kiküldetéseket udvariatlannak és zavarónak tekintik, akik elég kedvesek mások kérdéseire.
    Először nézd át a régi szálakat (= régi bejegyzések)
    Nagyon bosszantó, ha ugyanazok vagy nagyon hasonló kérdések rendszeresen felbukkannak. Ha régi szálakat böngészi, gyakran megtalálja a keresett válaszokat azonnal, és nem kell megvárnia a válasz elküldését. Ezenkívül arra is számítania kell, hogy figyelmen kívül hagyják, ha újból felvesz egy gyakran feltett kérdést.
    Tárgysor kiválasztása
    Válasszon egy tárgy sort a feladásához, amely világossá teszi, hogy mi a kérdés. A "Heeeeeeeeelp" határozottan nem jogosult. Sok felkiáltójelet is inkább kellemetlennek, mint hasznosnak tartanak.
    Kerülje a szövegek csak nagybetűkkel történő írását, mert nemcsak elolvasni kell, de az interneten is szokatlanul értelmezendő.
    Megfelelő angol kérlek
    Kérjük, ne felejtsd el, hogy az internetes bejelentése az egész világon olvasható. Ezért meg kell próbálnia a lehető legjobb angol nyelvet használni.
    Aki azt gondolta, hogy elkerülheti a shift billentyű használatát, mert úgy gondolja, hogy az angol nyelvben a nagybetűk szükségtelenek, és akik szintén figyelmen kívül hagyják a nettikettet, a szöveg ugyanolyan nehezen olvasható, mint személy, KIT MINDEN SZÖVETKEZETEKET SZERINT SZÖVEGET ÍRJA , HOGY A SZEMEK A SZÖVEK PÁRT KÖVETKEZIK, MEGHATÁROZVA, A DRAMATIKÁLIS SZOLGÁLTATÁS MEGTÖRLÉSE.
    A hiányzó írásjelek miatt a mondatok egymásba ütközhetnek, ami megnehezíti a mondatok logikus elválasztását egymástól, így nehezen olvashatók (például ebben a futó mondatban).
    A gépelési és helyesírási hibák szintén nem segítik a txt olvashatóságának növelését.
    Ezért mindig tegyen időt a szöveg átolvasására és a nyilvánvaló hibák kijavítására, mielőtt elküldi.
    Azoknak, akik nyilvánvalóan nem törekszenek a kérdéseik megfelelő megfogalmazására, ne számítsanak arra, hogy mások további erőfeszítéseket tegyenek a kérdések megválaszolására.
    Légy udvarias
    Még akkor is, ha egy kérdést vagy választ gyorsan közzétesz, kérjük, olvassa el újra, mielőtt megnyomja a Küldés gombot. Gyakran egy sietve írt szöveg negatívabb hatást fejt ki, mint ahogy azt valójában tervezték. Fontolja meg, hogy a szöveg félreérthető-e vagy sem. Ez meglehetősen könnyen megtörténhet, ha a szöveg ironikusan hangzik. Olyan hangulatjelek, mint például a ;-) (kacsintás) segíthetnek elkerülni a zavart és félreértéseket.
    Türelmetlen viselkedés
    Néhány válasz időt vesz igénybe. Örülünk a fórumban való széles körű részvételnek, de nem tudunk garantálni a gyors válaszokat. A türelmetlen viselkedés nem segíti tovább az esetét.
    Spamküldés
    A többi fórumhoz hasonlóan a felesleges üzenetek (spam üzenetek), amelyek elzárják a vitát, nem kívánatosak. Ismétlődő spameléses bűncselekmények esetén fenntartjuk a jogot a további lépések megtételére.
    Figyelmeztetés : A spam nem szabad összekeverni a trash talk, ami természetesen megengedett a fórum, az ilyen típusú bejegyzést, mint a nyitott fórum, szórakozás szál csoportok stb
    felelősség
    Minden felhasználó felel a saját hozzájárulásáért. Bejegyzésükben minden felhasználónak joga van szabadon véleményt nyilvánítani. De még ezt a jogot, amelyet a véleménynyilvánítás szabadsága tekintetében a Németországi Szövetségi Köztársaság alkotmányos alapszabálya rögzít, bizonyos más törvények, nevezetesen az StGB (német büntető törvénykönyv) korlátozzák. Az is, hogy a fórum üzemeltetője eldönti-e ilyen tartalom közzétételét vagy sem.
    Mondja meg egyszerûen „köszönöm”
    Csakúgy, mint a való életben, egy kicsit köszönöm messzire megy. Ha egy válasz hasznosnak bizonyul neked, az író, aki végül is egy kis szabadidejét áldozta fel a kérdésére való válaszolására, minden bizonnyal örömmel fog kapni pozitív választ. Ezenkívül a köszönet jelzi a többi felhasználónak, hogy már segítséget nyújtottak Önnek, ami szintén kiküszöböli ezt a témát a további megbeszélésekből.
    Linkek
    Mivel bizonyos felelősséget vállalunk azzal kapcsolatban, hogy mi és mi nem jelenik meg online a fórumban, általában tiltjuk az összes külső linket. A külső linkek olyan linkek, amelyek külső oldalakhoz vezetnek (a Bigpointon kívül), ide nem értve klánok, céhek és családi oldalakat vagy fórumokat.
    Természetesen vannak kivételek, de ezeket a támogatásnak engedélyeznie kell.
    képek
    A fórumban képeket tölthet fel a képeket feltöltő oldal feltöltésével. Természetesen minden kép megengedett, feltéve, hogy nem sérti a vonatkozó törvényeket vagy fórumszabályokat.
    Példák tiltott képekre:
    - Pornográf képek
    - Erőszakos képek
    - Rasszista képek
    - Politikailag motiváló képek
    Ezek csak néhány példa. Ha nem biztos benne a tartalomban, kérdezze meg a fórum moderátort, hogy a kép rendben van-e vagy sem.
    Zárt szálak
    Ha egy moderátor bezár egy szálat, akkor ne nyisson meg új szálat. Van egy oka annak, hogy a zárt szálak léteznek, még akkor is, ha ezek az okok nem igazán nyilvánvalóak. Az adott szálért felelős fórum moderátor segítségével megtudhatja, hogy miért szűrt egy szálat.
    Ha úgy gondolja, hogy a moderátor saját érdekei alapján bezárt egy szálat, vagy általános panaszt szeretne tenni erről, kérjük, küldjön privát üzenetet egy szuper moderátornak vagy a fórum adminisztrátorának.
    Privát üzenetek (PM) Privát üzeneteket
    írhat a portál más felhasználói számára, amikor rákattint a "Kezdőlap" gombra.
    Ezekben a privát üzenetekben a szellőzést a többi játékossal lőheti, klán eseményeket tervezhet, vagy ICQ, MSN stb.
    Cserélőszámokat küldhet. Linkeket küldhet olyan oldalakra is, mint például a teampeak vagy a Movie Studio, amelyek nem engedélyezettek a fórum.
    Kérjük, ne felejtsen el viselkedni és másokkal civilizáltan és tisztességesen kezelni. A sértéseket, fenyegetéseket stb. Nem toleráljuk, és fenntartjuk a jogot, hogy jogsértés esetén további lépéseket tegyünk.
    Politikai vélemények
    Mindenkinek van politikai véleménye. Az egyik embernek semlegesebb politikai véleménye lehet, míg a másik szélsőségesebb módon gondolkodhat. Az egyik konzervatív, a másik az út közepén, a harmadik pedig liberális. Ezeknek a véleményeknek és nézeteknek itt sem érdeke, sem jelentősége. Tehát tartsa magának véleményét, és ne nyomja rá másokra véleményét / ötleteit.
    A fórumon a politikai nyilatkozatokat óvatosan kell alkalmazni. A moderátor megítélése szerint módosíthatja vagy törölheti ezeket a megjegyzéseket.
    Elérhetőségek
    Soha nem tudja, ki olvasja a fórumot, és láthatja a személyes adatait. Ez vonatkozik minden olyan személyes kapcsolattartási információra, mint az ICQ, MSN, Skype, TS, Yahoo Messenger, levelezési cím, telefonszám, mobiltelefonszám stb.
    Ezért csak küldje el személyes kapcsolattartási adatait személyes üzenettel annak a személynek, akinek ezt az információt meg kell kapnia!
    Klán / céh hirdetések
    Örülök, hogy azonosulsz klánoddal vagy a cégeddel, de kérjük, használja a kijelölt hirdetési területet (általában a fórum alján). Ha mindenki más területeken helyezné el hirdetéseit, az igazán fontos dolgok el vannak rejtve.
    Becenév
    A portálon szinte korlátlanul választhatsz beceneveket. Van azonban néhány dolog, amelyre oda kell figyelni.
    Ne válasszon olyan becenevet, amely sérti a többi felhasználót, vagy azzal a szándékkal, hogy zavarja a többi felhasználót, például hamis becenevek. Természetesen a rasszista vagy az erőszakot dicsőítő név is tilos.
    Zaklatás
    Nagyon zaklatják a * szerkesztés ** szerkesztés ** szerkesztés ** szerkesztés ** szerkesztés ** szerkesztés ** szerkesztés * szerkesztése * miatt a fórumban? Ahelyett, hogy elkészít egy képernyőképet, adja meg a becenévet, a dátumot és az időpontot, amikor a zaklatás bekövetkezett. Természetesen ezt a zaklató üzenetet "jelentheti" azzal is, hogy felhívja a fórum moderátora figyelmét a bejegyzésre. Először azonban mindig screenshotot kell készíteni.
    Ezenkívül panaszt nyújthat be a rendõrséghez is. Segítségünkkel a rendõrség meghatározhatja, ki zaklatott téged, és ennek megfelelõen tehet lépéseket.
    Csak mondja "NEM".
    Senki sem kényszerítheti arra, hogy beszéljen valamiről, ami kényelmetlenül érzi magát. Ha nem érzi magát, senkinek sem kell válaszolnia. Ha valaki gondot okoz neked, csak jelentse ezt a moderátoroknak vagy az adminisztrátoroknak.
    Találkozzon személyesen? Soha nincs egyedül!
    Szeretne valaki a játékból személyesen találkozni veled? Gondolkodjon át azon, hogy valóban meg akarja-e találkozni velük, és beszéljen erről barátaival és családjával. Válasszon nyilvános helyet, és győződjön meg róla, hogy van néhány barátja a közelben. Maradjon az eredeti találkozóhelyen - nem számít, mit ígér neked a személy. Soha nem tudhatod, ki fog várni rád.
    Hirdetések
    Nem megengedett a külső termékek vagy szolgáltatások hirdetése a Bigpointon.
    A fórum szolgáltatója azonban felhasználhatja a fórumot kattintható szalaghirdetésre.
    Ez azt jelenti, hogy nem tiltja meg, hogy elmondja valakinek, hogy milyen típusú egeret használ, vagy milyen típusú autót vezet, de ennyi körül van, amennyire el kellene mennie.
    Aláírás
    Aláírásával megadhatja a hozzászólások személyes megjelenését. Annak érdekében, hogy az áttekintés sértetlen maradjon, néhány szabályt be kell tartani: Legfeljebb 1 kép megengedett az aláírásban. A max. A méret nem haladhatja meg a 640 x 200 pixelt. A képen kívül maximum 4 sor szöveget és 2 üres sort használhat. Fontos: A nagy betűméret csökkenti az engedélyezett sorok számát!
    Panaszok
    A játék sikeresen megél téged és az egész közösséget. Az Ön véleménye és visszajelzése ezért nagyon fontos számunkra, és nagyon örvendetes. A panaszokat jó alkalomnak tekintjük a felhasználók jövőbeli igényeinek kielégítésére is.
    Ne feledje, hogy itt is udvarias! Sztrájk, verbális támadások, alkalmazottak és más felhasználók sértése, valamint a játékosok játékváltás iránti felszólítása teljesen tabu. Ezek nem tartoznak a fórumba, és azonnal eltávolításra kerülnek. Csak a végén fogja megbántani magát, mivel teljes mértékben figyelmen kívül hagyjuk a sértő visszajelzéseket.
    Kérjük, írjon objektíven, amikor véleményt nyilvánít. Örömmel vizsgáljuk meg kérdését, és a lehető leggyorsabban segítünk a probléma megoldásában.
    Ez a lista nem egészen teljes, de úgy gondoljuk, hogy ezek a szabályok jó kiindulópontként szolgálnak. Szükség esetén ezt a listát kibővítjük és továbbfejlesztjük!
    Néhány praktikus online rövidítés:
    IMHO - szerény véleményem szerint
    LOL - hangos
    nevetés ROTFL - nevetés a padlón
    TTFN - még most!
    CU - Találkozunk
    RTFM-el - Olvassa el a **** kézikönyvet.
    Tartózkodjon a válaszok feladásától, ha mérges vagy. Vegyünk egy napot, hogy gondolkozzon a dolgokra, majd válaszoljon megfelelően. Bánjon más felhasználókkal ugyanolyan módon, ahogyan szeretne.
    Ha csak a megbeszélésekben kíván részt venni sértő bejegyzés közzététele érdekében, ne lepje meg, amikor hozzáférési jogait (igazolhatóan) visszavonják!
    Ne feledje, itt az internet nem áll a törvény felett! Az internetre a 185. és azt követő bekezdések vonatkoznak. (német büntető törvénykönyv) a sértések és rágalmazó kijelentések tekintetében.
    Köszönöm a figyelmet.
    Az ügyfélszolgálat"
     
  6. Jonh

    Jonh User

    Legyünk hősök együtt

    Üdvözlet söröző!

    A világméretű koronavírus-járvány jelenleg valamilyen módon befolyásolja életünk nagy részét. Reméljük, hogy mindenki biztonságban vagy, és kívánunk neked, és minden szerettednek erőt, hogy a lehető legjobb módon léphessen át ezekre a nehéz időkre. A játékok egyedülálló módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk a barátokkal és a családdal, még akkor is, ha fizikailag nem vagyunk együtt.

    Mivel sok embernek otthon kell maradnia, mi, Bigpoint, támogatni szeretnénk, és 10 € -os utalványt adunk Önnek, így még jobban élvezheti játékát.

    Használja a kódot a Skyrama ajándékának megkapásához!

    Ebben az időben nem sok igény van egy igazi hős lenni, egyszerűen csak kövesse a nemzeti és helyi önkormányzatok és a STAY HOME tanácsát!

    STAYHOMEMANAGERS

    * 2020. április 30-ig érvényes
     
    -.Bella.-, audi80td and abrakadabra like this.
  7. Gergő0721

    Gergő0721 User

    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen böngészőt használ? Naná hogy én Chrome-ot használtam, azzal volt a leggyorsabb a játék.

    Nálam az Edge az nagyon lassú, de legalább működik a játék (ha kevés a gép a reptéren). A Firefoxról meg ne is beszéljünk.... 20 perc 60 gép leszedése (6 kifutó 15 heli leszállóval.)

    Valami más alternatívátok van?

    Üdv: Gergő0721
     

  8. És ezt most miért is dobtad be ide?
     
  9. Mert aki meg lett szólítva ezt kérte;)
     
    biry1226 likes this.
  10. audi80td

    audi80td User

    Szia,
    Pródáld ki az Opera, Pale Moon vagy Safari böngészöt.
    Bár én frissitettem a Chrome-ot azóta jó.
    Koronamentes 7végét minden játékosnak.
     

  11. Oks;)
     
  12. Kérdezem tőletek,lehetséges,hogy amit elküldtem gépeket Madagaszkára,az most tovább repül Egyiptomba?Megnyitottam afrikát és azt mutatja a sárga vonalon menő piros pont hogy oda repülnek.Valakitől valami tipp?Ez valami újdonság?
     
  13. biry1226

    biry1226 User

    Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Minden Kedves játékosnak!
     
  14. Üdvözlet
    Nézd meg a gépet, mit ír hova megy.
    Esetleg új játék elem? Migránsok, terroristák eltérítették?
    Hali
     
    D-vitamin likes this.
  15. Szelidfiu

    Szelidfiu User

    Sziasztok segítség kellene , véletlenül mongoliba kerültem területileg Magyarország helyet. Hogy tudnám át tenni magyarországra eddig nem sikerült .
     
  16. Leemonade

    Leemonade User

    Szia. A játék elején választott országot nem lehet megváltoztatni, jobb ha újrakezded a játékot.
     
    biry1226 likes this.
  17. Hogy lehet véletlenül hazánk helyett mongóliába kerülni?Ez nem fér be a fejembe.Mongólia tudtommal sokkal nagyobb mint Magyarország vagy tévedet?
     
    Leemonade likes this.
  18. Leemonade

    Leemonade User

    Nem ismeri a térképet :D:D:D
     
  19. mszabika98

    mszabika98 User

    Sziasztok!

    Nem tudom, jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de a bónuszkód (9years) beváltása után nem kaptam meg a 200 event tárgyat.
    Hol kell ezt jelezni, a support-tal hogyan kell felvenni a kapcsolatot?

    Köszönöm szépen a válaszotokat :)
     
  20. biry1226

    biry1226 User

    Szia!
    A játék felület alatt a Support-ra kattintva, igényelheted a 200 event játékpénzt /tárgyat/.