Probléma a játékkal

Discussion in 'Magyar szekció' started by MySky55, Aug 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MySky55

    MySky55 User

    Sziasztok! Már második napja nem tudom indítani a játékot, mert az Adobe frissítését nyitja meg. A frissítés tegnap már megtörtént, aztán 11 körül sikerült is elkezdenem játszani. Ma újra előjött a probléma, nem tudom beverekedni magam. Veletek is ez van, vagy csak nálam jön elő a probléma?
    MySky
     
  2. Leemonade

    Leemonade User

    Nálam nincs ilyen probléma , Win10 Edge böngésző .
     
  3. MySky55

    MySky55 User

    Köszi
     
  4. Csináld azt amit én ma.Ha le van töltve az újabb Adobe flash utána engedélyezd a játéknak,majd legfölül az eszközök,kiegészítőkben a bővítményekre menny és a shockwave flashnál álllisd be azt neki mindig aktiválja és nem lesz több ilyen problémád.
     
  5. MySky55

    MySky55 User

    OK, megpróbálom, köszi!
     
  6. MySky55

    MySky55 User

    Sikerült, köszönöm, működik!:)))
     
  7. szivesen
     
  8. Lukrécia.

    Lukrécia. User

    Sziasztok ! Egy hete nálam odaragadnak a feltúrbózott xs-turbók az indulási és az érkezési oldalon is . Van másnál is ilyen ? Nincs kedvem ίrkálni a hiba jelentésbe .
     
  9. Katica84

    Katica84 User

    Sziasztok paysefcardon keresztül akartam pénzt tenni a játékra de az oldalt nem tolti be 504 hiba kódot ír ki. Nem tudjátok mi lehet a gond? Próbáltam már ki kapcsolni a tűzfalat is antivirust de semmi sem segít. 3 héttel ezelőtt nem volt semmi gond.
     
  10. Sziasztok!Valamit nem értek tegnap eleve pénzesőnek kellett volna lennie mégis utas forgalom lett belőle,miért?
     
  11. Wizzair321

    Wizzair321 User

    NEM MÜKÖDIK A KLIENS NORMÁLISAN AMIKOR KIAKAROM SZOLGÁLNI A GÉPEKET A JÁTÉK ÖSSZE OMLIK ÉS EZT KAPOM MÁR 130 - DIK ALKALOMRA.Műszaki hiba
    Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot!
    Ez egy milyen hazug szöveg:Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik.Náci németek nem tudnak egy kliens megcsinálni normálisan fúj de utálom őket.KÖCSÖG NÁCI GECIK rohadjatok meg az lusta gyökér nagypofájú segítség nyújtás ellenes adminokkal együtt.
     
    Last edited: Feb 18, 2023
  12. Sziasztok.Nem müködik a kliens megfelelően,amikor kiszolgálnák vagy ajándékokat a sárga körröl leszednék össze omlik a játék és ezt kapom már vagy 30-dik alkalommal egymás után.
    Műszaki hiba
    Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot!De hiába töltöm be betöltödik akarom újra leszedni vagy kiszolgálni a gépeket azt nyek és újra ez a szöveg.Szóljatok már a fejlesztőknek nézzenek már rá a kliensre vagy a szerverre mert ez eléggé gyagyi szar igy.
     
  13. Mamóka42

    Mamóka42 User

    Ugyan ezt csinálja nekem is.
     
    BpLisztFerencAirport and raskym like this.
  14. raskym

    raskym User

    Bízom benne, hogy a héten javítják a problémát. Manuálisan és nagyon lassan 3 nap alatt haza tudtam hozni az összes gépemet. Ez a játék a szórakozást kellene, hogy szolgálja, ezzel szemben folyamatos a bosszankodás a sok technikai hiba miatt. Üdv magyar játékostársaimnak!
     
    Last edited: Feb 20, 2023
  15. kole222

    kole222 User

    nalam is ugyanez a helyzet talan megtudják csinalni
     
    raskym likes this.
  16. Mamóka42

    Mamóka42 User

    Üdv. Most működik a játék. De azért vannak még benne hibák.
     
  17. Malév1986

    Malév1986 User

    Nálam 2 napja nem tölt be a játék!! Kezdek baromi pipa lenni!!! Már töröltem a gyorsítótárat, már az előzményeket, már mindentcsináltam, és nem tudok belépni!!!!
     
    BpFerencLisztAirport likes this.
  18. Basszátok szájba az anyátok picsáját búzi adminok.A újra hasznosítóba nem tudom a ledarált gépnek a alkatrészeit begyüjteni és ami a legszarabb amit már leszálítottam gépeket azon mind vissza kerültek az érkező leszállás menűbe.Már töröltem a gyorsítótárat, már az előzményeket,és semmi.Meg fog szünni a játék.Én garantálom.Terror támadást indítok a Bigpoint székháza ellen.Alkaidát rá uszítom és 60 rakétával lövöm szét az épületet.Megbasszátok a kurva anyátokat a szar náci német fejlesztőkkel.
     
  19. kole222

    kole222 User

    ha esetleg beragad a repülö a kifuton probáljátok meg azt hogy meglátogattok egy szomszédot utána hazatérsz és eltünik nekem igy tünt el most 6 db a kifuto vegeröl
     
  20. Fergusson

    Fergusson User

    Sziasztok!

    Új kezdő vagyok a játékba.Nem müködik a játék,folyton össze omlik és ezt kapom folyton.
    Műszaki hiba

    Nocsak, váratlan műszaki hiba lépett fel. Egy ilyen forgalmas reptéren nem is csoda, ha valami néha meghibásodik. Kérjük, töltsd be újra a játékot!A Ccleanert lefutatva tiszta a gépem mégis össze omlik a játék.Valakinek valami ötlet?